- Konu Sahibi gunerseyma
-
alıntı ile cevavlanın yanında tırnak işareti var, ordan cevap vereceğin mesajları seçip, en son konuya cvp ver diyoruzToplu alinti nasil yapiyoruz?
canım zaten dün öyle diye diye akşam haber geldi, bu akşama misafirim var o yüzden yemek hariç temizlik bitti :)O gaz nasıl gelir biliyor musun ? Akşama misafir davet et..
Bak gör,evde bi o yandan bi bu yana nasıl depar atıyosun :))
:) ah hep bu havalardan, yağmurdan zaten tembelliğimiz :))Ama şimdi yağmur çoğaldı. İçim karardı. Yemekte yedim bi ağırlık bastı. Bugün tv karşısında keyf yapıp yarınmı başlasam temizliğe diye düşünmeye başladımZaten akşam 18:40 gibi evde oluyorum yemek bulaşık falan diyinceye kadar geç oluyor.
deme öyle ya, benim de var hatta dayanamayıp az kestirebilirim, çünkü 5 saat uyuyabildimbütün gün uyuyasım var
maşallah sen hamaratsın :) benim de karnım acıktı, çorba ile pilavı yapsam diyorum şimdiden, hem yerim :) kahvaltı edesim yok çünkü2 bebeğim var 2 yaşında 8 aylık ikiside kız sabah uyumuyolar 5 de kalktım kocayı yolladım koltuk örtülerini halıları balkona attım mutfagı topladım ütüyü yaptım evim temiz çocukları yedirdim 3 balkonum var yağmur a rağmen balkonlarımı yıkadım ...... şuan acayip yorgunum uykusuzum ....karnım da acıktı tek yemeğim yok evde ..... hareketlenin uyuşuk uyuşuk durmayın
valla temizlik yaptım deyip ipin ucunu bırakmamak, her işi anında yapmak gerekiyor sanırım birikmesin diye de onu da yapabilene aşkolsn :) ev işleri evlat olsan sevilmezsin bee! diye bi tweet okumuştum :))Burda lak lak edeceğinize gidin işleri yapın
Diyenden korkacaksın bende aynıyım ev almış başını gidiyor :18:
Geçen hafta yaz temizliği yaptım mutfak dolapları buzdolabını cillop gibi yaptım halıları yıkamaya verdim
Camları sildim dolapları düzenledim bi haft geçmeden yine eskisine döndü :84:
Camlar mahvoldu malum yağmur
Etraf darmadağın yine iki küçük cadım var onlar hallettiler saolsunlar
Napalım ev işi nankör işte
Allah razı olsun eşim yapar yaa, ben yarın mecbur başlıcam, misafirim geliyomuş :)
Misafirin gücü :) onu duyunca 5 dakikada pırıl pırıl olur ev
Birkaç gündür evde değildim, ev tabi tozlanmış, eşim de makineye çamaşır atmış, onlar birikmiş, akşam bulaşığımı yıkamayamamıştım makinem yok, sabah bulaşığı da eklendi, sular gitmiş derken, ee yaz temizliği vakti de gelmiş, ev almış başını gidiyor, ben burada oturuyorum, hava da bozuk, uykulu bi halim var, aman biri kapımı çalmasın diye bakıyorum :) biri bana gaz versin kalkıp ortalığı toplamam için
aA sen hamişsin ama şekerim, üstelik de çalışıyorsun, haklı gerekçelerin var :)
ee naptın bu akşam bakalım?Sol bademciğim şiş
Sevmesemde çay içip duuryorum iş yerinde
Akşama ne yapsam hiç fikrim yok, bi çorba yeter aslında canım istemiyo
Ous efendiye yeter mi bilmem
Sonracıma balkonu kapattırdım, temizlemem lazım 2 gündür temizleyemedim
Temizlesem fırını koycam
Benim de fırın yerim yoktu bulaşığı koyunca, o yüzden balkona yer ayarlıyorum
yaa ben de şu tek sefer açılan laleler var ya onlardan almıştım, şimdi onların yerine dereotu maydanoz falan atcam inş :)Çiçekleri çok seviyorum ama bakamıyorum sulamayı unutuyorum ya da görmüyodum filan
Bu balkon kapanınca en azından lilyum yetiştirmek istiyorum
ayrıca evdeyim gurbetteyim eşim ben ve 16 aylık oğlum var takmyorum artık dağınıklığı sağlık olsun iş halledilir moral olsun yeter
moral niye bozuk, evet sağlık önemli ama bence dağınıklık insanın moralini bozup, enerjisini düşürüyor, ben mesela iş olmayan evde iş yapmayı daha çok severim, iş yığılınca elim ayağım kalkmaz
oyy yarın saat 10 da pasta kursuna gitcem, 1 de çıkcam sonra sınava, ayy hiç çalışmadım, keşke çalışsaydım tembel kafam(
allah yadımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?