hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

oyy yarın saat 10 da pasta kursuna gitcem, 1 de çıkcam sonra sınava, ayy hiç çalışmadım, keşke çalışsaydım tembel kafam (

Ay ne güzel pasta kursu ) bende hic çalışmadim şimdi denedim midmem yanıyor evleneli tembel oldum bende,ayrica su oda darma duman..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yine burda hava soğuk oğlum hasta yapacak işim çok yemek yok gece 4 te uyuduk uykum çok amaan kaynanammı darılacak diyip iş yapmayacağım sadece yemek yapıp yatacağım

ben neden boyleyım kı o zaman

sabah erkenden kalkıp guzelce hazıranıp işe gelıyorum
12 1 gibi cıkıp hızlaca eve gıdıyorum bu arada ısyerınde bıraz ders calısıyorum patrondan gızlı gızlı
evde buyuk ıhtımal annem tembellık yapıp yemek yapmamıs oldugu ıcın ve rahatsızlıgı olmayıp keyıften yattıgı ıcın eve gıttıgımde kendımı guzelce kahvaltılık hazırlarım
2 gıbı dersın basına oturup aksam 8 9 kadar ders calısırım tabı aralarda kesın cay demlemıs olup atıstırırım bile. annem yıne yemek yapmamıs olur babamın karnının gurultusunu duyacak duruma gelır bu seferde babamla kardesıme yemek hazırlarım uydurukta yapmam yemegı kızartması salatası olur sofrada.
bıraz daha ders calısıp kosu bandından 45dk 1 saat yürürüm ve uyku moduna gecerım. havalar benı pek etkılemıyor sanırım. :)

Ev temizliği konusunda gaza gelmek isteyenleri, topiğimize bekleriz emin olun kısa sürede kendinize çekidüzen verebiliyorsunuz.
Ben bir yıl öncesine kadar ev kızıydım şimdi hem ev hem iş hepsi bende ama geçen yıla oranla daha fazla temizlik yapıyorum ve sadece hafta sonum var - kısaca pratikleştim gelin katılın bize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=532179

Ay ne güzel pasta kursu ) bende hic çalışmadim şimdi denedim midmem yanıyor evleneli tembel oldum bende,ayrica su oda darma duman..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
yaa evet pastayı yaptık, yiyemeden sınava gittim :)
Hiç bişey
Yarın tatil dediler diye iyice saldım ama son dk çağırdılar bu Cumartesi de geliyoruz diye
Şu an işteyim
Akşama da düğün var
Püf
iyi eğlenceler :)
yine burda hava soğuk oğlum hasta yapacak işim çok yemek yok gece 4 te uyuduk uykum çok amaan kaynanammı darılacak diyip iş yapmayacağım sadece yemek yapıp yatacağım
oğluna Rabbim şifa versin, insan uyuyamayınca zaten bişe yapamaz ki
hey maşşallah bee, her yerde anlatma, nazar olursun sonra :)

bugün de erken kalkıp işlerimi yapıp evden çıktım, gelince de halılarımı kaldırdım yıkatmak için, almaya gelmelerini bekliyorum, pazartesi de ince temzliğe başlıcam inşallah :)

1 soru 1 sorudur diyerek harıl harıl ders çalışıyorum, bu istek azim her vakit olsa neler yaparım da off tipik öğrenci psikolojisi işte

eveeeet sınavlarımı da atlattım çok şükür, çok kötü geçti o ayrı ama zaten çalışmayınca nasıl geçsin ki, Allah izin verirse temizliğe başlayacağım, yaz temizliğine başlayacak olanlar varsa yaptıklarımızı buraya yazarak birbirimize cesaret verelim inşallah :)

geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...

Tesekkur ederim. :) Size de gecmis olsun.
Toplu alinti yapmayi basardim. Iyilesir iyilesmez temizlige baslicam. Buraya yaptiklarimi yazarim.

neyse ki bugün hava güzel ve temizlik yapmamak için bahanem yok, günlük işlerim bitti şimdi mutfak temizliği için kolları sıvadım :) bana da benim gibi temizlik yapanlara da kolay gelsin :)

aynı şeyler bende de var bir merhemim yok demem o ki birde bu ara bu son senelerde var sebep istememezlik değil enerjisizlik var bence
aynı enerjisizlik bende de var, bu biraz evde durmaktan da oluyor sanıyorm

ev işeri nankör işte, yap yap aynı, biraz dağıttığnı toplamadn mı hele, yandın

Bende... Supurmem lazim yemeğini yaptim camasir kurutmada durmem lazim utu yapmam lazim süpürüp silmem lazim ve 5 haftalık hamileyim uykum geliyooo halsizim üstüne oğlum da 4 yasindz faaliyet istiyoo oyy anacumm nerdesiinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amanın, umarım yapabilmişsindir işlerini, çocuklu anneleri görünce hiç uflayıp puflamamam gerektiğini düşünüyorum, şimdi 4 yaşındaki oğlanın en yaramaz, meraklı zamanklrı, diğer yandan sizin de en halsiz zamanlarınız, Allah güç kuvvet versin, yakınlarınızda yardımcı olabilek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Bugün benim için verimli oldu diyebilirim şöyle ki
-mutfak dolaplarımı boşaltıp, silip, tekrar düzelterek yerleştirdim (ne kadar dikkat etsek de dağılabiliyor çünkü)
-dolapların en üstündeki tencerelerimi, hediye kutularını indirdim, sildim, bu sefer gazete serdim silmesi zor olmasın diye, tencerelerimi de poşetleyerek yerleştirdim
-aralarda da oturup kitap okudum, tv yi bugün hiç açmadım diyebilirim, zaten işleri aksattıran o değil mi biraz :)
neyse dolaplarn dışı da silinecek lakin nedense bi başım dönüyor, kafam yerinde değil, arada olur böyle, şimdi bir de bezelyelerim var onları ayıklayabilsem başka bişey yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…