- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi gunerseyma
-
oyy yarın saat 10 da pasta kursuna gitcem, 1 de çıkcam sonra sınava, ayy hiç çalışmadım, keşke çalışsaydım tembel kafam(
ee naptın bu akşam bakalım?
yaa evet pastayı yaptık, yiyemeden sınava gittim :)Ay ne güzel pasta kursu) bende hic çalışmadim şimdi denedim midmem yanıyor evleneli tembel oldum bende,ayrica su oda darma duman..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
iyi eğlenceler :)Hiç bişey
Yarın tatil dediler diye iyice saldım ama son dk çağırdılar bu Cumartesi de geliyoruz diye
Şu an işteyim
Akşama da düğün var
Püf
oğluna Rabbim şifa versin, insan uyuyamayınca zaten bişe yapamaz kiyine burda hava soğuk oğlum hasta yapacak işim çok yemek yok gece 4 te uyuduk uykum çok amaan kaynanammı darılacak diyip iş yapmayacağım sadece yemek yapıp yatacağım
hey maşşallah bee, her yerde anlatma, nazar olursun sonra :)ben neden boyleyım kı o zaman
sabah erkenden kalkıp guzelce hazıranıp işe gelıyorum
12 1 gibi cıkıp hızlaca eve gıdıyorum bu arada ısyerınde bıraz ders calısıyorum patrondan gızlı gızlı
evde buyuk ıhtımal annem tembellık yapıp yemek yapmamıs oldugu ıcın ve rahatsızlıgı olmayıp keyıften yattıgı ıcın eve gıttıgımde kendımı guzelce kahvaltılık hazırlarım
2 gıbı dersın basına oturup aksam 8 9 kadar ders calısırım tabı aralarda kesın cay demlemıs olup atıstırırım bile. annem yıne yemek yapmamıs olur babamın karnının gurultusunu duyacak duruma gelır bu seferde babamla kardesıme yemek hazırlarım uydurukta yapmam yemegı kızartması salatası olur sofrada.
bıraz daha ders calısıp kosu bandından 45dk 1 saat yürürüm ve uyku moduna gecerım. havalar benı pek etkılemıyor sanırım. :)
bugün de erken kalkıp işlerimi yapıp evden çıktım, gelince de halılarımı kaldırdım yıkatmak için, almaya gelmelerini bekliyorum, pazartesi de ince temzliğe başlıcam inşallah :)
Bir de hasta((((((
geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...
eveeeet sınavlarımı da atlattım çok şükür, çok kötü geçti o ayrı ama zaten çalışmayınca nasıl geçsin ki, Allah izin verirse temizliğe başlayacağım, yaz temizliğine başlayacak olanlar varsa yaptıklarımızı buraya yazarak birbirimize cesaret verelim inşallah :)
Tesekkur ederim. :) Size de gecmis olsun.
Toplu alinti yapmayi basardim.Iyilesir iyilesmez temizlige baslicam. Buraya yaptiklarimi yazarim.
aynı enerjisizlik bende de var, bu biraz evde durmaktan da oluyor sanıyormaynı şeyler bende de var bir merhemim yok demem o ki birde bu ara bu son senelerde var sebep istememezlik değil enerjisizlik var bence
Balal usensemde catlasamda ilk aklima geleni yapip gerisini koyveriyorum aksamlari. Bugun camasie asip yenilerini makineye attim. Bulasiklae duruyor. Yemek yaptim birde. Yarinda bulasik yikicam camasir toplayip yikicam vs. her daim boyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende... Supurmem lazim yemeğini yaptim camasir kurutmada durmem lazim utu yapmam lazim süpürüp silmem lazim ve 5 haftalık hamileyim uykum geliyooo halsizim üstüne oğlum da 4 yasindz faaliyet istiyoo oyy anacumm nerdesiinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?