Yöresel Tarif Hatay mutfağından - Künefe - Torku şeker sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Çok lezzetli gözüküyor. :) Künefeyi sevmem ama kadayıfı severim. hd iskendercisinde eşim çok söylerdi künefe. Ben de peynirsiz yerlerinden tırtıklardım. Peynir olmasa tam benlik.
Ellerine sağlık başarılar dilerim.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Kan şekerim dustu sanırım başım dönüyor-mesajin alındığını varsayıyorum-
Şerbetli tatlılara ba-yı-lır-ım! Çok güzel bir tercih yapmissin. Adı bile iştah kabartirken, bütünleştiği şerbetiyle sanat eseri sanat yarışmada başarılar dilerim canım

Ayyyy aklıma Hatay'da kral künefede yediğim kaymaklı künefe geldi gerçi mersinde de güzel yapan yerler çok ama kral baskaydi
Çok güzel görünüyor arkadaşım ellerin dert görmesin....

Ellerine sağlık dombikimm.. tatlı ben ... ben tatlıı her türlüsünü severimm.. Başarılar canımm..

Offf bayilirim kunefeye. Ellerinize saglikk...
Teşekkür ederim
Ellerine saglik canim mukemmel gorunuyo, gece gece canim cekti valla
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim her türlüsü kabulümdür benim

ne güzel yapmissn sen öyle emegine eline saglik dombikim
yarismada basarilar dilerim
Sağolasın canım benim hadi sende yap bende iadei kutlamaya geleyim

Hemen gönderiyorum bi porsiyon teşekkür ederim

Ayyyy aklıma Hatay'da kral künefede yediğim kaymaklı künefe geldi gerçi mersinde de güzel yapan yerler çok ama kral baskaydi
Çok güzel görünüyor arkadaşım ellerin dert görmesin....
Teşekkür ederim evet kral künefe de çok başarılı bu konuda ama benim annem en başarılısı
Ellerine sağlık dombikimm.. tatlı ben ... ben tatlıı her türlüsünü severimm.. Başarılar canımm..
Teşekkür ederim kakaom eee hadi sen nerdesin tarif görelim

dombik!
sen ne yaptığını sanıyosun

Biri künefe mi dedi
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim künefesiz olmaz dedik

bu hafta içi yaparım dombikim. ana malzemesini sipariş verdim her yerde bulunmuyor .. salı yada çarşamba getireceklermişş ..çarşamba ,yada perşembe yüklerim inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…