hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

:) Böyle üşengeç insanları görünce mutlu oluyorum benden başkaları da varmış diye. Dışarıda şehrin farklı 3 bölgesinde halletmem gereken bir ton iş var, yarın misafirim var evi temizlemem lazım. Sabahki planıma göre evi silip süpürüp 2 saat önce evden çıkmış olmam lazımdı, ama sonuçta daha sofrayı bile toplamadım, yaptığım tek kayda değer şey duş almak ki o da bir yarım saat önceydi hala ıslak saçla, bornozla boş boş takılıyorum evin içinde.

internette bi video vardı ya kız şarkı söyleyip kayıt ediyordu nette
annesi içeriye giriyor kak kız soğan doğra diyor

o geldi bi an aklıma

temizlik imandan gelir kalkınız ve evinizi tertemiz yapınız
sonra bir ılık duş alınız ve keyfinize bakınız
mesela sıcak bi nescafe ile cam kenarında yağmur izleyin
ama ev temiz olsun o şart

Son düzenleme:
Biz tam temizlik manyağıyız saat 8 buçuk tan beri heryer baldök yala oldu dolapların içine kadar çıkardık en iyisi sizde takın kulaklıklarınızı açın canlı bir müzik gerisi gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pis pasaklı bu da benden gaz....yersen

Puhahahah

Ben hergün akşam bir iş yapıyorum sadece, çalıştığım için
Birgün bulaşıkları attıysam, diğer gün çamaşırları
Bazen hiç birini de yapmadığım oluyo tabi öyle fırrr elinde bezle dolanan titizlik abidesi kadınlardan değilim
Ev benim yaşam alanın azıcıkta rahat olmalı insan
Hafta da bir siler süpürürsem benden iyisi yok
Ama bazen düğün vs. çıkıyo silemedim sadece süpürgeile geçiştirdiğim oluyo

En ayar olduğum iş ise cam silmek
O kollarımı çok yoruyo, zaten minnak bileklerimin narinliğini bilenler bilir
Her cumartesi bi cam bi cam siliyorum , 1 ayda bitiyo

Son düzenleme:
ay sağol şekerim :) benim haftasonu 10 dersten sınavım var hiçbirine bakmadım, kaldım gene neyse çamaşırları ve bulaşığı hallettim, en azından dağınıklık kalktı, sen ne durumdasın?

kaynanan size geliyormuş !

Bi de camların kirlenmesini geciktirmek için
En son elma sirkesi ile siliyorum, parlatıyo ve tozlanmayı geciktiriyo
Bilginize

Böyle tüyolar bilen varsa yazsın da
Bari hamarat değiliz, pratik temizlik öğrenelim

Son düzenleme:
Ben boşandığımdan beri bir rahatım bir rahatım sorma.
Eskiden ne akşamları boş vaktim olurdu ne haftasonları. aptal eski kocamın çorap ve donlarını toplayıp yıkamaktan, kurutup yerine yerleştirmekten ve bu işlemlerin hemen arkasından kanepenin altına ayağı ile ittiği kalan bir kaç çift çorabı bulup delirtmekle geçerdi
Ohh dünya varmış be, acayip tembelleştim son altı aydır. Ayda bi temizliyorum evi. Makineyi haftada bir açıyorum oda yarım programda, dolmuyor bile.
Bulaşık makinesi de haftada bir, genelde onu bile açmıyorum
İşyerinde zaten toparlayamadım kendimi, gerçi işe verince kafam daha rahat oluyor Havaların bozuk olması etkiliyor insanı, bir güneş yüzü görsekte neşelensek artık

ay sağol şekerim :) benim haftasonu 10 dersten sınavım var hiçbirine bakmadım, kaldım gene neyse çamaşırları ve bulaşığı hallettim, en azından dağınıklık kalktı, sen ne durumdasın?

sende mi aöf desin...hangi blm..ben zaten dersleri unuttum bile sildim kafadan boş girip çıkıyorum..benim ortalık git gel toplkadım kızım geldi yemek yedirecem ufaklıkla ikisine...mutfak kaldı herzamanki gibi nefret ediyorum mutfak işinden..tüm evi cam kapı silmeye razıyım....yeter ki mutfak olmasın...

ohh harikaa benden birisi daha varmış
okuldan geldim şimdi bulaşıkları makineye doldurup yemek yapmam lazım (bunlar acil olan )
ama ben kk nın başındayım
misafir gelmesin yaa çalışıyoruz biz evi temizlemek için biri bana vinç getirsin

çekirge halıyı süpürdükten sonra ince halı fırçaları ile hafif sürtüyorum kalan saç kıl tüy ona toplanıyor
hem halı pırıl pırıl oluyor
içine yumuşatici da koyarsan misss gibi kokar

evet aöf edebiyat 4. sınıf, 4 e kadar iyi geldim de 4 te iyice serdim evlendim diye, annem beni kescek :) mutfak işi ben de sevmiyorum, makinem de yok, yemek yap, ye, çay keyfi derken bi birikiyo, sonra gözüm korkuyo, mutfakta küçük, sonra bi bakmışım yarım saatte bitiriyorum

Onu bende yapıyorum ne kadar süpürsen de saç yapışmış bi vaziyette kalabaliyo gibime geliyo çünkü
Teşekkür ederim

benim de duruyor akşamdan kalma bulaşıklar eve gidince makinaya koycam hamileyim akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum uykudan

Mutfağı toparlayan bulaşık makinesi zaten
O da olmasa yanmıştık
Hele de misafir gelince birebir, servisten sonra boşları akıt at içine mutfak toplansın hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…