Hatiim Icin Toplanalım Canlar

TM canım çok yardımcı oluyosun allah razı olsun bnde hasta olduğum için fazla takip edemiyorum arada giriyorm sewiliosunnn
Kandil canim yaa benim bu ay 12. ayim onumuzdeki ay hsg falan basliycaz arastrmaya.belki tabbim birinden birinin duasini kabul ederde kurtuluruz o telaselerden insallah.topllu isimle herkesin adina tek tek dua edelim canim hatim duasi sonrasi

Çok üzgünüm walla sadece 1 cüz okuyabildim o da zar zor yarına iyilesrsem okurum yine

Kandil canim yaa benim bu ay 12. ayim onumuzdeki ay hsg falan basliycaz arastrmaya.belki tabbim birinden birinin duasini kabul ederde kurtuluruz o telaselerden insallah.topllu isimle herkesin adina tek tek dua edelim canim hatim duasi sonrasi
Allh yardimcimiz olsun cnm bnmde 16. ay beraber fikirleserek yaparız dualarimizi

Kızlar ben kuran okuyamiyorum ama bugün sadece sizin için Yasin okudum Allah kabul etsin inşallah .tez zamanda hatim edersiniz inşallah ve bebisleriniz gelirrr sağlıkla amiinnnn:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…