hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

Bi de camların kirlenmesini geciktirmek için
En son elma sirkesi ile siliyorum, parlatıyo ve tozlanmayı geciktiriyo
Bilginize

Böyle tüyolar bilen varsa yazsın da
Bari hamarat değiliz, pratik temizlik öğrenelim

Ben toz aldiktan sonra birde tul corapla siliyorum, miknatis gibi cekiyor tum tozlari.
Bulasiklar yagliysa biraz limon suyunda bekletiyorum.Bu sekilde bulasik daha kolay oluyor.
Banyo, klozet icin domestos + su spray sisem.Gunluk bu karisimi kullaniyorum, sonrada islak mendille siliyorum.
Birde utu yaparken cok kirismis camasirlar icin sirke+su karisimim var.Utuler hem daha cabuk bitiyor ve daha guzel gorunuyor.

hımm bende edebiyat 1 deyim.... senin bitmiş hayırlısı...ben daha başındayım.

Çok şükür toplar eşim ya, hatta bazen bana dağınık gelmeyen ya da ertelediğim dağınıklığı toplar, o zaman da ben utanırım :)

Utanma yapsın yapsın, iyidir
Erkekler daha güçlü madem temizliğe daha çok el atsınlar

Tül çorap denemedim, denerim inşallah bi dahakine
Ben akıtırken önce fırça kullanıyorum su ısraf etmemek adına, sonra hafif bi suyla akıtıyorum. Limonu yarım kesip makineye koyuyorum parlıyo bulaşıklar
Domestosta hem fikiriz, reklam gibi oldu ama sonrasında fırçalıyorum biraz bekleyedursun derken aynayı vs. siliyorum
Ütü konusunda sirkeye şaşırdım, iz bırakmıyor mu ? Cesaret edemem gerçi bırakmıyo desende

Kızlar enerji veren bildiğiniz bişey var mı, hep ben de bi yorgunluk oluyor, gündüzüm iyi olsa bile akşamları halim gidiyor erkenden, eşim hadi yürüyüşe çıkalım diyo, ben boşver evde uzanalım diyorum :) mesela reklamlarda çıkıyor supradyn all day diye bi şey var, deneyen var mı hiç?

Ben daha çok yemek olayını sevmiyorum
İş çıkışı püff bi de yemek mi diyorum
Bi de ben hamur ve kızartma tarzı severim
Ous sebze ve çorba
Sevmediği şeyi hiç yapası gelmiyo insanın

Yarım saate misafirleriniz geliyor =)

Bende öyleyim ama
Hem çalışıyorum hem kansızım diye böyleyim sanıyorum
Yatmaya devam diyorum

Amaaannn boş ver dağınık kalsın
Ben her gün koştur koştur yapıyorum da ne oluyor, ev işi nankörrrrrrr
Dursun öyle, keyfin gelince yaparsın
Tam uyku havası, bugün bitsin de eve ışınlanayım diye hayal kuruyorum

Gaz mı ? Son fıanl sınavım ıcın elimden kitap debelenıyorum...kas ve bıyık benı giderek evrim teorısıne araştırma konusu yapma yolunda ilerliyor..balkon sıneklenmıs gecen ıctıgım kahve bardağını bı haftadır orda unutmuşum..sacıma on gündür tarak girmedi...param kalmadı zeytınlerı sayarak yemeye başladım...duurr duurr ben sımdı sana gaz verıcemm şey diyecektim yaa dilimin ucunda...neysen finallerim var benım ben çalışmaya gidiyorum...

Bende makinada limon kesip kullaniyorum.Bazen az sirke dokuyorum makinaya parlatmasi icin.
Iz birakmiyor ben beyaz sirke kullaniyorum.

Konusahibi evde kendi yaptigin temizlik malzemelerinle daha zevkli oluyor temizlik.
Bazen benimde hic canim istemiyor o zaman youtube'dan temizlik videolari izliyorum.:)

Ay canıııımmm, Allah yardımcın olsun, neyse gün gelir emeklerinin, çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…