Hatiim Icin Toplanalım Canlar

Kizlar harikasinZ ya cok sevindim...isim verenlere dedigim gibi ozellikle ismiyle dua edicem.bugun allah nasip ederse ulucamiye, emir sultana, uftade hazretlerine gitmeyi dusunuyrz listekekj herkese dua edicem ama ism belli deil bi cogumuzun oyuzden isteyen ismini verebilir ...(merve) banada ismimle edin :)

Ismim seda canim ALLAH kabul etsin okuduk cok sukur

Mervecim dualarimdasin

Kızlar siz warya siz süper bisey siniz abdest alıp bi cuz daha okuyum dedim hangi cüz ler kalms die bakarken bitrmissinz ya mükemmel insanlar allahım kabul etsin her kimin içinde ne isteği warsa
Çok sevindim walla ya tabi okuyan okumayan herkese TSK ederim ama Seskes Babies16 siz çok iyidinz

Topigi açan biri olarak sadece 1 cüz cuk okumak zoruma gitti ya neyse bi daha kinde yine hatim yaparsak orda Allh izin werirse çok okuyacam sizlere yük olmayacak canlar

Vallahi tatlım iyiken okumuşum gördüm bu ay nasibim kısmetim bir daha ki aya kaldı inşallah Rabbim verirse hediyemdir vermezse imtihanımdır dyorum

Okuyan arkadaşlar secdenizi yaptinizmi
Canım Kuran-ı Kerim'de 14 secde ayeti vardır yarısı benim okuduğum cüzlerde çıktı...yapmadılarsa bile bugün yapsınlar okudukları cüzlerde secde ayeti olanlar

Estagfrullah canim cok sukur dagittik hepsini..ben 11 i okuycam aksam ustu ins.duasini yaparken soyle canim musait olan herkes ayni anda isteyelim insallah rabbimden hayirli nesilleri

Bnm okudugum cuzdede çıktı bu secde başkasının yerine yapilabilirmi

Aynen öyle canını sıkma hiç canm
Yok canım hiç sıkmıyorum yeni başladık istemeye ilk denemede olcak dye bi kural yok sadece Allahın belirlediği vakitte olacağına inanıyorum önümdeki maçları kazanmaya bakıcam işte

Yok canım hiç sıkmıyorum yeni başladık istemeye ilk denemede olcak dye bi kural yok sadece Allahın belirlediği vakitte olacağına inanıyorum önümdeki maçları kazanmaya bakıcam işte
İnşallah kısa zmn da olur senmi demiştin hsg cektrcem die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…