Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hauck Marka Bebek Arabası Kullananlar

ozgmm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
2.198
2
358
Kocaeli
bir mağazada kraftın twist model bebek arbasını gördüm ve çok beğendim.fakat burda yorumları okudum da pek memnun kalan olmamış. benimde kafam karıştı. daha sonra internette gezinirken Hauck Malibu marka travel sistem bebek arabası gördüm.kraftın modeline çok benziyo.hemen hemen aynı.ama daha önce bu markayı hiç duymamıştım. araştırdığım kadarıyla alman markası. kalitelimidir, kullanışlımıdır değilmidir bilmiyorum.ben kaliteli bir araba düşünüyorum. ayrıca 4 mevsim kullanabilmeliyim.bu markayı kullanan var mı aranızda? varsa kullananlar lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
bizim oto koltuğumuz hauck marka, almanyadan geldi(bebek arabasına da monte edilebiliyor. ama bebek arabamız başka marka o da alman markası ve burda yok). çok memnunuz, burada satılan 500liralık oto koltuklarının dengi. ama arabayı bilmiyorum, onun da kaliteli olduğunu düşünüyorum. ama kullanışı nasıl bilmem.

ben de nette gördüm şimdi.. çok güzel 700lira fiyatı ama nasıl iyi mi bilmiyorum ben de merak ettim.. bir de bu marka var Turbo Plus Travel Sistem bebek arabası.. bu nasıl acaba..

Arkadaşlar bu arabadan kullanan yok mu? :26:

Son düzenleme:
canım bizim arabamız da buna çok benziyor(turbo 45 gibi birşey yazıyor üstünde). bize almanyadan hediye gelmişti. süper bir araba. bebek çok rahat ediyor içinde çok sağlam ve güvenli. birde süspansiyonu filan çok iyi. biliyorsun bizim yollarımız biraz engebeli:)) biz zor yürüyoruz üzerinde ama araba sarsıntıyı en aza indiriyor.çok da şık. sizinkinden biraz farklı, ama sanırım aynı markanın değişik modeli.

kızım 20 aylık.. dogdugundan bu yana hauck kullanıcısıyım. baston modelini ve oto koltugunu kullanıyorum.. orjinal alman malı. cok memnunum.. cok hafif ve kullanıslı... katlanınca bagajda cok az yer kaplıyoo..

canım ben ereyon.comdan dün sipariş verdim bu modelini... ereyonda 600lira.. 3gün içinde gelir galba... ama çok araştırdım.. geldiği zaman yazarım buraya

çok memnun olurum canım.cvbını bekliyorum.çok hoş bu model almayı düşünüyorum bende.ama bi çok sitede ve ereyon.com da resimde sadece anakucağını ve arabasını gösteriyo.acaba diğer parçaları port bebe ve çantasıda bu fiyata dahilmi? yani bunları da gönderiyolar mı acaba? :26:

bu 2li canım sadece.. yani portbebesi ve çantası yok... facede 2011nisan anneleri grubunda bir üyemiz almış bunu fuardan.. çok memnunmuş çok hafif ve güzelmiş.. hiç bi sorun yaşamadım dedi.. çok güzel ve bebek içinde çok rahat dedi... bakalım bgn geliyo.. yine yazarım burdan geldiği zaman...

bu arada sipariş vermeden önce ereyon.com dan alıcaksan eğer stok durumunu sor ona görre siparişi ver canım.. çünkü farklı renk gönderebilirler...ürün ereyonda çok rövaştaymış.. ve diğer sitelerde 620-700 lira fiyaatı.. ereyonda 600lira.

yaz canım mutlaka.ama diğer parçaların olmaması kötü oldu.nys umarım ereyonda vardır.teşekkürler canım.

yaz canım mutlaka.ama diğer parçaların olmaması kötü oldu.nys umarım ereyonda vardır.teşekkürler canım.

canım araba geldi 2 parça... araba ve ana kucağı.. çok güzel... keşfetmeye çalışıyorum... :)) ama benim çok hoşuma gitti.. ereyondan almıştım.. sipariş vermeden önce arayıp stok durumunu sor..

canım araba gerçekten çok güzel.. arabanın koltuğunu söküp yerine ana kucağını takabiliyosun.. ve çok ağır değil özellikle kraft twist gb hantal değil.. ana kucağı da çok güzel..güneşlik gb bişi var ya o çıkabiliyo araba koltuğunun kide çıkıyo.. çok beğendim ben valla...

merhabalar araba çok güzel fiyatı da iyi fakat pusetikapatmak için sökmek gerekiyor sanırım tivist gibi...pratik kapanıyor mu?verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım

merhabalar araba çok güzel fiyatı da iyi fakat pusetikapatmak için sökmek gerekiyor sanırım tivist gibi...pratik kapanıyor mu?verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım

ana kucağı takılıyken evet çıkarıp öyle kapanıyo araba.. fakat puset takılıyken sökmene gerek yok direk kapanıyo.. fotoyu eşime yollamak için çekmiştim.. o bu şekilde de kapanıp kapanmadığını merak etmişti.. o yüzden.. sana birde video görüntüsünü yolliyim... araba aslında o şekilde kapanabiliyo..

YouTube - Hauck Malibu Pushchair - Kiddicare buda videosu.. videodaki gb kapanıyo

bende ilk başta bu arabadan alacaktım ınanılmaz hafifi alman forum sitelerinden de inceledik. herkes memnun bunun benzerı olan yıne alman markası bir model aldık.

güle güle kullanın.

güle güle kullan canım.çok teşekkür ederim yardımın için.resimlerinide inceledim.çok güzelll.bende kesin bundan alcam ama şu port bebe ve çantasından da istiyorum.onuda bi bulabilsem... hiçbi sitede bulamadım tam setini.hauck un orjinal alman sitesinde buldum tam set 270 euro orda fiyatlar çok uygun ama buraya getirmek sorun malesef. :97:
iyi günlerde kullan canım.

bişi değil canım yardımcı olabildiysem mutlu olurum... ben tüm setini bulamadım..
Sersa İthalat bu sayfadan iletişimden ara burayı.. bi sor istersen tam setini getirtiyolarmı diye... ithalatını bu firma yapıyomuş... yardımcı olurlar sana...

bende ilk başta bu arabadan alacaktım ınanılmaz hafifi alman forum sitelerinden de inceledik. herkes memnun bunun benzerı olan yıne alman markası bir model aldık.

güle güle kullanın.

teşekkür ederim canım...sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…