cok igrenc karektarsizinda karektarsizi bi adam bu fakat bu tipler ben erkegim istedigimi yaparim o kadin herseyi zekicek zihniyetindeler ve sanirim senden bosanmayida kabul etmeyecek dik dur ve bu adamdan kurtul döl israfi resmenarkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
şikayet değil ön hazırlık diyelim..kıyamet kopacak çünkü boşanma lafı açılıncaBabasini aramak size ne kazandiracak? Bosanin tamam ama aileleri karistirmak cok itici. Kocaman kadinsiniz,esiniz de kocaman adam ,velisine sikayete gerek yok
Kopsun nolur ki? Siz kendinizi kurtarmaya bakin. Onca dayak yemissiniz,bir darp raporu neden almadiniz? On hazirlik oyle yapilir arkadasim yanlis anlamayin,gozunuzu acmaya calisiyorum. Anasini babasini bosverin. En yakin zamanda bir darp raporu alin,uzaklastirma karari cikarin. Hemen sikayetci olun ve davanizi acin. Calisan kadinsiniz,kendinizi kurtarin bu zavallidanşikayet değil ön hazırlık diyelim..kıyamet kopacak çünkü boşanma lafı açılınca
Hemen boşa şerefsiz karaktersiziarkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Böyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.O bunları yaparken çevreden kimse pislik kocanıza tepki vermedi mi ? Ben kendimi orda hayal ettim direk kocanızı rencide edecek şekilde bağırırdım herkesin içinde. Kucağımda bebeği olan kadına teKme atmak ne demek küfür etmek ne demek yaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?