- Konu Sahibi Marianihal
-
Sabah kvgilde bu konu geçti.Eltim kvle annesini görmeye başka şehre gitti.Dun akşam döneceklerdi.Kaynim sabaha kadar yatmamış kıyafetleriyle hatta montuyla sabahı beklemiş otogara koşmuş kızı karşılamayaDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Cimri olan di mi bu? Evet evet o. Bulamıyor işte o pintoşlukla bulamıyoğğğğr. Yok yani. 10 gün aynı evde kalıp bir kere yaklaşmayan adamı spotifydan bile engelle bence, evlenince çektirir o bak her türlü.Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Evet o. Yaklaşmayan derken ben istemiyordum o da çok fazla sıkmıyordu. Zaten pintiliginden ve benim için emek vermeyisi, bütün yaptıklarımin karşılıksiz kalmasından dolayı ona bir çekim duymamaya başlamıştim. O yüzden cinsellik yaşamak istememiştim. Biliyor musunuz bunu bile şimdi anlıyorum. O zamanlar neden istemiyorum acaba bir sorun mu var bende, neden hiçbir istek duymuyorum diyordum. Meğer bu yüzdenmis. Onu artık erkek olarak bile görmemeye başlamışim. Zaten bu olaylar olduktan birkaç ay sonra terk etmiştim. Bunun gibi bir sürü mesele vardı işte.Cimri olan di mi bu? Evet evet o. Bulamıyor işte o pintoşlukla bulamıyoğğğğr. Yok yani. 10 gün aynı evde kalıp bir kere yaklaşmayan adamı spotifydan bile engelle bence, evlenince çektirir o bak her türlü.
10 koca gün aynı evde olmaktan bahsediyorum. Sınırlarıma saygı duydu sanmışsınız ama sağlıklı bir erkek hele de sevdiği kadının yanında 10 gün kedi gibi oturmaz. Uğraşır eder mutlaka. Hem pinti hem öküz hem de iş yok. Kim alır başına bela eder bunu? Bulamayınca size yalanıyor.Evet o. Yaklaşmayan derken ben istemiyordum o da çok fazla sıkmıyordu. Zaten pintiliginden ve benim için emek vermeyisi, bütün yaptıklarımin karşılıksiz kalmasından dolayı ona bir çekim duymamaya başlamıştim. O yüzden cinsellik yaşamak istememiştim. Biliyor musunuz bunu bile şimdi anlıyorum. O zamanlar neden istemiyorum acaba bir sorun mu var bende, neden hiçbir istek duymuyorum diyordum. Meğer bu yüzdenmis. Onu artık erkek olarak bile görmemeye başlamışim. Zaten bu olaylar olduktan birkaç ay sonra terk etmiştim. Bunun gibi bir sürü mesele vardı işte.
Benim eski sevgilimle çıkıyor olabilirsinDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Arabası yoksa ondan gelmemiş olabilirO zaman yoktu. Olsa da gelmezdi zaten. Hava buzluymus ya. Ama taksi diye bir şey yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?