30 uda mi sana yazıyorum canım11 ide alayim ben ozaman..15 e kadar verilmis olsun...sonrasindada 22 29 30 verildi.12 cuz kaldi
Kandil canim yaa benim bu ay 12. ayim onumuzdeki ay hsg falan basliycaz arastrmaya.belki tabbim birinden birinin duasini kabul ederde kurtuluruz o telaselerden insallah.topllu isimle herkesin adina tek tek dua edelim canim hatim duasi sonrasiTM canım çok yardımcı oluyosun allah razı olsun bnde hasta olduğum için fazla takip edemiyorum arada giriyorm sewiliosunnn
Yok canımYa bayadir girmiyodum bi gireyim dedim bizim ekim kasim aralik ayi topigi kaybolmus kapandi mi canım ?
Yok 30 u okudum yazmadimi30 uda mi sana yazıyorum canım
Olur cnım10. cüzü werelimmi kuzum
Ben 5, 11, 12 ,13 ,14, 15, 29 u aldim canimYok 30 u okudum yazmadimi
Pardonn 29 u dicektimYok 30 u okudum yazmadimi
Allh yardimcimiz olsun cnm bnmde 16. ay beraber fikirleserek yaparız dualarimiziKandil canim yaa benim bu ay 12. ayim onumuzdeki ay hsg falan basliycaz arastrmaya.belki tabbim birinden birinin duasini kabul ederde kurtuluruz o telaselerden insallah.topllu isimle herkesin adina tek tek dua edelim canim hatim duasi sonrasi
Ooo harikasın arkadaşım bende 15 yazdım aynı anda yazmışız...11 ide alayim ben ozaman..15 e kadar verilmis olsun...sonrasindada 22 29 30 verildi.12 cuz kaldi
Kalan cüzler 16 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28Pardonn 29 u dicektim
15 i verdim canim ben ama sen 16 yi al istersenOoo harikasın arkadaşım bende 15 yazdım aynı anda yazmışız...
Kalan cüzler 10 16 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28
Yok yanlış anladın okunmayan sayısı olarak 15 cüz yazmıştım ama 12 cüz falan kaldı15 i verdim canim ben ama sen 16 yi al istersen
Pardon canim yanlis anlamisim evetYok yanlış anladın okunmayan sayısı olarak 15 cüz yazmıştım ama 12 cüz falan kaldı
Cok saolasin canimKızlar ben kuran okuyamiyorum ama bugün sadece sizin için Yasin okudum Allah kabul etsin inşallah .tez zamanda hatim edersiniz inşallah ve bebisleriniz gelirrr sağlıkla amiinnnn:-*
10. cüzü werelimmi kuzum
Ben okudum 16 yı tatlımCanlar 16. Cüzü alıyorum. Anneme verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?