canim kusura bakma o zaman hakkini helal et yanlislik olabiliyor bazenAllah kabul etsin cnm önemli degil ben zaten 14 cüz aldım gün okudum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kusura bakma o zaman hakkini helal et yanlislik olabiliyor bazenAllah kabul etsin cnm önemli degil ben zaten 14 cüz aldım gün okudum :)
Yok CNN önemli degil tatlım :)canim kusura bakma o zaman hakkini helal et yanlislik olabiliyor bazen
21 ve 22. cüzleri de ben alayım canım. haftasonuna kadar bitiririm inşallah.
Allah kabu etsin canim Allah razi olsun15 16 cüzleri ben alıyorum
Canım benim sürekli devam eden bir özür ya da regl durumum var. 21 ve 22 yi hala okuyamadım son tarih ne zaman. Okuyamıyorum diye iyice stres yaptimYENİ HATİM LİSTEMİZ
1.cüzEnfal97 OKUNDU
2.cüzLale kozan OKUNDU
3.cüz-Lisaaa- OKUNDU
4.cüzevTik OKUNDU
5.cüzvesselam_ OKUNDU
6.cüzNego Okundu
7. cüzEnfal97
8.cüzhiranur3419 OKUNDU
9.cüz (tilavet sevdesi)hiranur3419 OKUNDU
10.cüz @hsevda OKUNDU
11.cüzgulbera OKUNDU
12. cüzNego OKUNDU
13. cüz (tilavet secdesi)Nego
14.cüz (tilavet secdesi) H hayatalya OKUNDU
15.cüz (tilavet secdesi)yorgun anneanne
16.cüz (tilavet secdesi)yorgun anneanne
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüz
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi) G guzbahar
22.cüz G guzbahar
23.cüz (tilavet secdesi)Veson OOKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi)Kadriye1944 OKUNDU
25.cüzVeson OKUNDU
26.cüzVeson OKUNDU
27.cüz (tilavet secdesi) G guzbahar OKUNDU
28.cüz G guzbahar OKUNDU
29.cüz G guzbahar OKUNDU
30. cüz (tilavet secdesi 2 adet ) G guzbahar OKUNDU
Hanımlar benim hatam sebebiyle hatim süresi cok uzadı en yakin zamanda bitirelim inşallah
Stres yapmana gerek yok canim bende henüz hic cüZ okuyamadim süre koymadım ne zaman bitirebilirsekCanım benim sürekli devam eden bir özür ya da regl durumum var. 21 ve 22 yi hala okuyamadım son tarih ne zaman. Okuyamıyorum diye iyice stres yaptim
Canim liste cok yavas ilerliyor internetimde problem var sürekli giremiyorum da bisi diyemiyorim suandahaTim var mı bende alacağımda
İnşallah canim