• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Canim ip ordan sallaniyosa acaba oraya yapisti dusmedimi islak bi bolge ya kuru tutamiyoruz ister istemez belki icerde yapismis olabilir diye dusunuyorum burdaki kizlar bakip anliyolarmis aynada col hafif acip bakiyolar orda bi orada duvar gibi biney olcak yeni hali kucukte bi delik olmasi lazim boyleyse tutmustur orasi tamamen acik degilse yani tutmus oluyo

Hemen kotu dusunme belkide tutmustur bende dha once yaptirdim tutmamisti ama benim tutmamasini gosteren bisey oldu durduk yere kanamam olmustu cok yogun sekilde senin oyle biseyinde olmamis tutmustur insallah

Canim ip ordan sallaniyosa acaba oraya yapisti dusmedimi islak bi bolge ya kuru tutamiyoruz ister istemez belki icerde yapismis olabilir diye dusunuyorum burdaki kizlar bakip anliyolarmis aynada col hafif acip bakiyolar orda bi orada duvar gibi biney olcak yeni hali kucukte bi delik olmasi lazim boyleyse tutmustur orasi tamamen acik degilse yani tutmus oluyo
o ipe dokundugumda icerisi sizliyodu yani icerdeki dikislerin uzantisi gibiydi 28 gun civarinda dustu.

Ankarada bi doktora yaptirdim. Ilk uc gun hafif kanamalar oldu ucuncu gun regl oldum. 5. Gun bi dikis ipi upuzun elime geldi ama kopmamis sadece uzun mavi misina ipi gibi. Dr ye sordum muayene etmeden bisey diyemem destek dikiside olabilir dedi. Neyse cok dikkat ettim tabi ben ondan sonra o ip hep oyle sallaniyodu. Hafif batmalar oldu ama adetim bitince kanama olmadi bidaha. Adetten sonra yogun akintim oldu ama oyle boyle degil. 22. Gunden sonra akintimda normallesti. Suan 32. Gun bitiyo. Cumartesi kontrole gidicem. Bi kacgundurde ne aci ne batma hic bisey yok. 28. Gunde falanda o sallanan ip dustu. Ne dusunuyosunuz olmamis gibi geliyo bana
Olmustur insallah kontrolden sonra haber ver bize de

Back
X