- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.649
- 798
- Konu Sahibi Marianihal
-
Cinsellik şart değil zaten sevmek için. Cinsellik yasasak bu sefer de birileri gelip senden alacağını almış niye ugrassin artık diyecek. Bu okuzlukleri sevgiyle alakalı. Gerçekten sevince koruyup kolluyorlar. Kimsenin korumasına ihtiyacım yok ama insan düşünüldüğünü birinin onun için endiselendigini bilmek istiyor. Yoksa çiçek almak, karsilanmak falan işin bahanesi.
Batak atıyorlar herhalde dicem de biz batak atınca bile işin sonu cinselliğe bağlanıyor bir şekildeBir şey diyeceğim cinsellik yok ve koca 10 gun ayni evin içinde nasil durdunuz?Cinsellik sifir, ilgi alaka bir şey yok ne yapiyor bu kişi?
Hala o yaratığın sizi ikna etmeye çalışmasına izin veriyorsunuz yani, pes.Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
İzin mi veriyorum? İkna mi oluyorum? İkna olmuş gibi bir halim mi var yoksa okuma yazma mi öğretelim size bu yaştan sonra?Hala o yaratığın sizi ikna etmeye çalışmasına izin veriyorsunuz yani, pes.
Batak atıyorlar herhalde dicem de biz batak atınca bile işin sonu cinselliğe bağlanıyor bir şekilde
Valla olmadı. Niye yalan söyleyeyim. Cidden oturduk film izledik yemek yaptık yedik. Cinselliği ben istemedim bu ve buna benzer sebeplerden ötürü. İlişkide gelecegi o zamandan görmüyormuşum demek.Bir şey diyeceğim cinsellik yok ve koca 10 gun ayni evin içinde nasil durdunuz?Cinsellik sifir, ilgi alaka bir şey yok ne yapiyor bu kişi?
Yani ateşle barut. Sevgilisiyle insanın çekimi olmaz mı? Tam cinsellikten kastı artık neyse konu sahibinin bilemicem de diğer şeyler oluyorsa da cinsellik bile yok beni bekledi diye dram yapmasına gerek yok10 gun de az değil yani normal arkadaş gibi ayni evin içinde 10 gün durulamaz kimse kusura baksin.Belki tam cinsellik yaşanmiyor diye cinsellik yok diyordur konu sahibi.
Evet dediğiniz gibi. Tabi yakınlaşmalar oluyordu ama tam bir cinsellik oldu diyemiycem.10 gun de az değil yani normal arkadaş gibi ayni evin içinde 10 gün durulamaz kimse kusura baksin.Belki tam cinsellik yaşanmiyor diye cinsellik yok diyordur konu sahibi.
Duruluyorsa sıkıntı büyük demektir. Anlamam ben sınırlara saygı falan. Adam duramaz duramaz. Ağzından girer burnundan çıkar 10 günde. Yüzeysel de olsa bi şeyler yaşanır. Gerçek hayat..10 gun de az değil yani normal arkadaş gibi ayni evin içinde 10 gün durulamaz kimse kusura baksin.Belki tam cinsellik yaşanmiyor diye cinsellik yok diyordur konu sahibi.
Evet dediğiniz gibi. Tabi yakınlaşmalar oluyordu ama tam bir cinsellik oldu diyemiycem.
Ekmek elden su gölden valla, uzak mesafe ilişkisi olduğundan düzenli fiziksel buluşma yok. Tembel bir tarafını kaldırması gerekmez, parası cebinde kalır. Bu uzaklığı telafi edecek hediyeler, sürprizler, onun şehrine gidiş yok. Ama karşısında her türlü kendi imkanıyla 10 günlüğüne yanına gelmiş bir kadın var. Sıfır efor harcamış adam. Sürtünme bile kafi gelir.Ee cinsellik hiç yok denemez bu durumda var demek ki, adami bir şekil tatmin ediyorsan. Boyle adamla cinsellik yaşamak için disarda herkes sira olmuş beklemiyor neticede, bu bile onun için bir şeydir.
Yuzeysel bir şeyler yasandj zaten o kadar da değil.Duruluyorsa sıkıntı büyük demektir. Anlamam ben sınırlara saygı falan. Adam duramaz duramaz. Ağzından girer burnundan çıkar 10 günde. Yüzeysel de olsa bi şeyler yaşanır. Gerçek hayat..
Yok ya, barışmak gibi bir niyetim yok asla. Zaten aylar oldu ayrılalı.Bu adamla barışırsanız buraya daha çok konu açarsınız .Aman diyimmm amannn…
Küçük görünen büyük bir problem ayrıldığınız iyi olmuş. Hasta değil, acil işi yok bi şey yok ne almış ne götürmüş sizi saygısızlıkta değil hödüklük, öküzlük buDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Ya zaten ihtiyacımız yok hicbirimizin hiçbir erkeğe. Yoksa ilk defa yalnız gelip gitmiyorum. Babamın evinde de arabayla alınıp birakilmadim. Her şeyi tek başıma yaptım atandım evimi kendim tuttum esyalarimi kendim aldım. Pekala yalnız basima havaalanindan taksiye atlayıp eve gelirim. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki kimseye muhtaç değilim. Hiçbir kadın da değil. Erkekler kendini bir b.k sanmasın yani. Ama hayatimizda olacaklarsa, bir iliskinin sıcaklığını yaşamak istiyorlarsa olaylara her zaman mantıkla değil duygusal bakmayı öğrenecekler. O zaman her şeyi hesabına kitabına uygun yapalım. Sanki asker arkadaşiyiz ya onlarla.Yorumlari okumadim bu konularda 2 kriterim var. Her zaman sevgilim gelmeyecekmis/parasi yokmus gibi plan yaparim ki aksi bir halde magdur olmayayim diye. Ikincisi ise kendim gidebilecek olsam bile gelmesini, karsilamasini isterim. Bunu yanlis anlamayin, Kadin olarak tek başımıza her işi basarabiliriz ancak erkek dedigin de ince dusunecek, kendisinin yanina gelen kadini karsilayacak, dusunceli olacak. Sevgiliyken gördükleriniz fragman, asil film evlenince baslayacak. Bugun ucak karsilamaya gelmeyen adam yarin gercekten ihtiyaciniz oldugunda yaninizda olmaz, evli olmaniza bile gerek yok ya velev ki evlenmeyeceksiniz 10 senedir berabersiniz sizi dusunmeyen bir adam icin yillarinizi cope atmis olacaksiniz.
Şu anda da öyle güzel ilişkiler yaşanıyor. Ama herkese nasip olmuyor en azından bana olmadı hiç. Onun gelmesi konusunda da haklısınız. Yıllık izinlerini hep yaz ayına denk getiriyordu halbuki kisin kullanıp yanıma gelebilirdi. Aman neyse.Küçük görünen büyük bir problem ayrıldığınız iyi olmuş. Hasta değil, acil işi yok bi şey yok ne almış ne götürmüş sizi saygısızlıkta değil hödüklük, öküzlük buİnsan soğur zaten. Ya valla eski ilişkilerin bu yönü güzeldi erkekler kaç saatlik yoldan gelir asla karşısındakini mağdur etmez konusu dahi açılmaz otelde kalır giderdi yeter ki onu görmek istesin. Bu böyledir bana göre bahanesi olmamalı. Ayrıca o gelsin bu verdiğim örnek gibi. Sizi görmek istiyorsa kalsın otelde görüşün bir dahakine siz giderdiniz. Hoş bu yönünü gördüğünüz iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?