Okudum ben kuzumKizlaR bütün cüzlar okundumu hatim duasini yapicm
Masallah kizlar rabbim bugunun hatrina kabul etsin dualarimizuKızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..
Umya 1.cüz
Seskes 2.cüz 3.cuz
@93elizan 4.cuz
Babies16 5.cüz
_Masalim_ 6.cuz
Ay12live 7.cuz
Seskes 8.cüz
@bayangezenti 9.cuz
@EceCigdem 10.cuz
Babies16 11.12.13.14.15 cuz
Seskes 16.cuz
@bayangezenti 17.cüz 18.cuz
Seskes 19.cuz
Seskes 20.cüz 21.cuz
@Zehra ungrms 22.cuz
Seskes 23.cuz
@sessiz melegim 24.cüz 25.cuz
Seskes 26.27 cüz
_Masalim_ 28.cuz
Babies16 29.cuz
Esr02 30.cuz
AMIN kuzumm INŞALLAHBende cüzünü okudum Rabbim kabul etsin. Bu mübarek gecenin hürmetine bana ve isteyen bütün kardeşlerime sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin.
Canım okudum şimdi hatim duasini isimlerinizi werirmisinz okuyan herkes yazsin duamizi ediyim sizlerde edinKizlar duamizi nezamn yapiyoruz ?
Ismim Seda tatlim benim ALLAH kabul etsinCanım okudum şimdi hatim duasini isimlerinizi werirmisinz okuyan herkes yazsin duamizi ediyim sizlerde edin
Burdayim canim
Duamizi ettim paylaştım sizde okursunuz die allahım kabul etsinBurdayim canim
Saolasin canim Allah razi olsunDuamizi ettim paylaştım sizde okursunuz die allahım kabul etsin
Sendende Allh razi olsumSaolasin canim Allah razi olsun
Sağol canım Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallahSendende Allh razi olsum
ALLAHIM kabul etsin bitanem agzina saglik kabul olsun hatimimiz INŞALLAH
İnşallah cnm bnm bir hatimimizi yaptık bile aslında kolaymış 2 günde bi hatim :))ALLAHIM kabul etsin bitanem agzina saglik kabul olsun hatimimiz INŞALLAH
Bin şükürİnşallah cnm bnm bir hatimimizi yaptık bile aslında kolaymış 2 günde bi hatim :))
Ben yarn basliyorum balim hatimime bi tane daha yapiymm dua ederm hepmz icnİnşallah cnm bnm bir hatimimizi yaptık bile aslında kolaymış 2 günde bi hatim :))
Bnmde bi hatimim war canım 14.cuzdeyim daha bitremedim dünya telasesinden okumaya zmn kalmıyor fırsat buldukça alıp okuyorumBen yarn basliyorum balim hatimime bi tane daha yapiymm dua ederm hepmz icn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?