- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Haha bi tek ben bosum sanirim piyango kesin bana vururKizlar ben ciktim aksam devam etcem okumaya hadi cok konusmayin rica ediyorum konusursaniz da ceza vercem birinize özet geccekDaisyyg usulü
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bi tek ben bosum sanirim piyango kesin bana vururKizlar ben ciktim aksam devam etcem okumaya hadi cok konusmayin rica ediyorum konusursaniz da ceza vercem birinize özet geccekDaisyyg usulü
![]()
Bencede bisey yapamaz boyle bi sikayette hayati kararir onun her boku biliyo onu bilmiyo isteMerak etme birsey yapamaz ama öyle foto ve vıdeolar cekme bence canım en azından yüzün görünmesin merak etme birset yapamaz hayatı kayar ama atma bır daha bence kımseye
Bide sivri bi topuklu ayakkabi fln giysek ayaklarimiza kapanirlar heraldevalla ciddiyim evlennce giyinde görün , balböcüğü demişti dersnz
![]()
29
29 Yaşınsayım canım erzıncanda kendısıde
Bide sivri bi topuklu ayakkabi fln giysek ayaklarimiza kapanirlar heralde![]()
Allah’ın belası aynı iğrençlikte hepsi... babana gönderebileceğini sanmıyorum çünkü her şeyini kaybeden birinin neler yapabileceğini kestiremez pislik... seni kendine kul etmeye çalışıyor... onlar da kendinin güvencesi güyya... tehdit etmesi ayrı suç o videoları senden kandırma yoluyla alması ayrı suç... bulundurması bile suç yaa... allah yardım etsin gerçekten pislikle uğraşması zordur bilirim...Aynen sen Benim karımsın esımsın senden ıstemıcemde kımden ıstıcemfalan dedı
Benim babam cok asabi biri benı erkekle gormeyın ama bırı gördüm desın ona ınanır ondan cok korkuyorumCanım benim hiç korkma . Mesajlarını asla silme bırak kanıt olarak kalsın bir kenarda. Sen babama söylediğin anda babam benim değil ilk önce senin işini bitirir , zaten bitirmezse bu olay burda kapanmaz , bnde seni mahkemelrde süründürmezsem , ağır cezada görülür dava zaten elimde benimde kanıtım var , bana şantaaj yaptın dersin. İstesem ben bugün senden şikayetçi olurum de. Korkma sakın , şantaj yapmasına izin verme , babana duyurmadan bile dava açablirsin.
Benim babam cok asabi biri benı erkekle gormeyın ama bırı gördüm desın ona ınanır ondan cok korkuyorum
Benim babam cok asabi biri benı erkekle gormeyın ama bırı gördüm desın ona ınanır ondan cok korkuyorum
Keske dedıgın gıbı olsa kararsın der umrunda degılkı benım yada onun hayatının bıtmesı onun amacı suanda benı afedersin halledıp bırakmak ben ogun amelıyata gıderken telefonu kapattım ulasamadı bana ben o telefonu kapatmıcakmısım oyle dıyor sımdı ıntıkam alıyor bende nelızde bılıyor neler yasadıgımı son dakıka ucaktan ınıyırdum ben nerdeyseBunun cok agır cezaları var
Sen yaparsan bende senı polıse verırım de
Bir cacık yapamaz bütün herseyı sil at de
Yoksa bütün mesaj ve delıller bende
Hayatın kayar
Keske dedıgın gıbı olsa kararsın der umrunda degılkı benım yada onun hayatının bıtmesı onun amacı suanda benı afedersin halledıp bırakmak ben ogun amelıyata gıderken telefonu kapattım ulasamadı bana ben o telefonu kapatmıcakmısım oyle dıyor sımdı ıntıkam alıyor bende nelızde bılıyor neler yasadıgımı son dakıka ucaktan ınıyırdum ben nerdeyse
Keske dedıgın gıbı olsa kararsın der umrunda degılkı benım yada onun hayatının bıtmesı onun amacı suanda benı afedersin halledıp bırakmak ben ogun amelıyata gıderken telefonu kapattım ulasamadı bana ben o telefonu kapatmıcakmısım oyle dıyor sımdı ıntıkam alıyor bende nelızde bılıyor neler yasadıgımı son dakıka ucaktan ınıyırdum ben nerdeyse
Yok canım onlarda görünmüyordu ama bana evlendıgımızde gıyınmem ıcın ıc camasırı al demıstı onları gıyınıp yuzum acık bır sekılde atmıştım salak gıbı sımdıdee dedımkı Kardeşimmm duymus anneme dıyexek sakın ıyle bırsey yapmasın en sevmedıgım seyler dıyor eger söylerse o kardesını ve sevgılısının hayatını bıtırırım dıyorYüzün görünmüyordu dımı cnm video ve fotolarda
Yok canım onlarda görünmüyordu ama bana evlendıgımızde gıyınmem ıcın ıc camasırı al demıstı onları gıyınıp yuzum acık bır sekılde atmıştım salak gıbı sımdıdee dedımkı Kardeşimmm duymus anneme dıyexek sakın ıyle bırsey yapmasın en sevmedıgım seyler dıyor eger söylerse o kardesını ve sevgılısının hayatını bıtırırım dıyor
canım bende hukuk burosunda calısıyorum ama patronuma anlatamamkı bu durumu komseye anlatamam ya nasıl yaptım ben bunu hala kendımw ınanamıyorum zaten yanlıs bırsey yaptın ıkıncı yanlısı neden yapıyorsun degılmı hayallerımı umutlarımı tamamen bıtırıyorum benAy ben mevzuya tam hakim olsam sana çözüm önereyim , hukuk bürosunda çalışıyorum canım , elimden geleni yaparım senin için
Afedersin adamin hayatini s...... hayati her sekilde biter onun kizi saf sessiz buldu ustune gidiyo boylelerinin olmesi resmen farz yaCanım benim hiç korkma . Mesajlarını asla silme bırak kanıt olarak kalsın bir kenarda. Sen babama söylediğin anda babam benim değil ilk önce senin işini bitirir , zaten bitirmezse bu olay burda kapanmaz , bnde seni mahkemelrde süründürmezsem , ağır cezada görülür dava zaten elimde benimde kanıtım var , bana şantaaj yaptın dersin. İstesem ben bugün senden şikayetçi olurum de. Korkma sakın , şantaj yapmasına izin verme , babana duyurmadan bile dava açablirsin.
Ca
canım bende hukuk burosunda calısıyorum ama patronuma anlatamamkı bu durumu komseye anlatamam ya nasıl yaptım ben bunu hala kendımw ınanamıyorum zaten yanlıs bırsey yaptın ıkıncı yanlısı neden yapıyorsun degılmı hayallerımı umutlarımı tamamen bıtırıyorum ben
Hehe bi flmde gormustum sonra erkek arkadasim demistiki file corap topuklu ayakkabi kopegin olurum senin demisti ay ne saflar yaaz değilsin sende hahah , ben o topukluyu giyemiyorum altta kv. var benim
![]()
İste sana bunu yaptirmaya calisiyo umudunu kesip onun kolesi olmani saglamya calisiyoKeske dedıgın gıbı olsa kararsın der umrunda degılkı benım yada onun hayatının bıtmesı onun amacı suanda benı afedersin halledıp bırakmak ben ogun amelıyata gıderken telefonu kapattım ulasamadı bana ben o telefonu kapatmıcakmısım oyle dıyor sımdı ıntıkam alıyor bende nelızde bılıyor neler yasadıgımı son dakıka ucaktan ınıyırdum ben nerdeyse