hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

Toplu alinti nasil yapiyoruz?
alıntı ile cevavlanın yanında tırnak işareti var, ordan cevap vereceğin mesajları seçip, en son konuya cvp ver diyoruz
O gaz nasıl gelir biliyor musun ? Akşama misafir davet et..
Bak gör,evde bi o yandan bi bu yana nasıl depar atıyosun :))
canım zaten dün öyle diye diye akşam haber geldi, bu akşama misafirim var o yüzden yemek hariç temizlik bitti :)
:) ah hep bu havalardan, yağmurdan zaten tembelliğimiz :))
bütün gün uyuyasım var
deme öyle ya, benim de var hatta dayanamayıp az kestirebilirim, çünkü 5 saat uyuyabildim
maşallah sen hamaratsın :) benim de karnım acıktı, çorba ile pilavı yapsam diyorum şimdiden, hem yerim :) kahvaltı edesim yok çünkü

maşallah sen hamaratsın :) benim de karnım acıktı, çorba ile pilavı yapsam diyorum şimdiden, hem yerim :) kahvaltı edesim yok çünkü[/QUOTE]

bu saate kahvaltımı kalır kahvaltıda görümcem vardı ...

valla temizlik yaptım deyip ipin ucunu bırakmamak, her işi anında yapmak gerekiyor sanırım birikmesin diye de onu da yapabilene aşkolsn :) ev işleri evlat olsan sevilmezsin bee! diye bi tweet okumuştum :))

bu saate kahvaltımı kalır kahvaltıda görümcem vardı ...[/QUOTE]

yok bacım kahvaltımı saat 7 de etmiştim de ev işleri falan derken acıktım yine de onun için dedim yemek yapıp yiyim diye

Sol bademciğim şiş
Sevmesemde çay içip duuryorum iş yerinde
Akşama ne yapsam hiç fikrim yok, bi çorba yeter aslında canım istemiyo
Ous efendiye yeter mi bilmem
Sonracıma balkonu kapattırdım, temizlemem lazım 2 gündür temizleyemedim
Temizlesem fırını koycam
Benim de fırın yerim yoktu bulaşığı koyunca, o yüzden balkona yer ayarlıyorum

Çiçekleri çok seviyorum ama bakamıyorum sulamayı unutuyorum ya da görmüyodum filan
Bu balkon kapanınca en azından lilyum yetiştirmek istiyorum

amaaann...yap yap bitmiyo yat gitsin..

ee naptın bu akşam bakalım?
Çiçekleri çok seviyorum ama bakamıyorum sulamayı unutuyorum ya da görmüyodum filan
Bu balkon kapanınca en azından lilyum yetiştirmek istiyorum
yaa ben de şu tek sefer açılan laleler var ya onlardan almıştım, şimdi onların yerine dereotu maydanoz falan atcam inş :)

hava bozuk benim moral bozuk ev dağınık yapacak iş çok güç yok offfffff bu neya temiz insanları takdir ediyorum

ayrıca evdeyim gurbetteyim eşim ben ve 16 aylık oğlum var takmyorum artık dağınıklığı sağlık olsun iş halledilir moral olsun yeter

ayrıca evdeyim gurbetteyim eşim ben ve 16 aylık oğlum var takmyorum artık dağınıklığı sağlık olsun iş halledilir moral olsun yeter

moral niye bozuk, evet sağlık önemli ama bence dağınıklık insanın moralini bozup, enerjisini düşürüyor, ben mesela iş olmayan evde iş yapmayı daha çok severim, iş yığılınca elim ayağım kalkmaz

sayfalarca yazsam ya akşama kadar oturmuyorum ev hanımıyım öğlen yemeği akşam yemeği derken akşam oluyor evi toplamaya enerjim kalmıyor ertesi gün aynı sıkıldım

Balal usensemde catlasamda ilk aklima geleni yapip gerisini koyveriyorum aksamlari. Bugun camasie asip yenilerini makineye attim. Bulasiklae duruyor. Yemek yaptim birde. Yarinda bulasik yikicam camasir toplayip yikicam vs. her daim boyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı şeyler bende de var bir merhemim yok demem o ki birde bu ara bu son senelerde var sebep istememezlik değil enerjisizlik var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…