- Konu Sahibi kardelen84
-
Keşke moral olsanız biraz
Eşin eve geldiğinde yaslan esine tut elini sakinlesin, durulun biraz....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keşke okadarı yetecek olsa canımçok şey yapmam lazım
Yetmez elbette ama birazcik sakinlesmenize yardimci olur kalbinizin biraz ferahlamasina....
Her şey sizde baslayip sizde bitiyor doktorunuz da söylemiş... Bu yeterli olmaz bu olmaz demeyin küçük küçük adimlar atin esinize...
Doktora giymeyi kabuk edecek mi peki Eşiniz? Giderse işiniz çok daha kolaylasir diye dusunuyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
O çok uyumludur gider dr a , bu ikinci dr ,
İlk dr a eşim de bi kez gelmişti ama bıraktık sonra iyiyiz diye keşke başta bukadına gitseysdik tespiit etti herşeyi 1 saatte..
Umarım canım inşallah. Düzelir
İnşallahEşine tabi ki söyle
Birlikte gidin doktora
Bir can getiriyorsun dünyaya, eşini de seviyorsun değmez mi, biraz gayret, düzeltebileceğinize inanıyorum
İnşallahsorunlarının sebeini bilirse sana daha anlayışlı yaklaşabilir empati kurabilir diye düşünüyorum ve psikoloğa kendisininde gelmesine bu şekilde daha kolay ikna olur diye düşünüyorum..
loğusalık psikolojisi evet zor ama siz olumlu değişim sinyallerini şimdiden vermeye başlarsanız ikinizin meyvesi o melek sizi birazdaha yakınlaştıracak bence
İnşallah
Ama ya derse pınar bilinçaltında hep mutsuz biriymiş zaten değişemez diye
T[/QUOT
değişmeyen tek şey değişimdir.. sen merak etme sen değişimlerini icraata geçirdikten sonra asla böyle birşey demez..
hem birşeyleri yıkmak çok kolay önemli olan devam ettirebilmek hemde kilit noktayı bulduktan sonrası yolun yarısını geçmek bence... iyi düşün iyi olsun..
psikolog desteğine mutlaka devam et bebek oldu falan diye aksatma bu dönemde çok faydası olacak sana...
İnşallah
Eşime bahsedersem demekki ben yokken yine kötüydü dr a gitmeye ihtiyaç duydu die düşünecek bir de banaa daha çok iş düştüğünü farkedecek bilmiyorum kararsızım söylemmeden yumuşamak daha yi bi fikir mi acaba
Sorun sende , çözüm sende olduğunu bilmen iyi olmadı mı?
Problem eşinde olsaydı, asıl onu değiştirmen zor olmaz mıydı? Demek ki kendini törpüleyeceksin biraz. Kolay olmayabilir, ama eşine bir tepki vereceğin zaman, durup kendini bir tartacaksın. Tepkinde haklı mısın, yoksa geçmişini mi adamın önüne koyuyorsun bir düşüneceksin. Zamanla düzeleceğine inanıyorum ben. Dikkat ettikçe yeni sen alışkanlık haline gelecektir.
.
Eşinin doktor yardımına ihtiyacın olduğunu bilmesi, sorunun kaynağını anlaması daha iyi değil mi
Tabi onu tanıyan sensin sadece bilirse tedavi olmanda yardımcı olabilir diye düşündüm
Sorun senden kaynaklı da olsa evlilik ikinizin ve yürütmek için karşılıklı çaba gerek
Hiç bir şey söylemeden alttan alırsan, sürekli suçlu psikolojisi içinde olacaksın, sorun çözülmeyecek üzeri örtülecek sadece. Uzun vadede bu sana daha çok zarar verir, sen suçlu psikolojisi ile alttan alırken bu sefer her sorun üzerine yıkılır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?