• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatırlamayan eski sevgili

18 sene önce ben 11 yasındaydım biri cıkıp bana o zamanki sarkımızı hatırla dese yüzüne saskın saskın bakardım herhalde.

18 yıl sonra neden ulasıp sarkıyı hatırlayıp hatırlamadığını sordunuz ki? Belki de adam evli colugu cocugu var 18 sene sarkiyimi zihninde tutacak?

İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor siz 18 seneden bahsediyorsunuz ??? Demek ki sizin ona verdiğiniz kadar o size değer vermemiş bu kadar basit.

Şaka gibi .Aradan asır geçmiş,hala nasıl unutamadınız ona ayrı şaşırdım,millat öncesi sevgilinin şarkıyı hatırlamamasına bozulmanıza ayrı şaşırdım.

Merhaba
18 yıl önceki eski sevgiliniz sizin şarkınızı hatırlamasa ne hissedersiniz?
Zaman geçiyor her şey değişiyor
Sosyal medya ile de istediğin kişiye ulaşabiliyorsun
18 yıl geçip gitmiş bir selamlaşıp hal hatır sorulan eski sevgilinin sizin en özel şarkınızı hatırlamaması hakkında ne düşünürsünüz
Üstelik o sizi o zaman çok sevmişse ama zaman ve yerden dolayı olmamışsa
Ve o özel şarkıyı kendisi size söylemişse zamanında
Ben bir şey hisssetmedim birazcık şaşırdım
Nasıl unutur diye
Sizce normal mi
Erkekler mi böyle biraz ruhsuz

Ne düşünelim Allah aşkına :D Ben senin 18 yıl önceki sevgilini neden düşündüğünü düşünüyorum şuan
:D

Üç kere okudum 18 sene mi diyor 18 ay mı diyor diye ama sene diyor değil mi arkadaşlar???😂

Konuyu görünce 1.5 sene önceki sevgilimle şarkımızı düşündüm hatırlayamadım. Hafızamda iyidir, kaç saattir düşünüyorum, bir de evlilik teklifi ederken çaldırmıştı, baya muahbbeti oldu bu şarkının yine de hatırlayamadım. Gerçekten 18 yıl önceki şarkıyı nasıl hatırlıyorsunuz, bu nasıl bir hafızadır, size yazık değil mi.

Hafızam çok iyidir. İlk sevgilimin üstünden de tahmini 18 20 yıl geçmiştir. Şarkımızı hatırlamaya çalıştım konuyu görünce hatırlayamadım açıkçası.
Sizin arkadaşınız unutamamış herhalde ondan üzülmüş bu duruma.
Biz de iyi ayrıldık denk gelince merhabalaşırız, sosyal medyada eklidir hatta. Ama tamamen unuttuğum için herhalde hatıralarımız bile puslu.

Adamı sokakta görsem tanıyamayacak hale gelmişim, niye şarkımızı hatırlamıyor diye dert etmek kenarda dursun şarkımızı hatırlamadığını fark edecek iletişimi bile kuramam şu saatten sonra. Zaten ben de hatırlamıyorum. :KK53:

Hahaaa🤣 Yorumlara baktım da tek zıt düşünen benim galiba. Bence gerçekten aşık olmuşsa,imkansızlıktan çaresizlikten ayrilinmissa hatırlanır. Bende mesela koku da kalıcıdır. Ilkokul öğretmenimin parfümünü -hayatimda ilk defa-geçen haftalarda yoldan geçen birinde kokladim ve hislerimi yazıyla anlatamam...

benin hiç şarkım olmadı o ne olcak :D şarkı ne ya cidden odun olduğum için herhal de ya neyse :işsiz:

geçen gün, dolapları boşaltırken tesadüfen 15 yıl önceki sevgilime yazdığım yazıları buldum. okudum okudum bir anlam veremedim. ne yaşanmış da ben bunları yazmışım diye düşündüm ama hatırlayamadım. o yazıları yazmama sebep olan yaşanmışlıkları da, yazdıklarımı da unutmuşum. ki zamanında sevmiştim de kendisini. yani sevip sevmemesiyle ilgisi yok. doğanın kanunu bu. zaman herşeyin üzerine yavaşça bir örtü seriyor maalesef

Konu arkadaşınızın ise siz neden bir şey hissedesiniz ki "ben bir şey hissetmedim" diyorsunuz? Konu sizin gibi ama neyse...

18 senede soyadını hatırlayıp bulması bile mucize bence.
Genelde tepki cekilince bi arkadasım icin yazmıstım oluyor zaten :)

18 yıl önceki sevgilimi arasam bulamam bulsam tanımam herhalde siz asıl nasıl hatırlıyorsunuz o sarkıyı :)

Back
X