- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi Marianihal
-
Kesinlikle katılıyorum. Duygusal açıdan tatmin edemeyen bir erkegi hayatinizda tutmanizin anlami yok. Iyi olmus ayrilmaniz. Hediye bile almamis size.Ya zaten ihtiyacımız yok hicbirimizin hiçbir erkeğe. Yoksa ilk defa yalnız gelip gitmiyorum. Babamın evinde de arabayla alınıp birakilmadim. Her şeyi tek başıma yaptım atandım evimi kendim tuttum esyalarimi kendim aldım. Pekala yalnız basima havaalanindan taksiye atlayıp eve gelirim. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki kimseye muhtaç değilim. Hiçbir kadın da değil. Erkekler kendini bir b.k sanmasın yani. Ama hayatimizda olacaklarsa, bir iliskinin sıcaklığını yaşamak istiyorlarsa olaylara her zaman mantıkla değil duygusal bakmayı öğrenecekler. O zaman her şeyi hesabına kitabına uygun yapalım. Sanki asker arkadaşiyiz ya onlarla.
Bilmiyorum ya ben fedakar birini isterim aynı şekilde çok zor durumlarda olur süpriz yapar giderim. Ama bu bildiğin umursamamazlık sonrada ağlıyorlar işte. Bence hiç düşünmeyin derim.Şu anda da öyle güzel ilişkiler yaşanıyor. Ama herkese nasip olmuyor en azından bana olmadı hiç. Onun gelmesi konusunda da haklısınız. Yıllık izinlerini hep yaz ayına denk getiriyordu halbuki kisin kullanıp yanıma gelebilirdi. Aman neyse.
Yok valla almadı. Utandigimdan soranlara şunu aldı bunu aldı diye yalan söylüyordum. Adam ilişkiyi resmen beleşe yaşadı.Kesinlikle katılıyorum. Duygusal açıdan tatmin edemeyen bir erkegi hayatinizda tutmanizin anlami yok. Iyi olmus ayrilmaniz. Hediye bile almamis size.
Böyle öküz olduğunu bile bile,onca yolu tepmişsiniz sonuç sizi sasirtmamamli Böyle adamı her okuzlugunde affetmişsiniz .İnsan böyle böyle kendini degersizleştiriyor.Uzulmeyin bu size ders olsun,bir adım gelene koşa koşa gitmeyin,sizde bir adım gidin .. ..Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Benim iliski defterim biraz kabariktir. Sunu rahatlikla soyleyebilirim ki gercekten seven erkek, sevdiği kadin mutlu olsun diye sevmedigi seyleri yapiyor. Atiyorum sinemaya gitmeyi sevmiyordur, hayatindaki kadin mutlu olsun diye sinemaya gidiyor. Asiri tembel bir sevgilim vardi. Koltugun altinda coraplari toz tutardi. 2 sokak asagimda oturuyordu ve gece mutlaka beni eve birakirdi, arkamdan da apartmana girip girmedigime bakardi. Buda yanindaki kadinin sorumlulugunu alabilen erkek davranisidir. Kendim evime gidemez miyim? Giderim. Benim evime gelip, benim icin bu saate kadar yanimda kaliyorsan bende seni evine birakmakla yukumluyum derdi. Hayatinizdan çıkardığınız adam size deger vermiyormus, sizi aramasina kanmayinYok valla almadı. Utandigimdan soranlara şunu aldı bunu aldı diye yalan söylüyordum. Adam ilişkiyi resmen beleşe yaşadı.
Öyle. Ders oldu bana tam olarak. Hem de uygulamalı.Böyle öküz olduğunu bile bile,onca yolu tepmişsiniz sonuç sizi sasirtmamamli Böyle adamı her okuzlugunde affetmişsiniz .İnsan böyle böyle kendini degersizleştiriyor.Uzulmeyin bu size ders olsun,bir adım gelene koşa koşa gitmeyin,sizde bir adım gidin .. ..
Kesinlikle sizi sevmiyor. Ben sevgiliyken havaalaninda karsilar oradan ugurlardım. Üstelik mesafe cok uzaktı.Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Cok cimri benceGenel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Ayy öğretsenize nolurİzin mi veriyorum? İkna mi oluyorum? İkna olmuş gibi bir halim mi var yoksa okuma yazma mi öğretelim size bu yaştan sonra?
Hala ağlıyor, farklı numaralardan arıyor yalvarıyor yazdınız ama izin vermiyorsunuz ayrıca size ikna oldunuz gibi bir şey yazmadım ben. En iyisi siz önce kendiniz yazmayı öğrenin sonra bana okumayı öğretirsiniz.İzin mi veriyorum? İkna mi oluyorum? İkna olmuş gibi bir halim mi var yoksa okuma yazma mi öğretelim size bu yaştan sonra?
Kurtulmuşsun çok cimriymis. Devam etme bence ilerleyen zamanlarda daha çok olur bu tarz durumlarDiyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.
Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.
İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
tammm öküzmüş tam amaGenel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?