Hattımın dökümünü inceleyebilir mi ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
merhabalar kızlar ben çok kötüyüm bana yardımcı olun lütfen..askerdeki sevgilim hattımın geçmiş dökümanına baktğnı söyledi nasıl bakıyosun dedim pc ye arkadaş yükledi dedi kimlerle konuştun söyle yoksa bakmaya devam etcem dedi bakma yapma bana güven ara konuşalım dedim aradı bende sinirlendim elim ayağım titriyodu ağlıyodum bişey diyemedim kızlarla mesajlaştım kuzenimle felan dedim ben bunu duymak istemiyorum ne anlatman gerektiğini biliyosun dedi bilmiyorum ne anlatmamı istiyosun söyle dedim anlat bak dedi ne anlatcam dedim kim bu numara dedi hangisi kimmiş dedim erkek dedi hangi erkek ben erkeklerle felan konuşmadım dedim ama kızdı baya telefonu kapattı şimdide bitti diyo ama eğer telefonumdaki mesajları görebilseydi bu kadar sakin olamazdı numaramı yapıyo beni mi deniyo anlamyorum yoruldum artık bi güvenmiyo sürekli deniyo bişeyler söylüyo laf bulmaya çalışıyo en ufak yanlış bi kelime kullanıyım şüphe duyuyo napmalıym yardımcı olun lütfen..

merhabalar kızlar ben çok kötüyüm bana yardımcı olun lütfen..askerdeki sevgilim hattımın geçmiş dökümanına baktğnı söyledi nasıl bakıyosun dedim pc ye arkadaş yükledi dedi kimlerle konuştun söyle yoksa bakmaya devam etcem dedi bakma yapma bana güven ara konuşalım dedim aradı bende sinirlendim elim ayağım titriyodu ağlıyodum bişey diyemedim kızlarla mesajlaştım kuzenimle felan dedim ben bunu duymak istemiyorum ne anlatman gerektiğini biliyosun dedi bilmiyorum ne anlatmamı istiyosun söyle dedim anlat bak dedi ne anlatcam dedim kim bu numara dedi hangisi kimmiş dedim erkek dedi hangi erkek ben erkeklerle felan konuşmadım dedim ama kızdı baya telefonu kapattı şimdide bitti diyo ama eğer telefonumdaki mesajları görebilseydi bu kadar sakin olamazdı numaramı yapıyo beni mi deniyo anlamyorum yoruldum artık bi güvenmiyo sürekli deniyo bişeyler söylüyo laf bulmaya çalışıyo en ufak yanlış bi kelime kullanıyım şüphe duyuyo napmalıym yardımcı olun lütfen..

onu aldattın mı ki hattının geçmiş dökümanına bakması seni bu kadar rahatsız ediyor..

bukadar panik yaptığınıza göre sakladığınız bişeyler var.

birde hem şikayet ediyorsunuz herşeyden şüpheleniyor diye, hemde mesajları görmüş olsa bukadar sakin olmazdı diyorsunuz, adam haklı şüphelenmekte desenize :27:

hayır aldatmadım tabi ki ama onun istemedği şekilde konuşmalarım var mesela yakın arkadaşımla herşeyi konuşuyorum.bi de onun istemedği çok eski yakın bi kız arkadaşım var onunla görüşmemi istemyodu bende askerde diye sesimi çıkartmadm ama mesajlaşıyoduk arkadaşımlada çünkü beni en iyi tanıyan bilen o ve onunla bi sürü konuşmamız var sevgilim hakkında konuştuklarımız var işte..

siz olsanız tedirgin olmazmısınız sonuçta kızsal şeyler vardır ne biliyim yani..bana yardımcı olmanızı istedim lütfen böyle konuşcaksanz yazmayın yeteri kadar kötüyüm..

Sadece senin bu yazdıkların bile bas bas bağırıyor seni denediğini... "sen biliyorsun söylemen gerekeni" "erkek numarası" vs vs kendini çok saf tanıttın galiba sen bu çocuğa...

Ha bu arada o işler kolay değil çok yakın tanıdık gerekiyor öyle arkadaş işiyle olmaz mesaj dökümü üstelik içeriği..

evet beni saf sanıyo cidden öyleyimde biraz bağırsa kızsa herşeyi anlatıyorum..inceleyebilme imkanı var mı benden habersiz bi programı telefonuma yükleyebilr mi

evet beni saf sanıyo cidden öyleyimde biraz bağırsa kızsa herşeyi anlatıyorum..inceleyebilme imkanı var mı benden habersiz bi programı telefonuma yükleyebilr mi

Mesaj içeriği çıkmaz arkadaşım kolay mı öyle cinayet vs sözkonusu olması lazım.. Korkma bu kadar ezdirme kendini...

çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatladım.evet artık ezdirmycem kendimi yeter askerde diye tüm eziyetleri çektirdi resmen sonrada psikolojim bozuk dedi o kadar burda benmde psikolojimi bozdu..

İçini rahatlatmak için komik bir anımı anlatayım bir arkadaşım vardı benim ailesi kızın herşeyine karşırdı biraz da psikopat bir anası vardı.. Bir gün bu kızı da alıp güya sevgilisiyle konuşmalarını çıkartmak için bir savcıya (tanıdıklarıydı sanırım) gidiyorlar savcının verdiği cevap şu: her gün bin türlü olay oluyor cinayetler vs biz her döküm isteyene çıkartırsak oo işimiz var deyip aynen geri yollamıştı bunları... Kısacası b işler hiç kolay değil ayrıca öyle birşey yapsa operatörüne milyonluk dava açarsın olur mu öyle şey nerede özel hayat:))

Mesaj içeriğini hiçbir şekilde göremez. Rahat olun. Kimlerle konuşup mesajlaştığını gösteren bir program da yoktur hiç sanmıyorum. Sizi denemek istemiş.

Çook teşekkür ederimm.internette öyle bi program buldum ama o da paralı felan yani onu yapabilceklerini sanmıyorum hemde benden habersiz telefonuma öyle bi program yükleyemez..gerçekten içimi rahatlattınız çok tedirgindm.

siz olsanız tedirgin olmazmısınız sonuçta kızsal şeyler vardır ne biliyim yani..bana yardımcı olmanızı istedim lütfen böyle konuşcaksanz yazmayın yeteri kadar kötüyüm..

ilk mesajınızda öyle bir yazmışsınız ki insanın aklına ilk gelen şey "evet sakladığı aldatma tarzı şeyler var, oyüzden bukadar panik olmuş konu sahibi":ssz:

hani aldatma gibi şeyler olsa da bu sizin özel hayatınız, ve irdelemek bana düşmez, sorduğunuz şeye cvp verir geçerim, haklısınız ben boş bir tepki vermişim:7:

merak etmeyin öyle kolay değil döküman çıkartıp mesaj içeriği vs öğrenmek, blöf yapmış size:31:

Son düzenleme:
Bunu yapması mümkün değil. Hangi numaralarla konuştuğunuz filan telefon faturası ekstresinde görülebilir ama bunun da onunla bir alakası yok. Mesaj içeriği görüntülenmesi imkansız. Ağzınızdan laf almaya çalışmış belli ki :)

Msj içeriğini hiçbi şekilde göremez ama daha önce tlfnunu ona verdiysen bi ara web şifresi almış hangi numaralarla msjlaşıp konuştuğunu görüyor olabilir cnm

senı denıor aklınca terbıyesızlıge bak.
Bune saygısızlık ya guvenmıosa neden sizin le bırlıte
Neden bu hakareti kendınıze yaptırıosunuz.

Bu arada sakın ınanma oyle bısey olamaz oyle bı prg falan yok.

Back
X