Arkadaşlar bu arabadan kullanan yok mu? :26:
canım ben ereyon.comdan dün sipariş verdim bu modelini... ereyonda 600lira.. 3gün içinde gelir galba... ama çok araştırdım.. geldiği zaman yazarım buraya
çok memnun olurum canım.cvbını bekliyorum.çok hoş bu model almayı düşünüyorum bende.ama bi çok sitede ve ereyon.com da resimde sadece anakucağını ve arabasını gösteriyo.acaba diğer parçaları port bebe ve çantasıda bu fiyata dahilmi? yani bunları da gönderiyolar mı acaba? :26:
bu 2li canım sadece.. yani portbebesi ve çantası yok... facede 2011nisan anneleri grubunda bir üyemiz almış bunu fuardan.. çok memnunmuş çok hafif ve güzelmiş.. hiç bi sorun yaşamadım dedi.. çok güzel ve bebek içinde çok rahat dedi... bakalım bgn geliyo.. yine yazarım burdan geldiği zaman...
yaz canım mutlaka.ama diğer parçaların olmaması kötü oldu.nys umarım ereyonda vardır.teşekkürler canım.
canım araba gerçekten çok güzel.. arabanın koltuğunu söküp yerine ana kucağını takabiliyosun.. ve çok ağır değil özellikle kraft twist gb hantal değil.. ana kucağı da çok güzel..güneşlik gb bişi var ya o çıkabiliyo araba koltuğunun kide çıkıyo.. çok beğendim ben valla...
merhabalar araba çok güzel fiyatı da iyi fakat pusetikapatmak için sökmek gerekiyor sanırım tivist gibi...pratik kapanıyor mu?verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım
canım araba gerçekten çok güzel.. arabanın koltuğunu söküp yerine ana kucağını takabiliyosun.. ve çok ağır değil özellikle kraft twist gb hantal değil.. ana kucağı da çok güzel..güneşlik gb bişi var ya o çıkabiliyo araba koltuğunun kide çıkıyo.. çok beğendim ben valla...
güle güle kullan canım.çok teşekkür ederim yardımın için.resimlerinide inceledim.çok güzelll.bende kesin bundan alcam ama şu port bebe ve çantasından da istiyorum.onuda bi bulabilsem... hiçbi sitede bulamadım tam setini.hauck un orjinal alman sitesinde buldum tam set 270 euro orda fiyatlar çok uygun ama buraya getirmek sorun malesef. :97:
iyi günlerde kullan canım.
bende ilk başta bu arabadan alacaktım ınanılmaz hafifi alman forum sitelerinden de inceledik. herkes memnun bunun benzerı olan yıne alman markası bir model aldık.
güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?