esy, arabanı kullanmaya başladınmı? nasıl memnunmusun?
ben bu arabayı almaktan vazgeçmiştimki paraminide de istediğim gibi tam set halinde indirimli sattıklarını gördüm.şimdi tekrar alsammı almasammı düşünüyorum.çift yönlü kullanılıyo olsaydı keşke..daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. memnunmusun sen?
canım ben daha kullanamadım:)) bebeğim bgn yarın gelir eli kulağında.. ama puset çift taraaflı değil sadece.. ana kucağını kendi tarafına dönük kullanabiliyosun..ama cidden hem hafif hem kaliteli.. tek sorunum yağmurluğu çıkmadı içinden onuda satın alıcam mecbur... ama onun dışında cidden güzel
selam kızlar bende hauck apollo modelini aldım ama perşembe elimde olacak Almanyadan glecek 170 euro ya aldım indirime girmişti.. çok tereddüt ettim inşallah memnun kalırım.. aslında çok araştırdım ve teutonia almak istiyordum 2.almak istediğimde buydu.. benim ki 5 parça yağmurluğu felan da içinde... inşallah kullanınca tecrubelerimi yazarım
canım araba gerçekten çok güzel.. arabanın koltuğunu söküp yerine ana kucağını takabiliyosun.. ve çok ağır değil özellikle kraft twist gb hantal değil.. ana kucağı da çok güzel..güneşlik gb bişi var ya o çıkabiliyo araba koltuğunun kide çıkıyo.. çok beğendim ben valla...
canım bişey sormak istiyorum.biz de hauck malibu travel sistem aldık ancak oto koltuğunun sırt kısmı çok dik göründü gözüme, yani bebek içinde oturur gibi duracak galiba, oysa yatar pozisyonda olması gerekiyor ilk 6 ay.diğer markalarınkine bakınca onların oto koltuklarının içi daha yatar pozisyonda...sen oto koltuğunu kullanıyor musun?buna benzer sıkıntılar yaşadın mı?lütfen bana tecrübelerini aktar, sırf oto koltuğu için arabayı değiştirmeyi düşünüyorum...
Canım Merhaba, bende aldığımda gözüme öyle görünmüştü. ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. uzun bir süre o şekilde oto koltuğunu kullandım. bi problem olmadı..yaklaşık 7ay öyle kullandım.. daha sonra arabasına geçtim..ordada hafif yatar pozisyonda kullandım başlarda. tamamen oturmaya başlaığında sırt kısmını biraz daha dikleştirdim
sağol canım, ben de galiba içine destek koyarak falan kullanmaya çalışıcam, sen herhangi bir destek ya da battaniye falan koymuş muydun? önerebileceğin bi şey var mı bana?
Merhabalar mayıs2012 annesi olacaktım ama kuzum erken geldi Nisan annesi oldum :)
Byük araştırmalar sonucu kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için kızıma Hauck Malibu travel sistem almıştık. 40'ımız çıkınca dışarı çıkmak için kullanalım dedik. Fakat anakucağını pusete taktığınızda bebek resmen dik duruyor. Evde anakucağını kullanıyoruz gayette rahat fakat arabaya takınca eğimli duruyor bu özelliğinden hiç ama hiç memnun değilim. Yaz bebeği olduğu için sıkça dışarı çıkartmayı planlıyordum. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Yeni alacakların aklında olsun...Diğer anakucaklarını dışarıda görünce iyice inceledim hauck gibi dik konumda olanı yok. çocuk aşağıya kayıp iki büklüm kalıyor (((
son durumu bildiriyorum :) son 1 aydır kızımla dışarıya çıkmaya başladık şimdiden arabanın tekerlekleri yamulmaya başladıDayanıklı bir araba değilmiş.... önümüzdeki yaz için tekrar araba almayı planlıyoruz! Anakucağı için yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım iki büklüm kalıyor hele uyursa tam felaket...
Asla tavsiye etmiyorum özellikle benim gibi bebeğiniz henüz 3-4 aylıkken dışarıya çıkartmayı planlıyorsanız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?