- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Havaalaninda tekme yeyip adamla ayni ucaga binmeniz cok buyuk bir eziklik. Niye geri dönmediniz?
Boşanın tabi ki. Ruh hastasına bak.arkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Bu kadar şey olmuş ve boşanmamış konu sahibi. Bundan sonra hiç boşanmaz.şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan.
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..
çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla. 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..
beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..
Aynı evde kalsanız da öldürür bu ruh hastası.çocuğumdan korkuyorum beni onu almakla tehdit etti hep..ayrıca psikopat olduğu için öldürmekle tehdit etti beni aöa sanırım artık ölmektende korkmuyorum..
Siz yine de hastaneye gidin. Daha dün olmuş olay. Belki kaybolmayan izler vardır. Sizi döven adamla niye aynı eve döndünüz onu da anlamadım.haber vermek için arıyorum belki bi nebze olsun olayın şiddetini azaltılar diye ama adamın korktuğu bir allahın kulu yok..en azından kendi ailemle zorundayım..darp raporum yok almadım salak gibi zaten her türlü hakim bebeğimi bana verecek ama elimden zorla almasından korkuyorum..para pul hiç umrumda değil kurtulayım yeter zaten hepsinin üzerinde kredi var..ha bide beyefendi ayda verdiğim 4000 bin tl parayıda beğenmiyor..
+1Kadın hiçbir şey demeden peşinden tıpış tıpış yürümüş. Bir güzel de aynı uçağa binmiş. Tepki verseniz de kocam o sana ne derdi. Siz de kalırdınız ortada. Mantıklı insan polis çağırır şikayet eder darp için. Ne güzel çevren şahit dolu, her yer kamera. :) Kadın hala babasına şikayet edeceğim, boşanırken kıyamet kopacak diye masal anlatıyor. Eminim boşanmayacak da 2. çocuğu yapar.
Kocar olacak cibiliyetsiz iye gittiği zaman toplarsn neyin var neyn yok annenlere gidersin.. kmseye haber vermek zorunda değilsin.. bu olay havalimanında yaşandıysa zaten güvenlik kamerası görüntüleri de vardır.. derhal bir avukata başvurup görüntüleri de alıp boşanma davası açarsın. Biz kadnlar bazı şeyleri yokuşa sürüyoruz.. hiç gerek yok. Anasna dicem babasına dicem geç bu işleri.. annenlere de gidince anlatrsın.şikayet değil ön hazırlık diyelim..kıyamet kopacak çünkü boşanma lafı açılınca
evet sabah sabah canım insanlarla dalga geçmek kalktım konu açtım töbe yarabbimTehdit ediyor fakat kiyametin kopmasini istiyorsun. Sen gerçekmisin? Dalga mi geçiyorsun? Bu konumda olan çok kadinlar var. Umarim sirf eglence olsun diye konu açmamissindir
Kocar olacak cibiliyetsiz iye gittiği zaman toplarsn neyin var neyn yok annenlere gidersin.. kmseye haber vermek zorunda değilsin.. bu olay havalimanında yaşandıysa zaten güvenlik kamerası görüntüleri de vardır.. derhal bir avukata başvurup görüntüleri de alıp boşanma davası açarsın. Biz kadnlar bazı şeyleri yokuşa sürüyoruz.. hiç gerek yok. Anasna dicem babasına dicem geç bu işleri.. annenlere de gidince anlatrsın.
anne profili derken ?Ben sadece bebeğe üzülüyorum anne baba profili ortada.
Benim yorumum değil ama anladığım kadarıyla "böyle psikopat bir babaya boyun eğen anne çocuğuna nasl örnek olabilir" demek istedianne profili derken ?
ben derdimi kimseye anlatamıyorum herkes beni korkaklıkla suçluyor kimse yaşadığımı bilmiyor empati kurmuyor..beni suçlayın diye konu açmadım derdimi yazdım size şükür ki durumu tahmin eden biri çıktı teşekkür ederimAynı evde kalsanız da öldürür bu ruh hastası.
Topluluk içinde bunları yapan adam yalnızken neler yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?