Doğuma Hazırlık hatunlar:) bebeginize ilk neler aldiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Pakiinaz Pakiinaz canim merhaba oncelikle hayirli olsun. Sende ekim annesi olacaksin insallah. O yuzdrn oncrlikle 2015 ekim anneleri grubuna bekleriz seni:) bizde ilk dayanamayip minigime eldiven aldik sonra halamiz alt acma battaniye takimi aldi. Birde ayaklari singirakli pijama arkadasimin biride ayakkabi almis. Hediyelerke duzulur bu ceyiz diyorun bende :) cinaiyeti belli olur olmaz bu minni ve mickey mouse lu takimlardan alicam ama :)
inşallah canm ne kadar cici şeyler almissin:)gazsız günlerinde giyer de esktr inşallah:))

Yeni taşındık buraya bizden önceki kiracı o kadar pismis ki evi kurtlandirmis ve boceklendirmis :KK43: tabi tasinirkenn farkedilmiyor temiz ya ev ev sahibi de bilmiyomus. Ilaclandi da çok şükür kurtuldum :)
Ne insanlar var ya... Kurtulduysan iyi canm gcms olsn:)

Ben daha 25. Haftadaym ama daha fazla dayanamadim bugun gittim aklima ne geldiyse aldim ilk bebegim cok heyecanliyim napim :KK30: oglusuma ne lazimssa aldim bir ay sonra falanda cantasini hazirlamayi dusunuyorum insallah

Bir yandan diyorum hemen basliyim 7 ay anca biter cok sey var alinacak. Bir diyorum neredeben baslayacagim.9. Haftada ne alinir ki yardim edin ben de basliyim bir yerden:)
Canim eger imkanin varsa hepsjni birden al birazcik sabredip parca parca aldinmi ne almistim ne eksikti vs unutuyosun ve emin ol 7 ay da herseyni coktan almis olursun :) dayanamayip habire alcaksin mutlaka eksiklrr olcak ama bence abartmayada gerek yok hemen buyuyolar ve mevsim degisiio bosuna bol bol alipta kenarda bekletmek var seneye giyemicek sonucta

inşallah canm ne kadar cici şeyler almissin:)gazsız günlerinde giyer de esktr inşallah:))
Insallah canim 2015 ekim annelerine gelmissin hosgeldin. gordum yazdigini ama oradan yazamadim calisiyorum ben :( surekli takip edemiyorum sayfalari. Insallah hepimiz hayirlisi ile aliriz minniklerimizi kucagimiza:)

kızlar insan çok hevesleniyor gerçekten..bence erkeni geçi yok...kimisi korkuyor bebeğe bişi olursa diye almıyor doğuma kadar. doğduktan sonra da garantisi yok ki allah korusun..iyi düşünmek lazım ki iyi olsun..pek çok hastalıkta bile demiyorlar mı pozitif oluncak diye..o nedenle ben de aldım birçok eşyasını..
bence almaya başlamadan önce ne zaman doğacağını kestirmek. yazın doğacaksa ki bizim bebeğimiz yazın doğacak inşallah; daha ince pamuklu sıfır kol ve kısa kollu body'ler çok kullanılıyormuş. patikli ve patiksiz tulumlar, şapka ve eldiven, çoraplar, penye yelekler..çabuk büyüdükleri için sadece yazlık kıyafet aldım. 0-3 ay çok almadım; 3-6 ay 62 cm beden aldım. banyo takımlarını aldım. bebek arabasını, park yatağını, oda takımını da aldık. şampuan, krem gibi şeyleri henüz almadım.

ay nasip olurda bizler de paaylaşır mıyız aldıklarımızı...

Kızlar merhaba 1 tane kürtaj ve 21 ay beklemenin ardından 2. Hamileliğimi yaşıyorum . Temmuz'da Doğum yapacağım Allah'ın izniyle . Ama oğluşuma kendim pek bişey alamadım hep başkaları alıyor :) allahtan bana beğendiriyorlar . Kendimin aldığı tek şey biberon ve emzikleri :) kıyafetleri battaniyeleri hep hazır . Beşiğimizi de aldık . Bebek arabamız ve banyo eşyalarımız kaldı bir de odası için dolap halı gibi şimdilik acil olmayan eşyaları :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben ilk anne masalları adlı bir kitap almıştım. O an benim için en özel şey buydu. Tabi sonra topluca bi alışveriş yapmıştım.

hamileliğimi öğrenir öğrenmez eşim park beşik ve bebek arabası aldı erken dememe rağmen

Bebek arabası, bi tane ayakkabı ve müslin bez aldım sadece.
Onlarda ilk kalp atışı, cinsiyet öğrenme hatırası olarak alındı :) 17. Haftadayım ama henüz elle tutulur birşey yok pek :)

Back
X