hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

Valla cnm bir ütü kaldı her yer miss gibi oldu valla şimdi temiz eve karşı sütlü kahve içiyorum. ütüyü de artık yarına yada eşime hangisi uyarsa :) oğlana her akşam bi aktivite hazırlıyorum biraz dağıtıyor ama en azından odasından çıkmıyor. aktivite yaparken işler bitti.. :)

oo, maşallah, afiyet olsun, güzel bi yöntem bulmuşsun oğlun için, böyle pratik annelerden fikir alırım inş. ben de ileride :)

günaydınlar efenim :) şu an kahvaltı ediyorum, bitirdiğimde ve keyif çayımı içtikten sonra tekrar mutfağa gidip dolapların dışı, buzdolabımın üstü, avizem ve alt dolapları çıkarıp temizleyip tekrar yerleştirdim mi mutfakta işim biter :)

Dün mutfak temizliğimi bitirdim, dip, köşe bucak her yer tertemiz oldu :) şimdi sıra yatak odamda, kardolap boşaltılıp, temizlenecek ve yeniden düzenlenecek, kardolabın üstü, avize falan işte, aklınıza ne gelirse temizlenecek :)

Annem geldi. Evi temizledi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Superr. Bence konu basligini degistirmek lazim.
L

Sadece mutfak dolaplarim var. yani yaklasik 2,5 aydir var. varlar ama onlar icin ben yokum. Onlar nasil silinecek???

Superr. Bence konu basligini degistirmek lazim.
L
aslında konu başlığı doğru da ben saptırdım konuyu :)
Sadece mutfak dolaplarim var. yani yaklasik 2,5 aydir var. varlar ama onlar icin ben yokum. Onlar nasil silinecek???

önce harekete geçmek lazım silmek için, sonra gerisi geliyor :)

Benim kaynanayi gondereyim bak nasil gaz veriyor.oturtmaz valla adami. 2 aydir bende anam agladi. 2 kizim var biri 4,5 yasinda biri 5 aylik.buyuk kizim cok daginik donunu cikarttigi yerde birakir.evim 6+1 assa yukari inmekten dermanim kalmiyor.esim surekli takim elbise giyiyor utu en az 3 saatimi aliyor tam oturucam kv basliyor evi supur demeye.kucuk kizim dis cikariyor huysuz kucak istiyor o kucagimda is yapmaya calisiyorum omrumu yedi kadin ya.birde hamur isi istiyor acmak cok basitmis gibi.ayy bide lafi varki kocayla yatinca karilik olmuyor diye. Gitsede bayram etsem artik. Biktim ay...

inan ki ben okurken yoruldum, Rabbim güç, kuvvet ve de sabır versin, AHH bu kaynanalar kimisine tembel bi gelin düşer, laf edemez, kimisine de böyle hamarat gelin düşer, kıymet bilmez. O kadar iş yapıyorsun hamur işlerini de o yapsa yaa, neyse eğer gidiciyse sabret derim

oyy oyyyyyyyyyy, evden bikaç gün uzak kaldım yine aldı başını gitti ev, bu da beni ruhen çökertiyor, daha temizliğimi de bitiremedim, Cuma ya yatılı misafirlerim geliyo, özel şeyler hazırlıcam falan, çook çalışmam lazım çoooookk

Bugün yapacağım işler öncelik sırasına göre şöyle
1-Yatak odamın camları silinecek, güneşlik, perde ve tül makinaya atılacak (çift camlı)
2-Konsol boşaltılıp yemek takımları yıkanıp, konsol silinip tekrar dizilecek
Bugün sadece bunları bitirebilsem yeter gibi, daha günlük işler de var çünkü

Esimin halasi geldi. Esimin kuzeninde. Evi afedersiniz bok goturuyor. Ama kicimi kaldiramadim isten geldigimden beri. Bir tembellik bir halsizlik var. uyuyayim dedim uyuyamiyorum da dusa gireyim diyorum temizlik yapcam olmaz. Off motivasyon verin. Nolur. Kadin yarin cikip gelse rezalet!!!

başlığa bayıldım aynı ben

Baslayınca devamı gelir ben bekarım suan işsizim ev işide cok yaparım temızlerım dus alırım sonra kahve cay mıskınlık.Hatta bugun işten önce aerobık vıdesu spor sonra iş ardından dus cay kahve kıtap oku daha yazayım mı moral olsun size..Bu arada yasım 31 sıkılmak canım istemedi uykuluyum pek demem huy belkıde..

Sizde ben gıbi enerjıık..Ne dersi kpss mi

Hergun bir odani hallet, evi de derli toplu tut, fazla tozlanmasina firsat verme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…