Havaalanında karşılanmamak

Uzak mesafe, cinsellik yok,6 aydır görüşmemişsiniz, ama sevgilisiniz.ortada adamın sizi alması için sebep yok

Ağlamak parayla olsa suratlarını bile düşürmezler.

Belli ki sevmemiş. Erkekler sevince koruyup kollayan bir moda giriyor. O moda girmemişse sevmemiş. Sakın yumuşamayın.

Bazı üyeler sebep yok gelip alması için demiş ama bir buçuk sene, cinsellik yok, uzak mesafe ilişkisi ve ilk görmeye giden bendim. Otogardan alınıp otogara bırakıldım. Bence bu tamamen adamın sevip sevmemesiyle alakalı.

Narsizim...

Acil ayrıl
Adam takılıyor senle çok açık net

Bilmediğim şehir değil. Aynı zamanda benim de memleketim. Taksiye verilecek paraya ben acımadim, uçak biletine verilecek paraya da acımadim. Ödedim. Taksi parasına acıyacagina biraz da bana acısaydi keşke.

Acil ayrıl
Adam takılıyor senle çok açık net
Ya zaten ayrıldım aylar evvel.
Şu an hala ordan burdan arıyor. Engellemedigim numara kalmadı sürekli yeni bir yerden arıyor. Ulasamazsa sosyal medyadan vs. Ben de bu yaptıklarını düşünerek kinimi diri tutuyorum :d

Cinsellik şart değil zaten sevmek için. Cinsellik yasasak bu sefer de birileri gelip senden alacağını almış niye ugrassin artık diyecek. Bu okuzlukleri sevgiyle alakalı. Gerçekten sevince koruyup kolluyorlar. Kimsenin korumasına ihtiyacım yok ama insan düşünüldüğünü birinin onun için endiselendigini bilmek istiyor. Yoksa çiçek almak, karsilanmak falan işin bahanesi.

Neyi yanlış yaptığınız ortada niye gidiyorsunuz ki herkes kendi değerini kendi belirler hareketleriyle tavırlarıyla uçak korkum varsa binmem çok özlediyse gelsin önce o bir şeyler yapsın sonra siz kendinizden fedakarlık yapın

Ben böyle şeylerin bir gösterge olmadığını düşünürüm. Maalesef karda kışta havaalanında karşılayan, hatta uçak rötar yaptı diye sabaha kadar uyumadan yolcu etmek için havaalanında bekleyenleri gördüm, sadece şovmuşAma bunlar bir kişilik göstergesi ve ilişkide bir denge olmalı, hep siz verip o alırsa olmaz. Siz başka şehirden geliyorsanız bir zahmet karşılasın . Bu adamla ayrılmayıp evlendiğinizi düşünün. Her şeyi sizden beklerdi.

Ben sevgiliyken metroyla giderdim evine, metrodan indikten sonra bi 15 dakikalık yürüme mesafesi vardı, yıllar boyu her seferinde beni orda karşılayıp eve dönerken de ordan bindirdi, ki bildiğim il bildiğim ilçe yani. Bence çoookkk ayıp etmiş ex kıro yüzüne bakmayın.

Bırakın erkekler size maddi/manevi yatırım yapsın yoksa emek vermediklerini düşündükleri için kıymet de vermiyorlar.

Şimdi tek bir şey anlatacağım, yorumu size bırakacağım, ben de öküzgiller familyasından adamlarla muhatap olunca farkı geç anladım.
Bir kursa başladım, kurs da akşamları oluyor, çıkış saatinde de sokaklar biraz ıssızlaşıyor. Köpekler falan çıkıyor, biraz korkuyorum. Kurstan bir arkadaşa laf arasında söylemiştim. O günden beri çıkışta yolunu uzatıp ana caddeye kadar 15 dakika benle yürüyor. Aramızda da hiçbir şey yok, sadece arkadaşız.
Şimdi elin adamı bile yapabiliyorsa, bizim bu sevgili dediklerimiz ne işe yarıyor? Benim sevgilim dediğim adam öldüm mü kaldım mı merak etmezken, elin adamı korkuyorsan korkuyorsundur; kendini rahat hissetmen için 10 dakika fazla yürümem gerekiyorsa sorun olmaz diyebiliyorsa o zaman burada bir düşünmek lazım.
Bunun prenseslikle, aşko kuşkolukla da alakası yok. Düşündüm ben de ben mi hassasım, adam beni korumak zorunda mı diye de. O iş öyle olmuyormuş kızlar ya. Kurs arkadaşımdan sonra erkeklere bakışım değişti. Siz ne diyorsunuz? Her işimizi kendimiz görelim, hiç ilişmeyelim, bağımlı olmayalım ayağına değersizleşiyor muyuz?

Öyle haklisiniz. Sizinkiler gibi yaşanan ilişkileri gördükçe ben neden bunu yaşamıyorum diye düşündüm. Bunun gibi olaylar çoğalınca da terk ettim zaten. Hepimiz hak ediyoruz dusunulmeyi sevilmeyi.

Biz mesela düşünülmek istedikçe bize siz hani feministtiniz erkeğin ilgisine mi muhtacsiniz şimdi deniliyor. Halbuki eşitliği savundugumuz için bunları bekliyoruz zaten. Biz ilişkimize emek veriyoruz. Onlar da versin istiyoruz. Misal benim kalkıp uçağa binmem gece yarısı taksi tutmam taksici tarafından bir guzel kazıklanmam ilişkiye verdiğim emeği gösterir. Halbuki o paraya zamana kiyamayip evimde yatabilirdim de. Şimdi ondan da aynı özveriyi bekledigim için gelip beni almasını istiyorum. Ben ona özel günlerde hediyeler alıyorsam o da bana yapacak. Eşitlik budur zaten

Ben de böyle düşünüyorum.
Ben düşünceli bir insanımdır. Bana ihtiyacı olduğunu hissettiğim her an yanında olurum. Ama ihtiyacım olduğunda hiç yanımda göremedim. Olay aslında tam olarak bu.

Ben de böyle düşünüyorum.
Ben düşünceli bir insanımdır. Bana ihtiyacı olduğunu hissettiğim her an yanında olurum. Ama ihtiyacım olduğunda hiç yanımda göremedim. Olay aslında tam olarak bu.
Zaten ben prenses sendromlu bir kız değilim (hoş onlar daha çok kıymet görüyor). Ben yapmasaydim eğer ondan da beklemezdim. Ama yanlis insana ozveride bulunuyoruz. Biz verdikçe onlar daha çok rahata alışıyor.

sende sorun yok adam hödük.
eşimle bir süre cumadan pazara kadar ayrı kalmak zorundaydık. ben her cuma iş çıkışı trenle 2.5 saatlik uzaktaki memleketime gidiyor ve pazar gece geri dönüyordum.(hasta annem vardı ona bakmaya gidiyordum)
eşimle haftaiçi çalışma temposundan haftasonu da bu sebeple pek görüşemediğimiz için kendisi de benle trene biner, memleketime kadar sohbet ederdik. sonra ben inerdim. o karşı yönden gelen trene biner indiği gibi evimize doğru tekrar yolculuk yapardı.

yani bir de 6 aydır seni görmeyen bir adam karşılayıp yolculamaya bile tenezzül etmiyorsa kendisine yol vermen çok isabetli bir karar olmuş

Hem gecenin bir vakti seni yalnız başına bırakıyor, hem de ayrıldın diye ağlıyor. Dengesiz heralde.
İlişkiler böyle jestler üzerine kurulur. Evine bırakır, sağ sağlim vardın mı diye arar. Yoksa hiçbirimiz kocalarımızla atom parçalamıyoruz.

Valla ben oldsydım gittiğim gün beni karşılamıyorsa gerekirse otel tutar ilk uçakla tekrar dönerdim . Adam seni sevmiyor

Bu adamla barışırsanız buraya daha çok konu açarsınız .Aman diyimmm amannn…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…