Haute Tension (Yüksek Tansiyon)

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Özeti

Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar.

prensessss sana konusunu hatta filmle hiç ilqili hiç bir detayı söylemiyeyim :) indir bu filmi internetten (dvd si çıkmışmıdır bilmiyorum çünkü türkiyede qösterime qirmedi hatta bu filmin çakmasını çektiler amerika yapımı o qirdi türkiyede ardından rec qirdi ama çok sinemada değil diye biliyorum) sonra al kulaklığını mümkünse qece izle bilqisayarında qerçekten çok ama çok etkileniceksin
ya cnım herkestede aynı etkiyi yapmıyor söyliyeyim sen o yüzden tabi çok büyük beklentilerle izleme ama şunu bil çok qerçekçi bir film ,içine qirmeyi başarabilirsen etkisinden uzun bir süre çıkamazsın

Son düzenleme:

valla ilgimi cektirdin tatliskomm rec kayit demek anladiigim kadariyla biseyleri kayit ediolar mesele blair cadisindada hic bisey yoktu ama gercekten icine girip izleyince insan cok etkileniodu sahsen ben etkilenmistimmm

bana kardeşim ısrarla dediki tek başına ve kulaklıkla izle . ben çok film izlediğim için artık prensess sende bilirsin her şey etkilemiyor insanı . aynen saçmalıyor diye düşündüm ve o söyledikten uzun bi süre sonra sıkıntıdan qeçtim pc ye açtım bu filmi, inan bi ara kendimi filmin içinde sanıp bazı sahnelerinde kafamı geriye attığım oldu :) çok etkiledi beni ya film bittiğinde aşağıki kata annemin yanına zor indim ki canım hiç bi filmde beni böyle etkilememişti. Sinemada izlemediğime pişman oldm valla

cok dogru diosun tatlimm valla iyice sabirsizlandim tatlimm bu gece uykum gelmezse izlicem olmazsa artik tasindigimda evimde izlerim bu ara tasinma telasi vardi sekercim bakalim cok meraklandimm canim

canım işkence kesme biçme var mı diye soramak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu filmi izleyeli epey oldu. Türkiye'de daha doğrusu Türkiye dahil 143 ülkede yasaklanmış olduğu için dikkatimi çekti ve izledim. Belkide beklentim çok yüksek olduğundan beğenmedim. Ama ürkütücü olduğunu kabul ediyorum.

Korku, şiddet , dehşet, iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren, rahatsızlık verici yazı resim vb. paylaşımda bulunmak yasak ve uyarı alma sebebidir.
Paylaşımlarınızda bu kuralı hassasiyetle uygulamanızı rica ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…