9.cüzü alabilirsin canımBende 1 tane alabilirim . Kaçıncı cüz ?
Evet tatlımTmm bende :) pzrtesiye kadar dimi
Kuzum çok güzel bir konu olmuş Allah razı olsun almayı çok isterdim ama doğru düzgün vaktim olmuyor yetiştiremem
Bitane sin sen sevabın bol olsun insallhKandile kadar bitirmeyi planladık inşallah yetiştirirz
Canımcım ben 8.cüzüde okudum
Üzülme canım biz dualarımıza senide katarizzKuzum çok güzel bir konu olmuş Allah razı olsun almayı çok isterdim ama doğru düzgün vaktim olmuyor yetiştirememdualarım sizinle
9 cüz al tatlimBende 1 tane alabilirim . Kaçıncı cüz ?
Sira sıra gdio ruz ya bitanem 20 cuzu muz kaldı ama kimse almıyor bu gidişle yetstremicez kandileSeskes de bana 9. cüzü verdi. Allah razı olsun inş :)
Üzülme kuzum inşallah bitirirz yüreğini ferah tut alıpta okuyanlar tekrar alsın kalanını biz tamamlayabiliriz aslında bizde bu potansiyel var canımSira sıra gdio ruz ya bitanem 20 cuzu muz kaldı ama kimse almıyor bu gidişle yetstremicez kandile
Bnde akşam baslicam okumaya canım insallhÜzülme kuzum inşallah bitirirz yüreğini ferah tut alıpta okuyanlar tekrar alsın kalanını biz tamamlayabiliriz aslında bizde bu potansiyel var canım
Cnm seni hiç tanıyamadım ne kadarlık evlisin ne kadr zmn Dr çocuk istiyosunÜzülme kuzum inşallah bitirirz yüreğini ferah tut alıpta okuyanlar tekrar alsın kalanını biz tamamlayabiliriz aslında bizde bu potansiyel var canım
Ben 12 yıllık evliyim tatlım martta 13.tıla gircem inşallah yeni çocuk istemeye başladım inşallah hep birlikte müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz canımcımCnm seni hiç tanıyamadım ne kadarlık evlisin ne kadr zmn Dr çocuk istiyosun
12 yıldır çocuk niye istemedin özel değilse tabi canmBen 12 yıllık evliyim tatlım martta 13.tıla gircem inşallah yeni çocuk istemeye başladım inşallah hep birlikte müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz canımcım
Bu arada 33 yaşındaymışsin abla demeliyim o halde dimi ablacimBen 12 yıllık evliyim tatlım martta 13.tıla gircem inşallah yeni çocuk istemeye başladım inşallah hep birlikte müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?