Bitanem bende 28 okuyorum simdi ALLAHIM kabul etsinKızlaaar bir tek 28.cüz kaldı
Ismim seda canim ALLAH kabul etsin okuduk cok sukurKizlar harikasinZ ya cok sevindim...isim verenlere dedigim gibi ozellikle ismiyle dua edicem.bugun allah nasip ederse ulucamiye, emir sultana, uftade hazretlerine gitmeyi dusunuyrz listekekj herkese dua edicem ama ism belli deil bi cogumuzun oyuzden isteyen ismini verebilir ...(merve) banada ismimle edin :)
Mervecim dualarimdasinKizlar harikasinZ ya cok sevindim...isim verenlere dedigim gibi ozellikle ismiyle dua edicem.bugun allah nasip ederse ulucamiye, emir sultana, uftade hazretlerine gitmeyi dusunuyrz listekekj herkese dua edicem ama ism belli deil bi cogumuzun oyuzden isteyen ismini verebilir ...(merve) banada ismimle edin :)
Sende oyle canim allah razi olsunMervecim dualarimdasin
Vallahi tatlım iyiken okumuşum
Aynen öyle canını sıkma hiç canmVallahi tatlım iyiken okumuşumgördüm bu ay nasibim kısmetim bir daha ki aya kaldı inşallah Rabbim verirse hediyemdir vermezse imtihanımdır dyorum
Canım Kuran-ı Kerim'de 14 secde ayeti vardır yarısı benim okuduğum cüzlerde çıktı...yapmadılarsa bile bugün yapsınlar okudukları cüzlerde secde ayeti olanlarOkuyan arkadaşlar secdenizi yaptinizmi
Estagfrullah canim cok sukur dagittik hepsini..ben 11 i okuycam aksam ustu ins.duasini yaparken soyle canim musait olan herkes ayni anda isteyelim insallah rabbimden hayirli nesilleri
Amin canım duasını gece yapalım insallhEstagfrullah canim cok sukur dagittik hepsini..ben 11 i okuycam aksam ustu ins.duasini yaparken soyle canim musait olan herkes ayni anda isteyelim insallah rabbimden hayirli nesilleri
Yok canım hiç sıkmıyorum yeni başladık istemeye ilk denemede olcak dye bi kural yok sadece Allahın belirlediği vakitte olacağına inanıyorum önümdeki maçları kazanmaya bakıcam işteAynen öyle canını sıkma hiç canm
Hayır yapılmaz canım herkes kendi yerine yapabilir ancakBnm okudugum cuzdede çıktı bu secde başkasının yerine yapilabilirmi
Amin inşallah tatlımAmin canım duasını gece yapalım insallh
İnşallah kısa zmn da olur senmi demiştin hsg cektrcem dieYok canım hiç sıkmıyorum yeni başladık istemeye ilk denemede olcak dye bi kural yok sadece Allahın belirlediği vakitte olacağına inanıyorum önümdeki maçları kazanmaya bakıcam işte
Hm Bn yapacaktım annemin de bi kaç tane wardi onlarıda yapayım demiştim sağol cnmHayır yapılmaz canım herkes kendi yerine yapabilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?