23 24 25 26 27 28 kaldi canimhangi cuzler eksik
Canim kandile yetstrmye calisiyoruz munkunse okudugunda bldrrsn yarin okursun cok sagol 24 25 veriyorum ozmn sanatamam 24 25 bende bitirdigimizde nasil teslim edicez
Okunmayan cüzler ise 26 27 28 .cüzler çok şükür 3 cüz kaldıBen 23.cüzüde okudum şimdi
Ya mukemelsin sen yaBen 23.cüzüde okudum şimdi
ALLAH razi olsun canimtmm cnm
Burdan okudum dye yazabilirsin canım hatimimize katılımın için teşekkür ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah...tamam 24 25 bende bitirdigimizde nasil teslim edicez
Vallahi o kalan cüzleride okurdum ama çok geç oldu sabah adama kahvaltı hazırlayamıycamYa mukemelsin sen yaALLAH kabul etsin bal
Kuzum daha ne yapicaksin yuregine saglik bitanem uyu dinlen kuzum zaten 3 tane kaldi hayrlisyla bitrdik cok şükürVallahi o kalan cüzleride okurdum ama çok geç oldu sabah adama kahvaltı hazırlayamıycam
Canım uyumuyorsan eğer birini okuyabilirmisin cüzün yoksa beni uyku tutmiycak
Ben 6yi almistim kuzum suan okuyorum balim ama eger uykum gelmesse devam ederim kuzumCanım uyumuyorsan eğer birini okuyabilirmisin cüzün yoksa beni uyku tutmiycak
Tamam canım ben 26.cüzüde okudum Allahın izniyle..Ben 6yi almistim kuzum suan okuyorum balim ama eger uykum gelmesse devam ederim kuzum
Tamam canım ben 26ve 27.cüzüde okudum Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?