- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi gunerseyma
-
amanın, umarım yapabilmişsindir işlerini, çocuklu anneleri görünce hiç uflayıp puflamamam gerektiğini düşünüyorum, şimdi 4 yaşındaki oğlanın en yaramaz, meraklı zamanklrı, diğer yandan sizin de en halsiz zamanlarınız, Allah güç kuvvet versin, yakınlarınızda yardımcı olabilek kimse yok mu?
Valla cnm bir ütü kaldı her yer miss gibi oldu valla şimdi temiz eve karşı sütlü kahve içiyorum. ütüyü de artık yarına yada eşime hangisi uyarsa :) oğlana her akşam bi aktivite hazırlıyorum biraz dağıtıyor ama en azından odasından çıkmıyor. aktivite yaparken işler bitti.. :)
oo, maşallah, afiyet olsun, güzel bi yöntem bulmuşsun oğlun için, böyle pratik annelerden fikir alırım inş. ben de ileride :)
Dün mutfak temizliğimi bitirdim, dip, köşe bucak her yer tertemiz oldu :) şimdi sıra yatak odamda, kardolap boşaltılıp, temizlenecek ve yeniden düzenlenecek, kardolabın üstü, avize falan işte, aklınıza ne gelirse temizlenecek :)
aslında konu başlığı doğru da ben saptırdım konuyu :)Superr. Bence konu basligini degistirmek lazim.
L
Sadece mutfak dolaplarim var. yani yaklasik 2,5 aydir var. varlar ama onlar icin ben yokum. Onlar nasil silinecek???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kaynanayi gondereyim bak nasil gaz veriyor.oturtmaz valla adami. 2 aydir bende anam agladi. 2 kizim var biri 4,5 yasinda biri 5 aylik.buyuk kizim cok daginik donunu cikarttigi yerde birakir.evim 6+1 assa yukari inmekten dermanim kalmiyor.esim surekli takim elbise giyiyor utu en az 3 saatimi aliyor tam oturucam kv basliyor evi supur demeye.kucuk kizim dis cikariyor huysuz kucak istiyor o kucagimda is yapmaya calisiyorumomrumu yedi kadin ya.birde hamur isi istiyor acmak cok basitmis gibi.ayy bide lafi varki kocayla yatinca karilik olmuyor diye. Gitsede bayram etsem artik. Biktim ay...
Birkaç gündür evde değildim, ev tabi tozlanmış, eşim de makineye çamaşır atmış, onlar birikmiş, akşam bulaşığımı yıkamayamamıştım makinem yok, sabah bulaşığı da eklendi, sular gitmiş derken, ee yaz temizliği vakti de gelmiş, ev almış başını gidiyor, ben burada oturuyorum, hava da bozuk, uykulu bi halim var, aman biri kapımı çalmasın diye bakıyorum :) biri bana gaz versin kalkıp ortalığı toplamam için
Sizde ben gıbi enerjıık..Ne dersi kpss miben neden boyleyım kı o zaman
sabah erkenden kalkıp guzelce hazıranıp işe gelıyorum
12 1 gibi cıkıp hızlaca eve gıdıyorum bu arada ısyerınde bıraz ders calısıyorum patrondan gızlı gızlı
evde buyuk ıhtımal annem tembellık yapıp yemek yapmamıs oldugu ıcın ve rahatsızlıgı olmayıp keyıften yattıgı ıcın eve gıttıgımde kendımı guzelce kahvaltılık hazırlarım
2 gıbı dersın basına oturup aksam 8 9 kadar ders calısırım tabı aralarda kesın cay demlemıs olup atıstırırım bile. annem yıne yemek yapmamıs olur babamın karnının gurultusunu duyacak duruma gelır bu seferde babamla kardesıme yemek hazırlarım uydurukta yapmam yemegı kızartması salatası olur sofrada.
bıraz daha ders calısıp kosu bandından 45dk 1 saat yürürüm ve uyku moduna gecerım. havalar benı pek etkılemıyor sanırım. :)
Sizde ben gıbi enerjıık..Ne dersi kpss mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?