Yöresel Tarif Hatay mutfağından - Künefe - Torku şeker sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Dombikim harika olmuş eniştede yardımcı olmuş sana aferin ona +1 puan kazandı benden
Kızım görmesin sakın bayılıyor künefeye,5 tabak ben alayım lütfen ellerine sağlık süper gözüküyor başarılar diliyorum sanada

Hemen yetiştireyim abla teşekkür ederim

Öyle güzel anlatmissin ki inan video izlermisim gibi oldu yanikine
Ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim herşeyi anlatmaya çalıştım

ayy ellerine sağlık bayılırım künefeye :) çeçil peyniri var marketlerde satılıyor kaşar gibi ama tuzsuz o benzer tadı yakalıyor diye duymuştum :) sünme açısından

Vayy hemen hemen hergün yapacağın yemeği söylersin, yarışmaya hiç çaktırmadan katılıyorsun
Ellerine sağlık çok lezzetli duruyor yarışmada başarılar

Vayy hemen hemen hergün yapacağın yemeği söylersin, yarışmaya hiç çaktırmadan katılıyorsun
Ellerine sağlık çok lezzetli duruyor yarışmada başarılar
Sağol Pinko
Ya çarşıya çıktık dün. Urfanın şu kapalı çarşısında künefe tepsilerini boy boy görünce aklıma geldi whatsapp ta yazmadım. Malum aramızda bi hamile bi lohusa bi atarlı giderli var o yüzden çaktırmadım

Doğru diyorsun haklıymışsın söylememekteTarif elimizin altında bulunsun tepsisini bulursam bende denerim

Künefeler yapılmış yenmiş ve ben en son görüyorum Dombik Hanım.Bana kalmadı mı?Nefis görünüyor.Ben de iki gün önce kadayıf almıştım:)Bu künefe peyniri ne bulunmaz hint kumaşıymış yahu.Burada da yok maalesef.Pazardan aldığım çerkez peyniriyle yapıyordum.Ya da dil peyniriyle. Yine onlardan birini kullanırım yaparsam.Gerçekten bu yarışmada künefe olmazsa eksik olurdu.Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim yağuşuklum
Aceleye geldi seni çağıramadım artık sen yapınca beni çağırırsın demi
Memlekete gidince depolayacağım ben bi dahaki sefere o peynirlerden

Teşekkür ederim yağuşuklum
Aceleye geldi seni çağıramadım artık sen yapınca beni çağırırsın demi
Memlekete gidince depolayacağım ben bi dahaki sefere o peynirlerden
Aceleye geldiyse affettim tamam:)))Tabi yaparsam çağırırım.Bence de depola peynirleri.Bulunması çok zor çünkü.Sektörde büyük eksiklik valla.

Cok nefıs gorunuyor gercek kunefe peynırıyle hıc yapmadım bız burda cakmasını yapıyoruz mozzerella peynırıyle o bıle guzel oluyo senınkı daha lezzetlıdır emınım ellerıne saglık basarılar..

Pff harika gorunuyor ya dombikcim Ellerine saglik , sabah sabah goruntusu bile yetti Basarilar diliyorum
Teşekkür ederim canım benim♡♡

Evet mozzerella ile de güzel oluyormuş ben denemedim netten görmüştüm. Ellerine sağlık seninde. Sen yaparsan daha güzel oluyordur eminim
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…