Havadan sudan :)

İnşallah tatlımm öle ihtiyacım var ki buna 1 ayı bi tamamlasamda doktor tutmuş dese daha ne isterim.belki o an bu çektiklerim sonlanır ya

İnsallah cnm ya bende 3 bucuk ay önce yaşayan ölğ gibiydim cok sükür kendımı suan cok ıyı hısedıyorum:) senınde gecer

Evet canım 10. Gün bitti buğün işlem yapar rahatlarım diodum ama sonrası hem dikkat etmek açısından zor sürekli aklım orda hemde psikoloji yönündende pek iyi sayılmam:KK42: bu iş yapıldıgından beri hiç rahat değilm benimde hayatımda biri var ve yalan sölemekten bıktım bu çokk yorucu kendimden nefret etme noktasına geliyorum bazen ama olan oldu artk diorum sakinleşmeye çalışıyırum
İslem sonrasi daha zor bi surecmis surekli diken ustunde tedirgin olmak aklinin hep orda olmasi cok zor canim hele surekli yalan soylemek o daha bi eziyet yalanlarin altinda ezilmek bizde kurtulcaz insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah bukadar yuklenme kendine sadece tutucagini dusun

İslem sonrasi daha zor bi surecmis surekli diken ustunde tedirgin olmak aklinin hep orda olmasi cok zor canim hele surekli yalan soylemek o daha bi eziyet yalanlarin altinda ezilmek bizde kurtulcaz insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah bukadar yuklenme kendine sadece tutucagini dusun
Aynen öle yapıyorum canım asla tersini düşünmüyorum inşallah hepimiz kurtuluruz şu beladan

Back
X