arkadaşlarımız yanımızdaydı onlar tuttu onu yoksa rezillik diz boyuydu kimsede sesini çıkarmadıO bunları yaparken çevreden kimse pislik kocanıza tepki vermedi mi ? Ben kendimi orda hayal ettim direk kocanızı rencide edecek şekilde bağırırdım herkesin içinde. Kucağımda bebeği olan kadına teKme atmak ne demek küfür etmek ne demek yaa ???
ses varmıdır peki görüntülerdeHavaalaninda kamera kayitlarini kim tutuyorsa özel güvenlik sirketimi artık kimse durumu anlat ve o olaylarin kamera kaydini al mutlaka. Mahkemede delil olarak kullan.
Elinde delil filan olmadan o cirkefle ugrasamazsin
yüzüne bakınca midem bulanıyor inanın ki kurtulmayı herşeyden çok istiyorumİkinci üçüncü kadını getirirmiş lafa bak burası Suudi Arabistan heralde aptala bak ya o kadar kadına bakacak parası mı var hem konuşuyor gidip Araplara özeniyorlar don yok ayaklarında
Ne sanıyor kendini
Tam bir ayı
Boşan kurtul şundan
Pislik
şikayet değil ön hazırlık diyelim..kıyamet kopacak çünkü boşanma lafı açılınca
Ben böyle şiddetin döndüğü bir mevzu da adama tepki göstermiş kadını uzaklaştırmaya çalışmıştım. Kadın bana bir carladıBöyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.
çocuğumdan korkuyorum beni onu almakla tehdit etti hep..ayrıca psikopat olduğu için öldürmekle tehdit etti beni aöa sanırım artık ölmektende korkmuyorum..
haber vermek için arıyorum belki bi nebze olsun olayın şiddetini azaltılar diye ama adamın korktuğu bir allahın kulu yok..en azından kendi ailemle zorundayım..darp raporum yok almadım salak gibi zaten her türlü hakim bebeğimi bana verecek ama elimden zorla almasından korkuyorum..para pul hiç umrumda değil kurtulayım yeter zaten hepsinin üzerinde kredi var..ha bide beyefendi ayda verdiğim 4000 bin tl parayıda beğenmiyor..Babasını ne diye arıyorsunuz? Önce bir avukata gidin. Sizin paranızla ev ve araba almış. Malları sizden kaçırabilir, şerh koydurun. Ayrıca sizi ölümle tehdit etmiş, uzaklaştırma kararı da alın. Neler neler okuyoruz. O öküzle aynı evde can güvenliğiniz yok, evi terk edin hemen. Açıklama bile yapmadan boşanma davasını açarsınız. Umarım darp raporu da almışsınızdır. Ayrıca küçücük bebeği hangi hakim şiddete meyilli bir psikopata verir ki? Azıcık mantıklı olun.
Şiddetin azalması değil amacınız, eşinizle aranızın yapılması. Neyse, umarım siz de eşi tarafından öldürülen kadınlardan biri olmazsanız. Biz ne desek boş, siz seçiminizi yapmışsınız.haber vermek için arıyorum belki bi nebze olsun olayın şiddetini azaltılar diye ama adamın korktuğu bir allahın kulu yok..en azından kendi ailemle zorundayım..darp raporum yok almadım salak gibi zaten her türlü hakim bebeğimi bana verecek ama elimden zorla almasından korkuyorum..para pul hiç umrumda değil kurtulayım yeter zaten hepsinin üzerinde kredi var..ha bide beyefendi ayda verdiğim 4000 bin tl parayıda beğenmiyor..
O bunları yaparken çevreden kimse pislik kocanıza tepki vermedi mi ? Ben kendimi orda hayal ettim direk kocanızı rencide edecek şekilde bağırırdım herkesin içinde. Kucağımda bebeği olan kadına teKme atmak ne demek küfür etmek ne demek yaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?