• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Dr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
Canim Rabbim yardimcin olsun insallah o amca olmez dugununde iptal olmaz.. hatta kalici tutmustur insallah bublara gerek kalmaz..

Dr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
Canim simiden aklina kotu seyler getirme daha bisey belli degil belkide tuttu simdiden uzme kendini sen guvenilir bi doktorsa tutmustur mutlaka

Arkadaşların dediği gibi çok germeden foto çekmeye çalış bence açıklığa göre anlaşılır az çok eski halini biliyorsan eğer

Kız zamanlar bıraz esnıyo dımı?
Senın ılk daha farklıydı sanırım 4 ayda oturuyo
Esnemekten kastın ne canim esneme olmuo oyle olsa kanamazki esneme imkansiz demisti turgay bey. Benim ilk zamanlar tek fark dikis izi vardi simdi yok delik ayni

Back
X