Havaalanında karşılanmamak

Değer verse karşılardı ve dönüşte de havaalanına bırakırdı. Sizi üzmek için demiyorum ama sizden sonra kaybetmek istemeyeceği önem verdiği biri çıksın karşısına kıştura koştura gider karşılar. Sorun sizde değil. Onun size sizin ona verdiğiniz değeri vermemesinde. Asla geri dönmeyin değilmez.

Sabah kvgilde bu konu geçti.Eltim kvle annesini görmeye başka şehre gitti.Dun akşam döneceklerdi.Kaynim sabaha kadar yatmamış kıyafetleriyle hatta montuyla sabahı beklemiş otogara koşmuş kızı karşılamaya Arabası falan da yok dolmuşla gitmiş almış gelmiş.Umarim anlatabildim demek istediğimi

Cimri olan di mi bu? Evet evet o. Bulamıyor işte o pintoşlukla bulamıyoğğğğr. Yok yani. 10 gün aynı evde kalıp bir kere yaklaşmayan adamı spotifydan bile engelle bence, evlenince çektirir o bak her türlü.

Kesinlikle haklısınız. Ben olsam ben de çok bozulurdum. Değer veren seven erkek inan, inanılmaz çabalar, sen söylemeden o yapar. Bildiğin hödük karşındaki. Sanırım aylar sonra biraz özledin yalnız olduğun için de acaba tekrar olur mu diye düşünüyorsun. O da sürekli farklı numaralardan rahatsız ediyor. Ama değerini düşürüp böyle erkeklere değer vermemek gerek.

Aynısını yaşayan bir arkadaşım oldu. Kıçına tekmeyi basıp hemen yeni sevgili buldu. Sonra da evlendi. Şimdi çok mutlu.

Neyim eksikti diye dertlenmek yerine kalkıp hemen bir cilt bakımı yapın. Saçınızı fönleyin. Kendinizi sokağa atın.

Meditasyon, manifest gibi şeylere inanıyorsanız bu yöntem birini unutmada, kendine değer vermede aşırı etkili bir yöntem. (Tabii ki durum klinik boyuttaysa psikologa gidilmeli.)

Aklınıza o mu geldi? Hemen kalkıp kendinize bir bakım yapın. Güzellikle ilgili minicik de olsa bir şey yapın. Hiçbirini yapamıyorsanız saç tarasanız bile olur. Deneyin mutlaka.

Sevdiğime inandırmak diye bir şey yoktur. Bir insan sizi seviyorsa inandırma çabasına ihtiyaç duymaz.
Siz o havada uçakla gidebiliyorsanız, sevgilinizin sizi almaya gelmemek gibi bir bahanesi olamaz, aynı şekilde dönerken de gelmemiş. Seven, değer veren insanın yapacağı şeyler değil bunlar.

Evet o. Yaklaşmayan derken ben istemiyordum o da çok fazla sıkmıyordu. Zaten pintiliginden ve benim için emek vermeyisi, bütün yaptıklarımin karşılıksiz kalmasından dolayı ona bir çekim duymamaya başlamıştim. O yüzden cinsellik yaşamak istememiştim. Biliyor musunuz bunu bile şimdi anlıyorum. O zamanlar neden istemiyorum acaba bir sorun mu var bende, neden hiçbir istek duymuyorum diyordum. Meğer bu yüzdenmis. Onu artık erkek olarak bile görmemeye başlamışim. Zaten bu olaylar olduktan birkaç ay sonra terk etmiştim. Bunun gibi bir sürü mesele vardı işte.

Sizi gerçekten sevmiyor, bilmediği bir şehirde kadın yakını gelse insan sorumluluk hissettiği için gider alır veya götürür. Sorumsuz, şımarık karaktersiz. Yol verin. Yarın bir gün elinizde çocuklar, poşetler ile paralanırsınız. Bu evde televizyon karşısında burnunu karıştırırken.

Şahsen ben bir erkeğin dediğinden çok yaptığına bakarım. Sevgi emektir, karşıdakini düşünmektir.

10 koca gün aynı evde olmaktan bahsediyorum. Sınırlarıma saygı duydu sanmışsınız ama sağlıklı bir erkek hele de sevdiği kadının yanında 10 gün kedi gibi oturmaz. Uğraşır eder mutlaka. Hem pinti hem öküz hem de iş yok. Kim alır başına bela eder bunu? Bulamayınca size yalanıyor.

Benim eski sevgilimle çıkıyor olabilirsin

Bu ilişkide ayrılık kaçınılmazmış zaten.

İşyerlerinde bile doğumgününe kutlanırken sevgiliye hediye alınmazsa olacağı bu.

Bu ona iyi bir ders olmuş, bundan sonraki ilişkilerinde dikkat etsin.

Ya hem onu görmeye diye başka şehre görmeye gideceksiniz hem de gecenin bir vakti tek başınıza döneceksiniz. Çok ayıp bir şey ya. Her ne olursa olsun havalimanına en azından almaya gelmesi gerekirdi. Ben normal yurt dışı şehir dışı fark etmez, gelen arkadaşlarımı bile almaya gideriz keza onlar da beni almaya gelir. Boş verin en iyisini yapmışsınız bu andavalla barışmayın kesinlikle.

O uçaktan indikten sonra neden taxiye bindiniz ki
Hemen
Bir sonraki uçakla tekrar geri dönecektiniz
Burada hata sizde
Bu adam düşüncesizden ziyade salak
Bu salağın karşılığı olması kötü
Kusura bakmayın heralde burada size salak demiş bulundum
Diyeyimde döneceğiniz varsa bu öküze dönmek gibi bir düşünceye kapılırsanız salaklık etmiş olur muyum diye bir düşünce aklınızın bir yerinde bulunsun

Size buyük ayıp etmiş. Ben olsam karşılanmasam ilk uçakla geri giderdim. Ne taksilerle ayağına gidicem? En erken uçak bir sonraki gün bile olsa otelde motelde kalırdım. Seni görmek için ayağına kadar gelen biri var. İnsan havalimanı kapısında zıplaya zıplaya bekler.

Bir yaşıma daha girdim. Ben şehir değiştirip, karda kista sevgilimin yaşadığı şehre gideceğim, karanlık çökmüş olacak (gündüz olsa ne yazar) ama sevgilim karşılamaya bile gelmeyecek, ayağına kadar gideceğim.

Merak ediyorum, kendinize.bu muameleleri nasıl layık görüp de devam edebiliyorsunuz. Çok ayıp, çok utanç verici bir şey, sevgili karşılamamak, giderken ugurlamamak. İnsan normal tanidigini bırakmaz.

Ben öküz olduğuna falan inanmıyorum. Sizi sevmiyor ve değer vermiyor.

Valla bu benim içinde önemli bir konu.

Aylardır hemen her günümü beraber geçirdiğim adamdan 1 ay uzak kalacaktım. Gidecek olan o olsaydı ben havaalanına giderdim onla son dakikaya kadar görebilmek için. Hemde o gün tatil günüydü ve havada güzeldi. Herşeyi geçtim, iki büyük valizim vardı, 'yükün var mı yardım edeyim mi?' bile dememişti. Hiç lafı bile olmadı beni almanın bırakmanın. Döndüğüm günde öyle, ben yokken özledim özledim mesajı atmayı biliyordu ama, geldiğim gün görüşmedik. Yine çok yüküm de vardı. Eve geldim. Tatil günüydü yine. Gelme imkanı vardı ama hiç lafını bile etmedi. 'Bugün dinlen yoldan geldin yarın dinlenmiş hissedersen görüşürüz' dedi. Çok kırılmıştım, kalbim ağrımıştı, sıcak sıcak gözyaşlarım aktı gitti. Hırs yoktu ama içimde kavga edip onu suçlamak için. Zorunluluk değil sonuçta havaalanında yolcu etmek yada karşılamaya gelmek.

Belki özel bi işi vardır falan diye kendimi sakinleştirdim. Sonra zaman geçti, bunu zaten hiç unutamadım, ara ara aklıma geldi ve sinir oldum, üzüldüm kendi kendime ve benzer olaylar.. soğudum, çokta uzatmadan ayrıldım 'biz birbirimize çok uygun değiliz sanırım, bazı şeyler beni tatmin etmiyor, çok üzgünüm ama bir daha görüşmek istemiyorum' dedim. 6 ay geçti. Ara ara özlüyorum çok, inanır mısınız ne zaman onu özlesem tek aklıma gelen o havaalanından alınmama & bırakılmama şeyi, sonra 'ay ay iyi yaptım iyiki bitti, bu ayıyı özleme mutlu olmazsın onla' diye kendimi telkin ediyorum. Neden bilmiyorum ama çok içime oturmuştu, kırılmıştım o günlerde. Hala bile aklıma geldiğinde kendimi çok değersiz hissettiren birşey. Savuşturuyorum hemen :)

Son düzenleme:
O zaman yoktu. Olsa da gelmezdi zaten. Hava buzluymus ya. Ama taksi diye bir şey yok mu?
Arabası yoksa ondan gelmemiş olabilir
Taksiye verilecek paraya da acımıştır
Ama bilmediğiniz bir şehir ise bildiğiniz öküzlük yapmış
Diğer konularda da böyle öküz ise ilişkinizi gözden geçirin.

Ağlamak filan çok sevdiği anlamina gelmiyor benim için, bugun size ağliyor yarin başkasi olunca ona da ağlayacak bu aşiriliklar size özel değil yani.
O yuzden karşinizdakinin sadece dilinden dokulenlere değil sizin için ne yaptigina bakin. Bir şey yapmadan boş boş aglayip atip tutuyorsa o kişi çöptür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…