- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi gunerseyma
-
pis pasaklı bu da benden gaz....yersen
ay sağol şekerim :) benim haftasonu 10 dersten sınavım var hiçbirine bakmadım, kaldım genemutfakta kahvaltı bulaşığı kızım öğle arasına geldi elbisesini değiştirdi birsürü kıyafet attı ortaya gitti oğlum kucağımdan inmiyo daha güneşlikleri açmadım hava kötü yatakları toplamadım cumartesi sınavım var yüzüne bakmadım hangi konular var onu bile bilmiyoırum.....benden daha mı ümitsizsin... al sana gaz
Birkaç gündür evde değildim, ev tabi tozlanmış, eşim de makineye çamaşır atmış, onlar birikmiş, akşam bulaşığımı yıkamayamamıştım makinem yok, sabah bulaşığı da eklendi, sular gitmiş derken, ee yaz temizliği vakti de gelmiş, ev almış başını gidiyor, ben burada oturuyorum, hava da bozuk, uykulu bi halim var, aman biri kapımı çalmasın diye bakıyorum :) biri bana gaz versin kalkıp ortalığı toplamam için
ay sağol şekerim :) benim haftasonu 10 dersten sınavım var hiçbirine bakmadım, kaldım geneneyse çamaşırları ve bulaşığı hallettim, en azından dağınıklık kalktı, sen ne durumdasın?
Şimdi sana gazın allahını veriyorum ''Kalk temizliğini yap yoksa eşin sen ne pasaklı bi gacısın diyip boşayabilir seni''
:) vallahi eşim titizdir, nerden bildin, öyle tozdan falan anlamaz da, dağınıklığı hiç sevmez :)
:) vallahi eşim titizdir, nerden bildin, öyle tozdan falan anlamaz da, dağınıklığı hiç sevmez :)
sende mi aöf desin...hangi blm..ben zaten dersleri unuttum bile sildim kafadan boş girip çıkıyorum..benim ortalık git gel toplkadım kızım geldi yemek yedirecem ufaklıkla ikisine...mutfak kaldı herzamanki gibi nefret ediyorum mutfak işinden..tüm evi cam kapı silmeye razıyım....yeter ki mutfak olmasın...
çekirge halıyı süpürdükten sonra ince halı fırçaları ile hafif sürtüyorum kalan saç kıl tüy ona toplanıyor
hem halı pırıl pırıl oluyor
içine yumuşatici da koyarsan misss gibi kokar
sende mi aöf desin...hangi blm..ben zaten dersleri unuttum bile sildim kafadan boş girip çıkıyorum..benim ortalık git gel toplkadım kızım geldi yemek yedirecem ufaklıkla ikisine...mutfak kaldı herzamanki gibi nefret ediyorum mutfak işinden..tüm evi cam kapı silmeye razıyım....yeter ki mutfak olmasın...
Dağıtmasın o zaman
İki şeyin ucundan da o tutsun bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?