• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Salla ya ne işlem yaptrcaksın , açıpda bakmıyo kimse zar varı yok mu diye , kanamada gelcek diye bişey yok , bırakın partnerinz size güven duysun. Herşey o demek değil, ağzını yoklayın önceden , çok önemliyse zar sal gitsin
Aslında ben biraz öyle bir şey soracak gibi hissetmiştim sonra benim sormam olmaz varsa sen söyleyeceksin demişti o konu için :/ sormadı yani... dar görüşlü biri de değil ama bilse kabul etmez bence...

Canım partnerini iyi tanıdıktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum . Herkesin ilk gece kanaması olcak diye birşey yok . Benim ilişkim olmadı ama benmde olmayanlardan , arkadaşlarım anlatıyolardı bacaklarımdan aktı durdurmadım vs. diye , ama bende yoktu :eek:, eşimde ben kro muyum sence olmayanlarda var cahil değilim dedi konu kapandı. Hiç tedirgin olma rahat ol o konuda gelirse gelir gelmezse gelmez...
Nekadar sansliymissin masallah

Salla ya ne işlem yaptrcaksın , açıpda bakmıyo kimse zar varı yok mu diye , kanamada gelcek diye bişey yok , bırakın partnerinz size güven duysun. Herşey o demek değil, ağzını yoklayın önceden , çok önemliyse zar sal gitsin

Aslında güvenmeyen erkekle olmaz dedıgin gıbı
Birde düşün damat ilk gece acıp bakıyo zar nerde neresınde falAn inceliyor falan balbocegi35 balbocegi35 :olamaz::-)

Aslında ben biraz öyle bir şey soracak gibi hissetmiştim sonra benim sormam olmaz varsa sen söyleyeceksin demişti o konu için :/ sormadı yani... dar görüşlü biri de değil ama bilse kabul etmez bence...
Bilmesin, senin vücudun sonuçta bu seni ilgilendirir. Yalan söyle demiyorum ama söyleme de işlem de yptırma, bazı kadınlarda hiç kanama olmayabilir de geç

Bilmesin, senin vücudun sonuçta bu seni ilgilendirir. Yalan söyle demiyorum ama söyleme de işlem de yptırma, bazı kadınlarda hiç kanama olmayabilir de geç
Bunu benden iyi biliyordur bence :) aşağılamamak için doktora götürmez zorla ama o teklifi benden bekler kesinlikle. Ben o teklifte bulunsam gidelim tamam der mi kestiremiyorum... demesem de şüphe çekmez mi?

Aslında güvenmeyen erkekle olmaz dedıgin gıbı
Birde düşün damat ilk gece acıp bakıyo zar nerde neresınde falAn inceliyor falan balbocegi35 balbocegi35 :olamaz::-)
:KK34: vardır böyle pskopatlar bence . Ben daha kendiminkini göremedim o nasıl görcekse :p aman çoğu erkkler çok acelecidir diye düşünüyorum sonuçta hepsi ayı mağaralarına girmek istiyorlar :KK70:

Aynen öyle ama kadın yapsın or...pu diye adını çıkartır . Bir kadın güvenip kendini teslim ediyorsa çok sevmiştir. Erkek yapıyorsa çoğunluğu zevkinee , erkeklerinde o...pusu var o zaman. Eşim allahtan benim gibi düşünüyor, ben bakire bile olmasan sorun etmezdim , çünkü yaptysanda sevdiğinden yapmışsındır kötü niyet yok onda dedi. :KK200: Sev,iyorum herifimi ya yerine göre koca kafalı bzende çok ince:KK70:
Ne guzel canim anlayisli sana guvenen bi esin varmis ne guzel bisey

Bunu benden iyi biliyordur bence :) aşağılamamak için doktora götürmez zorla ama o teklifi benden bekler kesinlikle. Ben o teklifte bulunsam gidelim tamam der mi kestiremiyorum... demesem de şüphe çekmez mi?
Sen neyi ispat ediceksin kuzum zarın olup olmadığını , niye teklif ediceksin bence bu çok gurur kırıcı bişey, doğum yapmadıysan erkeklerin bunu anlayabilmesi ciddi anlamda çok zor. Doğum olunca yaldır yaldır açık olur orası geniş olur , ama bir ya da iki kere yaptığın bişeyle genişlemez yada anlaşılmaz. Doktora götürmek istemesi hakaret bence, ben alır onu mahkeme salonuna götürürüm.

Aynen dogru aceleden bakmazlar sanırım
Eski nişanlım bakmıştı kanama olmayınca da 3 gün sonra doktora gidelim dedi içinde şüphe olmasınmış... ben de gaza gelip gitmiştim esnek doğal çentikli dendi falan sonra pişman haller... daha sonra ayrıldık ve evli ayyaş eşini aldatan bi adam oldu... bu adam o karakterle zar aradı düşünün... ilk ilişkim ve son ilişkimdi... psikolojik kafayı taktığımdan başka doktora gittim eski yırtık derim o çentiklere dedi. Ben de riske atmak istemediğim için işlem düşünüyorum :(

Eski nişanlım bakmıştı kanama olmayınca da 3 gün sonra doktora gidelim dedi içinde şüphe olmasınmış... ben de gaza gelip gitmiştim esnek doğal çentikli dendi falan sonra pişman haller... daha sonra ayrıldık ve evli ayyaş eşini aldatan bi adam oldu... bu adam o karakterle zar aradı düşünün... ilk ilişkim ve son ilişkimdi... psikolojik kafayı taktığımdan başka doktora gittim eski yırtık derim o çentiklere dedi. Ben de riske atmak istemediğim için işlem düşünüyorum :KK43:
Ya aslinda konustugun doktora gidersin allah korusun oyle bisey olursa ama bide tutup baska doktora gotururse insan herseyi dusunuyo ya

Sen neyi ispat ediceksin kuzum zarın olup olmadığını , niye teklif ediceksin bence bu çok gurur kırıcı bişey, doğum yapmadıysan erkeklerin bunu anlayabilmesi ciddi anlamda çok zor. Doğum olunca yaldır yaldır açık olur orası geniş olur , ama bir ya da iki kere yaptığın bişeyle genişlemez yada anlaşılmaz. Doktora götürmek istemesi hakaret bence, ben alır onu mahkeme salonuna götürürüm.
İlk ilişkimken ispat haliydi gitme nedenim... şuan olsa gitmezdim ağlayarak çıkmıştım doktor yanından ilk ilişkim olmasına esnek denmesine rağmen... şimdi kusurluyum sonuçta ben gizleyebilen biri değilim panik olur elime yüzüme bulaştırırım galiba ...

Back
X