- Konu Sahibi BeyazPerim
-
hakketen guzel filmdi sonunu soylesekmi acaba:))
cnm bende bu filmden cokkkkkk etkilendim ...sonunu soylemesek daha iyi olur sekercim ...buyusu bozulmasın :)
son yıllarda izlediğim en iyi 2. qerilim filmiydi. Soundtrackide çok qzl ayrıca
bu arada ilkinide söyliyeyim bari tabiki REC
prensessss sana konusunu hatta filmle hiç ilqili hiç bir detayı söylemiyeyim :) indir bu filmi internetten (dvd si çıkmışmıdır bilmiyorum çünkü türkiyede qösterime qirmedi hatta bu filmin çakmasını çektiler amerika yapımı o qirdi türkiyede ardından rec qirdi ama çok sinemada değil diye biliyorum) sonra al kulaklığını mümkünse qece izle bilqisayarında qerçekten çok ama çok etkileniceksin
ya cnım herkestede aynı etkiyi yapmıyor söyliyeyim sen o yüzden tabi çok büyük beklentilerle izleme ama şunu bil çok qerçekçi bir film ,içine qirmeyi başarabilirsen etkisinden uzun bir süre çıkamazsın
blair cadısını sevdiysen bunu daha çok seversin prensesss izle mutlaka :)
bana kardeşim ısrarla dediki tek başına ve kulaklıkla izle . ben çok film izlediğim için artık prensess sende bilirsin her şey etkilemiyor insanı . aynen saçmalıyor diye düşündüm ve o söyledikten uzun bi süre sonra sıkıntıdan qeçtim pc ye açtım bu filmi, inan bi ara kendimi filmin içinde sanıp bazı sahnelerinde kafamı geriye attığım oldu :) çok etkiledi beni ya film bittiğinde aşağıki kata annemin yanına zor indim ki canım hiç bi filmde beni böyle etkilememişti. Sinemada izlemediğime pişman oldm valla
canım işkence kesme biçme var mı diye soramak istiyorum
yok tatlım ya işkence yok .. sadece qerilim ve qerdiği yanı işkence ve kan değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?