• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Evet aynen o minik pastalar mantıklı ama kendin yapmak istiyorsan da bence yenş bir tarif gördüm onu deneyeceğim cok merak ettim ne zamandır yapmak istıyordum gibi bişi de olmadı

İnsallah canim anlasilmaz heralde ya yaptiklarina gore anlasilmiyo demekki canim kalicida o bolgeye evlenene kadar agda yapilmiycakmis iliskiye girdikten sonra anca uste bolgeye yapiliyomusta oraya yapilmiyomus
Hadiii :/ anlaşılmaz dilerim benim para toparlamam düğün vaktini bulur bence :(

Kızlar bu ne hız diyeceksiniz ama içim içim yedi benim ya gittim bile doktora bi gaza gelip randevu alıp cok güzel olmuş eline sağlık doktorunun dedi

Kızlar bu ne hız diyeceksiniz ama içim içim yedi benim ya gittim bile doktora bi gaza gelip randevu alıp cok güzel olmuş eline sağlık doktorunun dedi
Kaç gün olmuştu canım :/

Kiz ne ara gittin iyi yaptin oh bak icimiz rahatladimi artik benim rahatladi senin de rahatlaisn :)

Ciddimisin gittinmi nereye gittin kims gittin kiz ne ara gittin ne yaptin ay bi anlat su an cok heycanlandim ben sende turgaycisin ya bi heycan yaptim ben :skandal:

Canim sen eski konudan mi geldin buraya yoksa gecerken mi ugradin:KK55: daha once konusmamstk seninle galiba
:21:geçerken uğradım ben , baktım içeriye kim var kim yok diye sonra daldım içeri

Back
X