Havaalanında düştüğüm durum..

arkadaşlarımız yanımızdaydı onlar tuttu onu yoksa rezillik diz boyuydu kimsede sesini çıkarmadı

çocuğumdan korkuyorum beni onu almakla tehdit etti hep..ayrıca psikopat olduğu için öldürmekle tehdit etti beni aöa sanırım artık ölmektende korkmuyorum..

İkinci üçüncü kadını getirirmiş lafa bak burası Suudi Arabistan heralde aptala bak ya o kadar kadına bakacak parası mı var hem konuşuyor gidip Araplara özeniyorlar don yok ayaklarında
Ne sanıyor kendini
Tam bir ayı
Boşan kurtul şundan
Pislik

yüzüne bakınca midem bulanıyor inanın ki kurtulmayı herşeyden çok istiyorum

Babasını ne diye arıyorsunuz? Önce bir avukata gidin. Sizin paranızla ev ve araba almış. Malları sizden kaçırabilir, şerh koydurun. Ayrıca sizi ölümle tehdit etmiş, uzaklaştırma kararı da alın. Neler neler okuyoruz. O öküzle aynı evde can güvenliğiniz yok, evi terk edin hemen. Açıklama bile yapmadan boşanma davasını açarsınız. Umarım darp raporu da almışsınızdır. Ayrıca küçücük bebeği hangi hakim şiddete meyilli bir psikopata verir ki? Azıcık mantıklı olun.

Böyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.
Ben böyle şiddetin döndüğü bir mevzu da adama tepki göstermiş kadını uzaklaştırmaya çalışmıştım. Kadın bana bir carladı kocasıymıs istedigini yaparmıs bekarsam onu kıskanıyormusum evliysem kocasına göz koymusum ayırmak istemişim cok fenaydı.

çocuğumdan korkuyorum beni onu almakla tehdit etti hep..ayrıca psikopat olduğu için öldürmekle tehdit etti beni aöa sanırım artık ölmektende korkmuyorum..

Tehdit ediyor fakat kiyametin kopmasini istiyorsun. Sen gerçekmisin? Dalga mi geçiyorsun? Bu konumda olan çok kadinlar var. Umarim sirf eglence olsun diye konu açmamissindir

haber vermek için arıyorum belki bi nebze olsun olayın şiddetini azaltılar diye ama adamın korktuğu bir allahın kulu yok..en azından kendi ailemle zorundayım..darp raporum yok almadım salak gibi zaten her türlü hakim bebeğimi bana verecek ama elimden zorla almasından korkuyorum..para pul hiç umrumda değil kurtulayım yeter zaten hepsinin üzerinde kredi var..ha bide beyefendi ayda verdiğim 4000 bin tl parayıda beğenmiyor..

Şiddetin azalması değil amacınız, eşinizle aranızın yapılması. Neyse, umarım siz de eşi tarafından öldürülen kadınlardan biri olmazsanız. Biz ne desek boş, siz seçiminizi yapmışsınız.

Son düzenleme:
babasını niye arıyorsunuz?
gidin açın davayı hatta havaalanı kayıtlarını talep edin uzaklaştırma da isteyin.

Hemen havaalanı kamera kayıtlarını delil göster mahkemeye adlı yoldan istensin uzaklaştırma iste mallara tedbir koydurtun asker polis ise emir amirlerine bildir silahına el konulsun önüne gelene anlat arkadaş çevresine anlat sosyal medyadan rezil et donuna kadar al kendine haksızlık etme annesiyle karısının farkını anlayamamiş mahluk

Kadın hiçbir şey demeden peşinden tıpış tıpış yürümüş. Bir güzel de aynı uçağa binmiş. Tepki verseniz de kocam o sana ne derdi. Siz de kalırdınız ortada. Mantıklı insan polis çağırır şikayet eder darp için. Ne güzel çevren şahit dolu, her yer kamera. :) Kadın hala babasına şikayet edeceğim, boşanırken kıyamet kopacak diye masal anlatıyor. Eminim boşanmayacak da 2. çocuğu yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…