Havaalanında karşılanmamak

Kesinlikle katılıyorum. Duygusal açıdan tatmin edemeyen bir erkegi hayatinizda tutmanizin anlami yok. Iyi olmus ayrilmaniz. Hediye bile almamis size.

Bilmiyorum ya ben fedakar birini isterim aynı şekilde çok zor durumlarda olur süpriz yapar giderim. Ama bu bildiğin umursamamazlık sonrada ağlıyorlar işte. Bence hiç düşünmeyin derim.

Kesinlikle katılıyorum. Duygusal açıdan tatmin edemeyen bir erkegi hayatinizda tutmanizin anlami yok. Iyi olmus ayrilmaniz. Hediye bile almamis size.
Yok valla almadı. Utandigimdan soranlara şunu aldı bunu aldı diye yalan söylüyordum. Adam ilişkiyi resmen beleşe yaşadı.

Böyle öküz olduğunu bile bile,onca yolu tepmişsiniz sonuç sizi sasirtmamamli Böyle adamı her okuzlugunde affetmişsiniz .İnsan böyle böyle kendini degersizleştiriyor.Uzulmeyin bu size ders olsun,bir adım gelene koşa koşa gitmeyin,sizde bir adım gidin .. ..

Yok valla almadı. Utandigimdan soranlara şunu aldı bunu aldı diye yalan söylüyordum. Adam ilişkiyi resmen beleşe yaşadı.
Benim iliski defterim biraz kabariktir. Sunu rahatlikla soyleyebilirim ki gercekten seven erkek, sevdiği kadin mutlu olsun diye sevmedigi seyleri yapiyor. Atiyorum sinemaya gitmeyi sevmiyordur, hayatindaki kadin mutlu olsun diye sinemaya gidiyor. Asiri tembel bir sevgilim vardi. Koltugun altinda coraplari toz tutardi. 2 sokak asagimda oturuyordu ve gece mutlaka beni eve birakirdi, arkamdan da apartmana girip girmedigime bakardi. Buda yanindaki kadinin sorumlulugunu alabilen erkek davranisidir. Kendim evime gidemez miyim? Giderim. Benim evime gelip, benim icin bu saate kadar yanimda kaliyorsan bende seni evine birakmakla yukumluyum derdi. Hayatinizdan çıkardığınız adam size deger vermiyormus, sizi aramasina kanmayin

Öyle. Ders oldu bana tam olarak. Hem de uygulamalı.

Kesinlikle sizi sevmiyor. Ben sevgiliyken havaalaninda karsilar oradan ugurlardım. Üstelik mesafe cok uzaktı.

Cok cimri bence

Eşimle cikarken, bir kere beni ugurlamisti. Bir yaz kampina katilacaktim, o da ertesi gün bir sinava girip memleketine gidecekti. Sinavina girdikten sonra 6 saat yol tepip yaz kampina beni tekrar görmeye gelip bana sürpriz yapmisti.Seven erkek neler yapmaz

Kadın olduğum halde, değil sevdiğim adam, arkadaşım, kuzenim, amcam, teyzem için bile giderim. Kim olduğu ne fark eder, sonuçta benim için gelmiş, benim misafirim. Düpedüz düşüncesizlik, size değer vermiyor, yarın ne size, ne ailenize, ne çevrenize değer vermeyecek.

İzin mi veriyorum? İkna mi oluyorum? İkna olmuş gibi bir halim mi var yoksa okuma yazma mi öğretelim size bu yaştan sonra?
Hala ağlıyor, farklı numaralardan arıyor yalvarıyor yazdınız ama izin vermiyorsunuz ayrıca size ikna oldunuz gibi bir şey yazmadım ben. En iyisi siz önce kendiniz yazmayı öğrenin sonra bana okumayı öğretirsiniz.

Kurtulmuşsun çok cimriymis. Devam etme bence ilerleyen zamanlarda daha çok olur bu tarz durumlar

Ben onun ayagına gitcem oda beni almayacak öylemi.
Kaldım ben burda takside yok
Geri gidiyorum derdim.
Başlarım onun aşkına
Kullandırtma kendini

tammm öküzmüş tam ama
çok iyi yapmışsınız

bunları söylediniz mi ona mesela onun karşılamadığını? gerekçe olarak ne söylüyor?

Keşke ilk uçakla geri dönseydiniz daha havalimanındayken.
Çok kırıcı şeyler bunlar.
Cehennemin dibine kadar yolu olsun ama sizden uzak dursun.
Elbette hak ediyorsunuz ve bu kişilerden uzak durun ki, değerinizi bilecek insanlarla yolunuz kesişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…