- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi Marianihal
-
Ağlamak parayla olsa suratlarını bile düşürmezler.Ağlamak filan çok sevdiği anlamina gelmiyor benim için, bugun size ağliyor yarin başkasi olunca ona da ağlayacak bu aşiriliklar size özel değil yani.
O yuzden karşinizdakinin sadece dilinden dokulenlere değil sizin için ne yaptigina bakin. Bir şey yapmadan boş boş aglayip atip tutuyorsa o kişi çöptür.
Belli ki sevmemiş. Erkekler sevince koruyup kollayan bir moda giriyor. O moda girmemişse sevmemiş. Sakın yumuşamayın.Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Narsizim...Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Acil ayrılDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Bilmediğim şehir değil. Aynı zamanda benim de memleketim. Taksiye verilecek paraya ben acımadim, uçak biletine verilecek paraya da acımadim. Ödedim. Taksi parasına acıyacagina biraz da bana acısaydi keşke.Arabası yoksa ondan gelmemiş olabilir
Taksiye verilecek paraya da acımıştır
Ama bilmediğiniz bir şehir ise bildiğiniz öküzlük yapmış
Diğer konularda da böyle öküz ise ilişkinizi gözden geçirin.
Ya zaten ayrıldım aylar evvel.Acil ayrıl
Adam takılıyor senle çok açık net
Cinsellik şart değil zaten sevmek için. Cinsellik yasasak bu sefer de birileri gelip senden alacağını almış niye ugrassin artık diyecek. Bu okuzlukleri sevgiyle alakalı. Gerçekten sevince koruyup kolluyorlar. Kimsenin korumasına ihtiyacım yok ama insan düşünüldüğünü birinin onun için endiselendigini bilmek istiyor. Yoksa çiçek almak, karsilanmak falan işin bahanesi.Belli ki sevmemiş. Erkekler sevince koruyup kollayan bir moda giriyor. O moda girmemişse sevmemiş. Sakın yumuşamayın.
Bazı üyeler sebep yok gelip alması için demiş ama bir buçuk sene, cinsellik yok, uzak mesafe ilişkisi ve ilk görmeye giden bendim. Otogardan alınıp otogara bırakıldım. Bence bu tamamen adamın sevip sevmemesiyle alakalı.
Neyi yanlış yaptığınız ortada niye gidiyorsunuz ki herkes kendi değerini kendi belirler hareketleriyle tavırlarıyla uçak korkum varsa binmem çok özlediyse gelsin önce o bir şeyler yapsın sonra siz kendinizden fedakarlık yapınDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Öyle haklisiniz. Sizinkiler gibi yaşanan ilişkileri gördükçe ben neden bunu yaşamıyorum diye düşündüm. Bunun gibi olaylar çoğalınca da terk ettim zaten. Hepimiz hak ediyoruz dusunulmeyi sevilmeyi.Ben sevgiliyken metroyla giderdim evine, metrodan indikten sonra bi 15 dakikalık yürüme mesafesi vardı, yıllar boyu her seferinde beni orda karşılayıp eve dönerken de ordan bindirdi, ki bildiğim il bildiğim ilçe yani. Bence çoookkk ayıp etmiş ex kıro yüzüne bakmayın.
Bırakın erkekler size maddi/manevi yatırım yapsın yoksa emek vermediklerini düşündükleri için kıymet de vermiyorlar.
Biz mesela düşünülmek istedikçe bize siz hani feministtiniz erkeğin ilgisine mi muhtacsiniz şimdi deniliyor. Halbuki eşitliği savundugumuz için bunları bekliyoruz zaten. Biz ilişkimize emek veriyoruz. Onlar da versin istiyoruz. Misal benim kalkıp uçağa binmem gece yarısı taksi tutmam taksici tarafından bir guzel kazıklanmam ilişkiye verdiğim emeği gösterir. Halbuki o paraya zamana kiyamayip evimde yatabilirdim de. Şimdi ondan da aynı özveriyi bekledigim için gelip beni almasını istiyorum. Ben ona özel günlerde hediyeler alıyorsam o da bana yapacak. Eşitlik budur zatenŞimdi tek bir şey anlatacağım, yorumu size bırakacağım, ben de öküzgiller familyasından adamlarla muhatap olunca farkı geç anladım.
Bir kursa başladım, kurs da akşamları oluyor, çıkış saatinde de sokaklar biraz ıssızlaşıyor. Köpekler falan çıkıyor, biraz korkuyorum. Kurstan bir arkadaşa laf arasında söylemiştim. O günden beri çıkışta yolunu uzatıp ana caddeye kadar 15 dakika benle yürüyor. Aramızda da hiçbir şey yok, sadece arkadaşız.
Şimdi elin adamı bile yapabiliyorsa, bizim bu sevgili dediklerimiz ne işe yarıyor? Benim sevgilim dediğim adam öldüm mü kaldım mı merak etmezken, elin adamı korkuyorsan korkuyorsundur; kendini rahat hissetmen için 10 dakika fazla yürümem gerekiyorsa sorun olmaz diyebiliyorsa o zaman burada bir düşünmek lazım.
Bunun prenseslikle, aşko kuşkolukla da alakası yok. Düşündüm ben de ben mi hassasım, adam beni korumak zorunda mı diye de. O iş öyle olmuyormuş kızlar ya. Kurs arkadaşımdan sonra erkeklere bakışım değişti. Siz ne diyorsunuz? Her işimizi kendimiz görelim, hiç ilişmeyelim, bağımlı olmayalım ayağına değersizleşiyor muyuz?
Ben de böyle düşünüyorum.Biz mesela düşünülmek istedikçe bize siz hani feministtiniz erkeğin ilgisine mi muhtacsiniz şimdi deniliyor. Halbuki eşitliği savundugumuz için bunları bekliyoruz zaten. Biz ilişkimize emek veriyoruz. Onlar da versin istiyoruz. Misal benim kalkıp uçağa binmem gece yarısı taksi tutmam taksici tarafından bir guzel kazıklanmam ilişkiye verdiğim emeği gösterir. Halbuki o paraya zamana kiyamayip evimde yatabilirdim de. Şimdi ondan da aynı özveriyi bekledigim için gelip beni almasını istiyorum. Ben ona özel günlerde hediyeler alıyorsam o da bana yapacak. Eşitlik budur zaten
Zaten ben prenses sendromlu bir kız değilim (hoş onlar daha çok kıymet görüyor). Ben yapmasaydim eğer ondan da beklemezdim. Ama yanlis insana ozveride bulunuyoruz. Biz verdikçe onlar daha çok rahata alışıyor.Ben de böyle düşünüyorum.
Ben düşünceli bir insanımdır. Bana ihtiyacı olduğunu hissettiğim her an yanında olurum. Ama ihtiyacım olduğunda hiç yanımda göremedim. Olay aslında tam olarak bu.
sende sorun yok adam hödük.Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Bu adamla barışırsanız buraya daha çok konu açarsınız .Aman diyimmm amannn…Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?