• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Canım ben bunu pekı bırakırsam benı tehdıt edermı elınde resım ve vıdolrım var. Babama gonderırmı allahım neyın içindeyım
Kuşum o biraz zor afedersin g*t ister ama senin geride durmaman lazim benim kaybetcek hicbiseyim yok goster babama babam napcak ilk is seni savciliga sikayet etmek olur de babam kizsa da arkamda durur de..
Yani tabi karakterini en iyi sen bilirsin ama beni tehdit ettiginde brii ben böyle yapmistim hatta dedim ariyorum simdi polisi butun mesajlarini gostercem fln korktu bi daha yazmamsti..

H
Kuşum o biraz zor afedersin g*t ister ama senin geride durmaman lazim benim kaybetcek hicbiseyim yok goster babama babam napcak ilk is seni savciliga sikayet etmek olur de babam kizsa da arkamda durur de..
Yani tabi karakterini en iyi sen bilirsin ama beni tehdit ettiginde brii ben böyle yapmistim hatta dedim ariyorum simdi polisi butun mesajlarini gostercem fln korktu bi daha yazmamsti..
ıcbı
Hiçbirşeyden korkusu yokki pıslıgın ben neyın ıcıne dustum bılmıyorum babamdan ıt gıbı korktugumuda bılıyor

Çalıyorum kuzum , 1yıl 2,5 aylık evliyim ben , çocuk düşünüyoruz 3 aydır çalışma içindeyiz ama tutturamadık henüz

Sana bugun cok dua edıyorum bızı cok neselendırdın
Umarım en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebişlerin olur cnm senın gıbı eglenceli olsunlar:))(

Sana bugun cok dua edıyorum bızı cok neselendırdın
Umarım en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebişlerin olur cnm senın gıbı eglenceli olsunlar:))(
:dondurma::KK200::anneadayı:ayyy amin kuzumm çok sağol duaların için , hepimize versin allah inşallah hayırlısı ile ...

:kahve: Sabah boş durulmaz asıl, akşamdan olan olduktan snra sabah ne görücek :p snra güzel kahvaltı , heeççç korkmaaa

Benim arkadaşım yine ilk gecesinde gitmiş hsvlunun birine permatik koydum gelmeseydi bi yerimi kesçektim deedi :KK20: şu erkeklerden çekilen nedir ya , onlar iki damla görcek diye biz binbir türlü şekle giriyoz , korkuyorz:sopa: kendileri bakir mi acaba
Ya ne guldum ben sana ya ya iste insan caresiz kalinca nelere basvuruyo bi damla kan icin

Ayyyy simdi yakaladim konuyu ben

H

ıcbı
Hiçbirşeyden korkusu yokki pıslıgın ben neyın ıcıne dustum bılmıyorum babamdan ıt gıbı korktugumuda bılıyor
Canim sana sunu soyleyebilirim seni tanidim ben saf kendi halinde bi kizssin seven adam evlenmek isteyen adam sevdgi kizdan boyle bisey istemez bir ya bu adam sapik bu normal degil canim kendini kurtar bundan senin hayrina olur eneglle heryerden engelle gerekirse sikayetci olcagini soyle hic bi bokta yapamaz o seni korkutuyo seni saf sessiz gordu

Ey allahim ya o zaman donun en essizini bulmak lazim bi donla bu isi cozceksek:KK70:
:KK53::KK53::KK53: bi de çorapp fileli, int. bi sayfa takip ediyorum öyle bi paylaşım olmuş altında bir sürü yorum , yanii anlayacağınız o file de oldumu erkekler ruhunuu teslim eder, bize göre komik ama erkekler bildiğin çük diye ölüyolar ya :-)

:KK53::KK53::KK53: bi de çorapp fileli, int. bi sayfa takip ediyorum öyle bi paylaşım olmuş altında bir sürü yorum , yanii anlayacağınız o file de oldumu erkekler ruhunuu teslim eder, bize göre komik ama erkekler bildiğin çük diye ölüyolar ya :-)
Ayy hic sorma canim valla ama benim de hosuma gidio suslu seyler zaten dur yakinda iliski yasicam denicem de bu seferde sen ilk geceden bu kadar fanteziyi nerden bildin de giydin diomus der bu hayvanlarm masum olsan kezban derler fileli corap gysen ka.. tak picagi gitsin

Back
X