Hatiim Icin Toplanalım Canlar

Sira sıra gdio ruz ya bitanem 20 cuzu muz kaldı ama kimse almıyor bu gidişle yetstremicez kandile
Üzülme kuzum inşallah bitirirz yüreğini ferah tut alıpta okuyanlar tekrar alsın kalanını biz tamamlayabiliriz aslında bizde bu potansiyel var canım

Üzülme kuzum inşallah bitirirz yüreğini ferah tut alıpta okuyanlar tekrar alsın kalanını biz tamamlayabiliriz aslında bizde bu potansiyel var canım
Cnm seni hiç tanıyamadım ne kadarlık evlisin ne kadr zmn Dr çocuk istiyosun

Tanıdıklarınız okuyacagini bildiğiniz kişileri etiketleyebilirsinz bu sayfaya

Cnm seni hiç tanıyamadım ne kadarlık evlisin ne kadr zmn Dr çocuk istiyosun
Ben 12 yıllık evliyim tatlım martta 13.tıla gircem inşallah yeni çocuk istemeye başladım inşallah hep birlikte müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz canımcım

Ben 12 yıllık evliyim tatlım martta 13.tıla gircem inşallah yeni çocuk istemeye başladım inşallah hep birlikte müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz canımcım
12 yıldır çocuk niye istemedin özel değilse tabi canm

B
Bu arada 33 yaşındaymışsin abla demeliyim o halde dimi ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…