10. cüzü werelimmi kuzumCanım okuyalım ınsallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar hastayım fazla giremiyorum kusura bakmayin
Telefondanda okuyabilirsin canim istersen.topikte konus sahibi verir canim bos cuz alirsin ins ondan
10 dan sonrasi bos canim malesef.tamam 22 senin olsun22.cüzü alayım canım boşsa
12 13 14 15 i verdim canimKızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..
@Umya 1.cüz
Seskes 2.cüz 3.cuz
@93elizan 4.cuz
Babies16 5.cüz
@_Masalim_ 6.cuz
@Ay12live 7.cuz
Seskes 8.cüz
@bayangezenti 9.cuz
Allah razı olsun canım teşekkür ederiz12 13 14 15 i verdim canim
30 uda aldi biriAllah razı olsun canım teşekkür ederiz
Amin çok sagolGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Tamam canım inşallah yetiştiririz kandile...30 uda aldi biri
Çok sağol canım kimler aldı etiketleyim30 uda aldi biri
Canim 1den 30 a kadar yaz cuzleri.alinanlari belirt bosta kalanlar olabilir arada. 11 alinmamis mesela sanirimÇok sağol canım kimler aldı etiketleyim
Kızlar 30 ü şimdi okudum Bn kim aldysa başka cüz werelimÇok sağol canım kimler aldı etiketleyim
Canim etrafima dagittim onlari burdan deil.bana yazabilirsin hepsiniÇok sağol canım kimler aldı etiketleyim
Kızlar 30 ü şimdi okudum Bn kim aldysa başka cüz werelim
TM canım bnmCanim etrafima dagittim onlari burdan deil.bana yazabilirsin hepsini
Tamam 29 u verdim basliyormus okumayaKızlar 30 ü şimdi okudum Bn kim aldysa başka cüz werelim
TM canım çok yardımcı oluyosun allah razı olsun bnde hasta olduğum için fazla takip edemiyorum arada giriyorm sewiliosunnnTamam 29 u verdim basliyormus okumaya
Kuzum 15 cüz kaldı okunmayanAmin çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?