- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi Sonya Blade
Gene yazayım kocamda bana hatun der sinir olmam,rahmetli babamda anneme arada hatun derdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla.Bir tanıdıkça karısı için avrat der sinir olurum onada.
Ne kadar tilt ya.Merhabalar, aranızda kendine bunu mu dert ettin diyecek olanlarınız vardır ama rahatsızlık hissetttiğim için buraya yazma gereği duydum.Başlıktan da anlaşılacağı üzere hatun kelimesinin erkekler tarafından kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Takıldığım konu şu, eşim asla bana bu şekilde hitap etmez.Bunu sorun etmiyorum.Başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanıyor olması beni rahatsız etti.Gerçek hayattan ya da dizi film oyuncularından bahsederken kullanıyor.Sizin düşüncelerinizi merak ettim![]()
Hiç hoş bir hitap değil bana görede,bizim avrat der bir gün patlayacamda görecek yani.Evet abla.
Avrata ben de çok sinirleniyorum.
Yetiştiğim çevrede hiç kullanılmazdı bu kelime.
Eşimin iç Anadolu da bir şehire tayine çıktı. Orada o kadar duydum ki çok irite edici.
Yalnız burada konu sahibinin eşi başka kadınlara hatun diye hitap ediyormuş. Onun için rahatsız olmuş.
Eşim de bana hatunum der,çok severim ben.Türklerde kraliçedir hatun.Bence şimdinin saçma sapan modası aşkitodan, kocişkodan çok daha saygın bir sözcüktür.Merhabalar, aranızda kendine bunu mu dert ettin diyecek olanlarınız vardır ama rahatsızlık hissetttiğim için buraya yazma gereği duydum.Başlıktan da anlaşılacağı üzere hatun kelimesinin erkekler tarafından kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Takıldığım konu şu, eşim asla bana bu şekilde hitap etmez.Bunu sorun etmiyorum.Başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanıyor olması beni rahatsız etti.Gerçek hayattan ya da dizi film oyuncularından bahsederken kullanıyor.Sizin düşüncelerinizi merak ettim![]()
Evet kesinlikle masum gelmiyor bana da başka kadınlar için söylenmesiEşim de bana hatunum der,çok severim ben.Türklerde kraliçedir hatun.Bence şimdinin saçma sapan modası aşkitodan, kocişkodan çok daha saygın bir sözcüktür.
Ama bir başkası için kullanılması pek hoş ve masum gelmedi bana.Beğeniyi çağrıştırıyor adeta.Rahatsız olmak da haklısınız,falanca kadın denebilir yani.
Benim ki diyorum ya bilmez bile cogu Türkce kelimeyiEş dışındaki kadınlara kullanılmasını doğru bulmuyorum.Bana karşı kullanmadı hiç
Bebisim balim yavrum yivvvruuumEşim de bana hatunum der,çok severim ben.Türklerde kraliçedir hatun.Bence şimdinin saçma sapan modası aşkitodan, kocişkodan çok daha saygın bir sözcüktür.
Ama bir başkası için kullanılması pek hoş ve masum gelmedi bana.Beğeniyi çağrıştırıyor adeta.Rahatsız olmak da haklısınız,falanca kadın denebilir yani.
Bu konuda haklısınız, Hatun’un kötü bir anlamı yok kaba bir kelime de değil manasını bilince, ki ben de topiklerde yazarken hanımlar, duvarımda üyelerle yazışırken arada bazen hatunlar derim ama Türk boylarının çağında yaşamıyoruz artık, dolaysıyla erkeklerin X hatun, Y hatun dediği bir dönemde değiliz, size söylese tamam ama başka kadınlardan bahsederken söylemesi hoş olmaz.Eş dışındaki kadınlara kullanılmasını doğru bulmuyorum.Bana karşı kullanmadı hiç
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinBu konuda haklısınız, Hatun’un kötü bir anlamı yok kaba bir kelime de değil manasını bilince, ki ben de topiklerde yazarken hanımlar, duvarımda üyelerle yazışırken arada bazen hatunlar derim ama Türk boylarının çağında yaşamıyoruz artık, dolaysıyla erkeklerin X hatun, Y hatun dediği bir dönemde değiliz, size söylese tamam ama başka kadınlardan bahsederken söylemesi hoş olmaz.
Rica ederim, ayrıca Hatun çok sık kullanılmasa da isim olarak da koyuluyor, ağız alışkanlığı yapmamak her yerde söylememek gerekiyor aslında, evliliğimizin ilk yıllarıydı evde, girdiğimiz arkadaş çevresinde vs hatun diye seslenirdi eşim, bir gün bir arkadaşa misafirliğe gittik, başka bir arkadaşları da oradan geçiyormuş çaya gelelim mi diye sormuşlar onlar da geldi, tanıştık isimler zikredildi ama, neyse uzatmayayım eşim sürekli hatun aşağı hatun yukarı, artık bizi gülme tuttu dedik ki hatun deyip durma hatunlar karışıyor, yeni tanıştığımız ailedeki kadının adı Hatun’du, eşim ismi değil de eşi hitaben hatun diyor sanmış :))) o günden sonra bana hatun diyemedi pek.Çok teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Ben de sevmiyorum bu kelimenin kullanılmasını. Benim eşimde sinirlenince bir şey anlatmış da işime gelmemiş anlamamışim gibi davranınca ben, kullanıyor. İnce ince anlatmaya çalışıyor o zaman, iyice sinir oluyorum o zaman ben de.Bana da yavrum yada yavru kelimesi çok sapıkça geliyor ama çoğu kişi eşine öyle sesleniyor
Hayatımdaki kişinin başkalarına hatun demesi beni de rahatsız ederdi. Okuduğum kadarıyla siz bedeninizdeki sevmediğiniz özelliklerden dolayı kendinizi dişi, seksi görmüyorsunuz. Öncelikle kendi içinizde bunu çözmelisiniz zira dişilik doğuştan gelen bir özelliğiniz zaten. Siz o enerjiyi yayıyorsunuz, bedeniniz nasıl olursa olsun. Meme büyük olsa da, küçük olsa da. Popo dar olsa da, geniş olsa da. Siz dişisiniz.Merhabalar, aranızda kendine bunu mu dert ettin diyecek olanlarınız vardır ama rahatsızlık hissetttiğim için buraya yazma gereği duydum.Başlıktan da anlaşılacağı üzere hatun kelimesinin erkekler tarafından kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Takıldığım konu şu, eşim asla bana bu şekilde hitap etmez.Bunu sorun etmiyorum.Başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanıyor olması beni rahatsız etti.Gerçek hayattan ya da dizi film oyuncularından bahsederken kullanıyor.Sizin düşüncelerinizi merak ettim![]()