Saç Rengi ve Saç Boyama hatunlar demet akalının saç rengi numarasını söylüyorum

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
kızlar selam twitterda ünlülere hep parfumleri kuaförleri falan soruluyor ya gecen gun demet akalınada biri kuaförünü sordu o da evde boyadığını soledi hatta boyarkende resim koydu boya kutularını resmi pcme attım bende ama nasıl buraya yuklerım bilmiyorum neva color yeşil kutu isteyen varsa o renklerde baksın bi iki ayrı numarayı karıstırıoymus

pardon yanlış yazmışım yeşiil değil pembe kutu tüp boya

neva color 8 ve 8.3 diye söylenmişti daha evvel.(bizzat kendi yazmış bu bilgiyi)
siz söyleyeceğim deyip söylememişsinii numaraları ,ben iletmiş olayım:35:

Son düzenleme:
yaa pardon şimdi okudum gördüm yazmamışım 8.3 altın sarısı ve 8 açık kumral karıstıroyomus ben bu tonlarda degılım ama isteyen varsa umarım yardımcı olmustur

yaa pardon şimdi okudum gördüm yazmamışım 8.3 altın sarısı ve 8 açık kumral karıstıroyomus ben bu tonlarda degılım ama isteyen varsa umarım yardımcı olmustur

reklam kokan hareketler bunlar:1: adasım demet nevayla anlasmıs olabılır mı acaba :1: yani neden olmasın tabi ama sasırtıcı yahu :)

altın sarısını ben kullandım neva colorun cok acık bı renk netten baktım fındık kabugu ve bal köpüğü

$6paf.webp $6paf.webp $6paf.webp

kızlar demet akalın ın twittera koydugu resım bu umarım ekleyebilmişimdir ilk defa denedim cunku altın sarısı ve acık kumral yazıo burdada eger gorebılıyoosanız

Back
X