Yok ben söylemedim canımİnşallah kısa zmn da olur senmi demiştin hsg cektrcem die
Him başka biri dedi o zmn karstiyorum k.bkmaYok ben söylemedim canım
Ben demistim canim bu 12. ayimiz.bu ayda olmazsa ki hic umidim yok olcak olsa 11 aydir olurdu hsg cektrcemHim başka biri dedi o zmn karstiyorum k.bkma
Değer testlerini yaptrdinmi pekiBen demistim canim bu 12. ayimiz.bu ayda olmazsa ki hic umidim yok olcak olsa 11 aydir olurdu hsg cektrcem
Yaptirdim hormonlar normal.haiff pko var oda etkileniycek seviyedydi canim dr oyle dediDeğer testlerini yaptrdinmi peki
Tamam canim teşekkür ederimYok canım
İnşallah tez zmnda hamile kalırsın bnde bu ay yumurta takibi yaptricm sen yaptrdinmiYaptirdim hormonlar normal.haiff pko var oda etkileniycek seviyedydi canim dr oyle dedi
Bitti cnm bu gece Allh izin werirse hatim duasını yapiczKuzu hatim ne oldu bitti mi cüzlar
Ne alemdeyiz
2 ay yapti dr um.iliski periyodunada uyduk ama malesef sonuc alamadik canim ya..esimdede sorun var benimsayi hiz falan cok iyi ama morfoloji bozuklugu varmis.doktorlar onemsemedi ilac bile yazmadi olur dedi ama olmuyorİnşallah tez zmnda hamile kalırsın bnde bu ay yumurta takibi yaptricm sen yaptrdinmi
Oo masallah kizlar agziniza saglikBitti cnm bu gece Allh izin werirse hatim duasını yapicz
Nasıl oluyor yumurta takibi ultrason lami yapiliyor2 ay yapti dr um.iliski periyodunada uyduk ama malesef sonuc alamadik canim ya..esimdede sorun var benimsayi hiz falan cok iyi ama morfoloji bozuklugu varmis.doktorlar onemsemedi ilac bile yazmadi olur dedi ama olmuyor
TM canım misafirlerim war gittiklerinde hatim duasini okurum burda da duamizi yaparzOo masallah kizlar agziniza saglik
Rabbim.dualarimizi kabul etsin insallah
Hatim duasini yapinca haber ver dualarimizi da edelim kuzu rabbim kabul.etsin insallah
Tamm hayatimmmTM canım misafirlerim war gittiklerinde hatim duasini okurum burda da duamizi yaparz
Adetten sonra ilk hafta alttan 2. hafta ultrasonla canim.ben hatta oyuzden 2. ay bilerek ikk hafta gitmedim 5 gun sonra gittim alttan bakmasin diyeNasıl oluyor yumurta takibi ultrason lami yapiliyor
Bna adetinin 11 yada 12 günü gel dedi sence ne yapacktrAdetten sonra ilk hafta alttan 2. hafta ultrasonla canim.ben hatta oyuzden 2. ay bilerek ikk hafta gitmedim 5 gun sonra gittim alttan bakmasin diye
Ozaman ultrasonla bakar buyuk ihtmalle canimBna adetinin 11 yada 12 günü gel dedi sence ne yapacktr
Bilgilendrdigin için sağolOzaman ultrasonla bakar buyuk ihtmalle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?