slm bence güzel bir seçim olmuş hayırlı olsun
ben de hauck almayı düşünüyorum çok sağlam ve çok güzel bebek arabaları var benim yeğenimin var hauck apollo all in one set 3lü set bende aynısından istiyorum
teşekkürler yorum ve öneri içincanım sana önerim birde puset tipi ince omuza asılabilen bebek arabasından al yani bulundur...bak etrafımda çok hamiş oldu bende dağil oğluma gittim iri bi büyük geniş :) araba aldım görenler mercedes diodu :)) ama gel gör ki kullanamadım arabada sorun oldu tek başına bir yere gitmede sorun oldu eşşek öüsü gibi ağırdı :)) bende int. den siparişle almıştım...sonra inann hep puset kullandım:) abimin eşide aynışekilde nomal bebk arabası aldı ama hiç kullanmadı oda puset aldı yani sayıcağım o kadar kişi var ki :))
aklında olması için yazdım...senin aldığında çok güzel sağlıla kullansın inşallahhhh....tombiş tombiş olsunn arabayı doldursun :))
amaa sen sen ol bi tane puset al :)))
teşekkürler yorum ve öneri için
yalnız bu modelde puset ve bebek arabası dahil fiyat
puset bebek arabası söküldükten sonra resimdeki gibi direk monte edilebiliyor
yani ilk altı ay kadar süre bebek arabasının iskeletine puseti takıp kullanıcaz
ağırlığı da gayet iyi
canım öyle takılan pusetlerden bahsetmiorum hani görmüşsündür bebek mağazalarında 50-100 tl arası bebek arabalarını incecik taşıması kolay kapattın mı baston şekli gibi duran onlardan bahsediorum :) bi tane ondan bulundur evde :) bu aradaa şimdi çocu kişi ayriyetten ev içinde bebek arabası alıyor:) evde çocuğu gezdirmek ve uyutmak için çok iyiymiş :) eltim ev için ayrı aldı çok rahat ettiğini söylüyordu kız kardeşleride aynı şekilde yaptılar...bunuda bi düşün :) ama benim favorim araba koltuğu gibi anakucakları varya bayılıorum onlara hem dışarda rahat hem arabada rahat hemde evde istediğin yere taşı kaldır sallanıyor olmasıda ayrı bi güzel oluo :) valla şimdiki kadınlar bebekler çok şanslı dimi ben kendimide katıorum anammm herşeyimiz kolay hazır :) çok rahatız yanii dimi :)
Eki Görüntüle 323362
ben bu bebek arabasının alıcam fiyatı burda 500 tl ama çok hoşuma gitti.sizce nasıl
araba bugün elime ulaştı
benden sonrakilere fikir olması açısından yazıyorum artılarını eksilerini
artıları çok fazla, özellikle fiyatına göre
ama bana eksi gelen yanlarını söyleyeyim sana ona göre değerlendir
birkere puseti çok kaliteli değil, ama zaten 6 ay kadar kısa bir süre için kullanılacağından çok da önemli değil
arabanın diğer parçalarını söktükten sonra puseti direk arabaya taktığımızda puset sallanıyor, yani direk sabit durmuyor. eğer alt parçasını sökmeden yani travel sistem gibi takarsan sallanma olayı olmuyor. ama ben travel olarak kullanmak istemiyorum. eşim sallanmasına gıcık oldu. ama zaten pusete bebeği oturtunca kemerini takmak zorunda olduğumuzdan sıkıntı olmaz diyorum ben. sallanıyor dediğimde ucuna bastırınca sabit durmuyor, o zaman sallanıyor. ama zaten bebek ucuna oturmıcak. ama yine de eksi bir özellik bence.
ama travel sistemler içinde satılan hauck modellerle bizim aldığımız aynı değil, o travel sistemdekilerde bu sallanma sorunu olmayabilir
ama bizim aldığımız araba onun arabasından çok daha fiyakalı
normal arabası çift yönlü kullanılamıyor, ama ben zaten bunu hiç aramadım, bebek 6 aydan sonra bana değil dışarı baksın zaten
ARTILARI İSE
öncelikle emsallerine göre çok ucuz
katlaması ve açması çok kolay ve saniye sürüyor
katlandığında her arabanın bagajına sığabilir
lüks ve konforlu görünüyor
canm güle güle kullanın ama eğer hoşunuza pek gitmediyse iade edebilirsiniz dimi...yani bir kere alınan birşey fiyatı diğerlerine göre uygun olabilir ama çocuğun sağlğıda önemli yinede sen bilirsin biliosun çocuklar belli bi aydan sonra çok hareketli oluolar:) puset die adlandırdığın varya ben ona anakucağı diorum :) benim oğlum 2 yaşına kadar kullandı.. evde dışarda arabada çok kullanışlı oluyor..hee oğlunun boyu kısadır belki ondan kullanmıştır die düşüne bülürsünnnnn :) 52 cm doğmuştu şuan 21 ocakta tam 6 yaşında olucak boyumuz 132 cm hani hiçte kısa değildi ama tam 2sene kullandık :) sende 6 aya kadar dediklerine bakma hee belki bebek arabasında kullanamaya bilirsin onu görmeden bişi diyemeyeceğim ama bebek arabası harici uzun süre kullanana bilirsin.....
araba bugün elime ulaştı
benden sonrakilere fikir olması açısından yazıyorum artılarını eksilerini
artıları çok fazla, özellikle fiyatına göre
ama bana eksi gelen yanlarını söyleyeyim sana ona göre değerlendir
birkere puseti çok kaliteli değil, ama zaten 6 ay kadar kısa bir süre için kullanılacağından çok da önemli değil
arabanın diğer parçalarını söktükten sonra puseti direk arabaya taktığımızda puset sallanıyor, yani direk sabit durmuyor. eğer alt parçasını sökmeden yani travel sistem gibi takarsan sallanma olayı olmuyor. ama ben travel olarak kullanmak istemiyorum. eşim sallanmasına gıcık oldu. ama zaten pusete bebeği oturtunca kemerini takmak zorunda olduğumuzdan sıkıntı olmaz diyorum ben. sallanıyor dediğimde ucuna bastırınca sabit durmuyor, o zaman sallanıyor. ama zaten bebek ucuna oturmıcak. ama yine de eksi bir özellik bence.
ama travel sistemler içinde satılan hauck modellerle bizim aldığımız aynı değil, o travel sistemdekilerde bu sallanma sorunu olmayabilir
ama bizim aldığımız araba onun arabasından çok daha fiyakalı
normal arabası çift yönlü kullanılamıyor, ama ben zaten bunu hiç aramadım, bebek 6 aydan sonra bana değil dışarı baksın zaten
ARTILARI İSE
öncelikle emsallerine göre çok ucuz
katlaması ve açması çok kolay ve saniye sürüyor
katlandığında her arabanın bagajına sığabilir
lüks ve konforlu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?