Havaalanında düştüğüm durum..

Gerçekten kurtulmak istiyor musunuz bu adam müsveddesinden? Eğer öyleyse, gözünüzü karartacaksınız. Manipüle edile edile, iyice sindirilmişsiniz.Neden halen bekliyorsunuz. Hemen 183 ü arayıp, yaşadığınız olayı anlatın, can güvenliğinizden endişeli olduğunuzu söyleyin.Onlar yardımcı olacaktır. Polis ekibi gelip sizi karakola götürür. Oradan darp raporu almanız için hastaneye götürür.Gidecek yeriniz yoksa, sığınma evine yerleştirilirsiniz. Ölümle tehdit ettiğini mutlaka söyleyin.Ailenizede durumu anlatın. Başınıza gelenleri bilsinler. Evinizde kalmayıda talep edebilirsiniz. Adama uzaklaştırma verilecektir mutlaka. Ama, güvenli bulmuyorsanız, evinizde kalmayın.
Siz kararlı davranırsanız, herkes yardımcı olur. Ama, siz kararsız davranırsanız kimse sizin için bir şey yapamaz.

Boşanın tabi ki. Ruh hastasına bak.

Bu kadar şey olmuş ve boşanmamış konu sahibi. Bundan sonra hiç boşanmaz.

çocuğumdan korkuyorum beni onu almakla tehdit etti hep..ayrıca psikopat olduğu için öldürmekle tehdit etti beni aöa sanırım artık ölmektende korkmuyorum..
Aynı evde kalsanız da öldürür bu ruh hastası.
Topluluk içinde bunları yapan adam yalnızken neler yapmaz.

Böyle bir asalak tanıyorum, haketmediği olgunlukta ve güzellikte bir kadınla evliydi. Annesi ve kızlardeşlerinden prim alabilmek için karısını her ortamda bozan, azarlayan irite bir tip.
Düzelecek kıymetimi anlayacak diye senelerini ve 3 çocuk verdi adama, en sonunda evine girip çıkan başka bir kadınla aldatıldı.Psikolojik ve fiziksel şiddet eşiliğinde senelerce emek verdiği evinden kovuldu. 3 çocukla maddi anlamda kendisine güvenemiyordu zorlanırım diyeçok sıkıntı etti kendine. Allah güzel kapılar açtı oda emek verdi. Şimdi çok güzel bir hayatı var. Keşke diyor ama niye daha erken boşamadığı için.

Siz yine de hastaneye gidin. Daha dün olmuş olay. Belki kaybolmayan izler vardır. Sizi döven adamla niye aynı eve döndünüz onu da anlamadım.

+1
kesinlikle katılıyorumve çok üzülüyorum böyle insanlara
M mikanoss boşanacak mısınız gerçekten
gerçekten ama

şikayet değil ön hazırlık diyelim..kıyamet kopacak çünkü boşanma lafı açılınca
Kocar olacak cibiliyetsiz iye gittiği zaman toplarsn neyin var neyn yok annenlere gidersin.. kmseye haber vermek zorunda değilsin.. bu olay havalimanında yaşandıysa zaten güvenlik kamerası görüntüleri de vardır.. derhal bir avukata başvurup görüntüleri de alıp boşanma davası açarsın. Biz kadnlar bazı şeyleri yokuşa sürüyoruz.. hiç gerek yok. Anasna dicem babasına dicem geç bu işleri.. annenlere de gidince anlatrsın.

Böyle çocuğuyla tehtit eden adamlara "al çocuğuda defol git hayatımdan" diyeceksin apışıp kalacaklar... sanki evlat çok umurlarınd da çocuğu alırım diyorlar...sırf kadının elini kolunu bağlamak,sesini kesmek için çocuğu koz kullanıyorlar... yoksa böyle cibilliyetsiz adamlarda nerde babalık yapacak g.t ... allah aşkına sizde korkmayın boşayın şu adamı onca insan içinde rezillik çıkarmış pislik

Birşey yapacaksanız çabuk yapmalısınız.. genelde kamera kaytları uzun süre kaytlı tutulmuyor. Belli bir süre sonra yeni görüntüler üzerine yazılıyor. Geç kalmadan gerekeni yapın.. Çalışan kadınsın gözünü seveym az mantklı ol ya

Ben sadece bebeğe üzülüyorum anne baba profili ortada.
anne profili derken ?

Havaalanında tekme atınca size neden bağırmadınız , mutlaka polis falan vardır. Müdahale ederlerdi

Aynı evde kalsanız da öldürür bu ruh hastası.
Topluluk içinde bunları yapan adam yalnızken neler yapmaz.
ben derdimi kimseye anlatamıyorum herkes beni korkaklıkla suçluyor kimse yaşadığımı bilmiyor empati kurmuyor..beni suçlayın diye konu açmadım derdimi yazdım size şükür ki durumu tahmin eden biri çıktı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…