hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

gunerseyma

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
117
5
11
Düzce
Birkaç gündür evde değildim, ev tabi tozlanmış, eşim de makineye çamaşır atmış, onlar birikmiş, akşam bulaşığımı yıkamayamamıştım makinem yok, sabah bulaşığı da eklendi, sular gitmiş derken, ee yaz temizliği vakti de gelmiş, ev almış başını gidiyor, ben burada oturuyorum, hava da bozuk, uykulu bi halim var, aman biri kapımı çalmasın diye bakıyorum :) biri bana gaz versin kalkıp ortalığı toplamam için

mutfakta kahvaltı bulaşığı kızım öğle arasına geldi elbisesini değiştirdi birsürü kıyafet attı ortaya gitti oğlum kucağımdan inmiyo daha güneşlikleri açmadım hava kötü yatakları toplamadım cumartesi sınavım var yüzüne bakmadım hangi konular var onu bile bilmiyoırum.....benden daha mı ümitsizsin... al sana gaz

havalardan sanırım, herkesin üzerinde bir tembellik var, benim de işyerinde yapmam gereken işler var ama oyalanıyorum. Hadi kızlarrr kalkın, eninde sonunda biz yapacağız bu işleri. En sevdiğimizden başlayalım, hadi tembellik yok :)

Hadi ama kalk,yeter burada yazdin
ettin simdi temizlik zamani,sonra temiz temiz gelip tekrar sohbete devam ok?
Hadiiiiiiii,hala burdamisin ))

Şimdi sana gazın allahını veriyorum ''Kalk temizliğini yap yoksa eşin sen ne pasaklı bi gacısın diyip boşayabilir seni''

Al bendende o kadar yorgunum bende de pil takılmış gibiyim oğlumdan koşuşturmalardan hal kalmıyor bende bi yerden başlamak lazım mecbur eşin yardımcı olsun

ben de ev işleri konusunda üşengeçlik kronikleşti resmen..Allahtan çalışıyorum da bahanem var..

Aaah bacım, hepimizde aynı dert..
Doğuma az kaldı, ağırlaştım iyice, çalışıyorum hala.
Eve kalan enerjimle de yuvarlana yuvarlana anca yemek, bulaşık, basit şeyler..
Ütü dağ oldu, daha kışlıklar kaldırılıp yazlıklar çıkarılacak, onların da ütüsü ıvırı zıvırı..
Kuruyan çamaşırlar katlanıp kirliler atılacak.
Bebeğin eşyalarını da yavaştan yıkayıp hazırlamam lazım.
Ailemden uzaktayım, yardıma gelecek kimsem yok.
Allahtan haftada bi kadın gelip evi süpürüp şööyle bi tozunu alıyo.
Bugün rahatsızım diye işe gidemedim, biraz dinlenip işlere başlarım diyodum ama tık yok bende.
Hangi gaz işe yarıyosa Allah rızası için bikaç kilo da bana gönderiverin..

açın radyoyu, açın pencereyi temiz havayla beraber temizleyin evinizi. akşama güzel bir yemek koyun ocağa. ohh ne ala

çabuk kalkkk kayınvaliden geliyormuşşşşş..... her nekadar desemde benim kayınvalidem geldiğinde ben öyle yapmıyorum.ama annem geleceği vakit bir hafta sürer temizlik ha camlardı ha mutfak dolapları banyo anoyyyyyyyyyyyyyyyyy

yaw sen zahmet etme,bıraz daha beklersen zaten komsular beledıyeyı arar..yorma kendını..

sular gelince güzel bi temizlik yaparsınız müzik eşliğinde olur biter abartılacak bir durum yok..
yoluna girer herşey..

Aynen bende öyleyim yaaaaa
Ne oluya biZe hadi ben hamileyim normal sana ne oluyo kuzum :))
Dün misafirim geldi bi kaç arkadş arkadişim benle mutfaga geldi üç çaybardgım sararmışdı bide caydanlığım kireçlenmişdi biraz baktım bana diyo temiz ol biraz temiz bu ne bunları camaşır suyu ile yıka bende bügn hepsini elle çmşrsuyu yaptım ve makinemde yok yeni bitti işim şimdi oturdum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok salmıştim topladım şimdi evi barkı biri gelcek diye kabus görüyodum ev pis oluncan olmuyo kalkın toplayın temizleyin evleri hadi çalışanları anlıyomda calışmayanlara ne oluyo zaman var işte yapın gitsin misler gibi oturun gari:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…