• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Esnemekten kastın ne canim esneme olmuo oyle olsa kanamazki esneme imkansiz demisti turgay bey. Benim ilk zamanlar tek fark dikis izi vardi simdi yok delik ayni
Evet orijinal hale gelmiş senin gayet normal duruyor ve kanama olacak kesin

Evet orijinal hale gelmiş senin gayet normal duruyor ve kanama olacak kesin
Evet canim bu kadar dogal olcagini ben bile dusunmemstim internetten gerck kizlik zari resimlerine bakiyoeum gercekten boyle benim gbi iyice acip germisler kucuk bi delik cok benzio.. zaten artik kanamayi fln nerdeyse hic takmiorum mutluyum galiba kurtulcagim icin :) icim kıpır kıpır valla bi yasasam ustümden yukunu tamamen atcam

Aynen her halini atin simdi bi bakim hele. Nasil okadar net cekiyosunuz dikis izi gozukcek kadar ya
Flası acıyorum aynadan cekiyorum ben bide 3 ay 6 gün oldu benim baya aciyorum ben gerdiriyorum òyle olunca gorunuo.. germesem zaten nerdeyse hic belli degil iz fln

Evet canim bu kadar dogal olcagini ben bile dusunmemstim internetten gerck kizlik zari resimlerine bakiyoeum gercekten boyle benim gbi iyice acip germisler kucuk bi delik cok benzio.. zaten artik kanamayi fln nerdeyse hic takmiorum mutluyum galiba kurtulcagim icin :) icim kıpır kıpır valla bi yasasam ustümden yukunu tamamen atcam
Bana da dua edin de yaptırabilirsem kalıcı yaptırayım :) ben de turgay beyin işlemleri gördükçe ona yaptırmak istedim İnan. İnşallah vaktim olur da yaptırabilirim. Hakikaten çok doğal... Emeğine sağlık adamın...

Back
X