10. Cüz olsun1.cüz
2.cüz
3.cüz
4.cüz
5.cüz
6.cüz
7. cüz
8.cüz
9.cüz (tilavet sevdesi)
10.cüz
11.cüz
12. cüz
13. cüz (tilavet secdesi)
14.cüz (tilavet secdesi)
15.cüz (tilavet secdesi)
16.cüz (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüz
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz
23.cüz (tilavet secdesi)
24.cüz (tilavet secdesi)
25.cüz
26.cüz
27.cüz (tilavet secdesi)
28.cüz
29.cüz
30. cüz (tilavet secdesi 2 adet )
1. cüzü alabilirim cansu
hanımlar okuyacak olanları bu sayfaya toplama konusunda bana yardım eder misiniz10. Cüz olsun
canım başlangıç bitane olsun kalanlar olursa onlardan alırsın olur mu belki çok kişi gelecek :)9, 10, 11, 12 yi alayım canım. Sanırım sayıca az kalacağız. O yüzden baştan 4 cüz alayım.
canım başlangıç bitane olsun kalanlar olursa onlardan alırsın olur mu belki çok kişi gelecek :)[/QUOTE
canım ben de veson gibi aynı zamanda kendi hatmimi tamamlıyorum. nasip olursa ramazanümresine gitmeye niyet ettim. hatim duamı orada yapmak istediğim için biraz hızlı gitmek istedim. yine de sen nasıl uygun görürsen canım.
he öyle diyorsan öyle olsun peki canım ama 10.cüz alındı
yazdım canımBen 22 yi istemiştim yine onu istiyorum
NİYET ETTİK ÖNCELİKLE ALLAH RIZASI İÇİN VE PEYGAMBER EFENDİMİZİN GÜZEL RUHUNA HEDİYE GÖNDERMEK İÇİN VE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA HATİM YAPMAYA.
Öncelikle Hatmimiz Arapça olarak başlamış ve bu şekilde devam edecektir. Bilginiz olsun . Selam ve dua ile. Hepiniz Hoşgeldiniz ...
Ne yapayım cnm diğer topiktekileri etiketleyeyim mi?hanımlar okuyacak olanları bu sayfaya toplama konusunda bana yardım eder misiniz
olabilir canım Arapça Türkçe olayı oldu şimdi sizin bildikleriniz vardır diye diyorum kimsenin kalbini kırmayalımNe yapayım cnm diğer topiktekileri etiketleyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?