- 5 Haziran 2014
- 471
- 91
- 38
- Konu Sahibi gunerseyma
-
Bi de camların kirlenmesini geciktirmek için
En son elma sirkesi ile siliyorum, parlatıyo ve tozlanmayı geciktiriyo
Bilginize
Böyle tüyolar bilen varsa yazsın da
Bari hamarat değiliz, pratik temizlik öğrenelim
evet aöf edebiyat 4. sınıf, 4 e kadar iyi geldim de 4 te iyice serdim evlendim diye, annem beni kescek :) mutfak işi ben de sevmiyorum, makinem de yok, yemek yap, ye, çay keyfi derken bi birikiyo, sonra gözüm korkuyo, mutfakta küçük, sonra bi bakmışım yarım saatte bitiriyorum
Çok şükür toplar eşim ya, hatta bazen bana dağınık gelmeyen ya da ertelediğim dağınıklığı toplar, o zaman da ben utanırım :)
Mutfağı toparlayan bulaşık makinesi zaten
O da olmasa yanmıştık
Hele de misafir gelince birebir, servisten sonra boşları akıt at içine mutfak toplansın hemencik
Mutfağı toparlayan bulaşık makinesi zaten
O da olmasa yanmıştık
Hele de misafir gelince birebir, servisten sonra boşları akıt at içine mutfak toplansın hemencik
hımm bende edebiyat 1 deyim.... senin bitmiş hayırlısı...ben daha başındayım.
Ben toz aldiktan sonra birde tul corapla siliyorum, miknatis gibi cekiyor tum tozlari.
Bulasiklar yagliysa biraz limon suyunda bekletiyorum.Bu sekilde bulasik daha kolay oluyor.
Banyo, klozet icin domestos + su spray sisem.Gunluk bu karisimi kullaniyorum, sonrada islak mendille siliyorum.
Birde utu yaparken cok kirismis camasirlar icin sirke+su karisimim var.Utuler hem daha cabuk bitiyor ve daha guzel gorunuyor.
evet yaa, bana da misafir gelince mecbur yardım ediyolar bulaşığa :)
valla ya şimdi ona koymaya eriniyoz...
Yarım saate misafirleriniz geliyor =)Birkaç gündür evde değildim, ev tabi tozlanmış, eşim de makineye çamaşır atmış, onlar birikmiş, akşam bulaşığımı yıkamayamamıştım makinem yok, sabah bulaşığı da eklendi, sular gitmiş derken, ee yaz temizliği vakti de gelmiş, ev almış başını gidiyor, ben burada oturuyorum, hava da bozuk, uykulu bi halim var, aman biri kapımı çalmasın diye bakıyorum :) biri bana gaz versin kalkıp ortalığı toplamam için
Kızlar enerji veren bildiğiniz bişey var mı, hep ben de bi yorgunluk oluyor, gündüzüm iyi olsa bile akşamları halim gidiyor erkenden, eşim hadi yürüyüşe çıkalım diyo, ben boşver evde uzanalım diyorum :) mesela reklamlarda çıkıyor supradyn all day diye bi şey var, deneyen var mı hiç?
O da olur zamanla..
Sıradaki özel günde hediye olur belkitaksitle alınıyo herşey. Tabi sırası vardır belki de henüz..
Ayıp bizeeskiler duysa böyle der
yaa benim yerim yok makina için, yaa fırın ya da makina koyabilirdim, hamurişi yapmayı sevdiğimden fırın tercih ettim
Bende öyleyim ama
Hem çalışıyorum hem kansızım diye böyleyim sanıyorum
Yatmaya devam diyorum
Tül çorap denemedim, denerim inşallah bi dahakine
Ben akıtırken önce fırça kullanıyorum su ısraf etmemek adına, sonra hafif bi suyla akıtıyorum. Limonu yarım kesip makineye koyuyorum parlıyo bulaşıklar
Domestosta hem fikiriz, reklam gibi oldu amasonrasında fırçalıyorum biraz bekleyedursun derken aynayı vs. siliyorum
Ütü konusunda sirkeye şaşırdım, iz bırakmıyor mu ? Cesaret edemem gerçi bırakmıyo desende
Gaz mı ? Son fıanl sınavım ıcın elimden kitap debelenıyorum...kas ve bıyık benı giderek evrim teorısıne araştırma konusu yapma yolunda ilerliyor..balkon sıneklenmıs gecen ıctıgım kahve bardağını bı haftadır orda unutmuşum..sacıma on gündür tarak girmedi...param kalmadı zeytınlerı sayarak yemeye başladım...duurr duurr ben sımdı sana gaz verıcemm şey diyecektim yaa dilimin ucunda...neysen finallerim var benım ben çalışmaya gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?