• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

İşte olumsuz bir sonuc bulamadım ben cok cok arastırdım hatta senlede konustuk bu işte en basarılı doktor kesınlıkle akın bey
Canım turgay beyden iki kişi kendi hatasıyla tutmadığını açıkladı ki akın beye gidip tutmuş denmesine yani onay almasına rağmen kendi isteğiyle işlem tekrar yaptırdığını biliyoruz. En iyi doktor diye bir şey Yok... yapanlar var bu işi sadece iyi yapanlar var

Bende paramı sonuna kadar helal edıyorum ayrıca turgay beye kötü demedım ama olumsuz sonuc alanlarda cok bu sitede
Ama senınkı cok ıyı olmus ama herkesın boyle olmuyo
Oluo valla olmayan da genelde yani kisiler farkli hesap acip karalio emin ol ya sen bizi bu kadar duusnme bosver bak en iyi dktora yaptrmissin tamm bende baska doktora yaptrdim konu kapasin su an neyin konusmasinj yapiyoruz onu anlamadim

Ok oyledir bisey diyen yok da bu kanitlama cabasi yaris nie.. ben burda kac yildir zaten diyorum akin turgay harun bunlar harika doktorlar ? Seninki birinci ama tamam.

Bay
Oluo valla olmayan da genelde yani kisiler farkli hesap acip karalio emin ol ya sen bizi bu kadar duusnme bosver bak en iyi dktora yaptrmissin tamm bende baska doktora yaptrdim konu kapasin su an neyin konusmasinj yapiyoruz onu anlamadim

Bak o konuda hemfıkırız
Doktoruma sahte dıyen manyaklar bıle var :D hıcte takmadım acıkcası sonucuma baktım yaptıran kızlarla konustum cok memnun kaldım

Bay

Bak o konuda hemfıkırız
Doktoruma sahte dıyen manyaklar bıle var :KK70: hıcte takmadım acıkcası sonucuma baktım yaptıran kızlarla konustum cok memnun kaldım
E tebrikler bende senin adina sevinenlerden biri oldum zaten hep destek olduk sonuc? Sahte lafini dediklerinde ben panik yapmamalarini soyledim en basta zaten yanlsi anlama vardir dedim..turgay beye deseler sen ayni seyi demezdin sorun burda baslio..neyse bana isim ver ozelden resim atma bu biseyi kanitlamioki kim o kizlar bizzat kendim konusayim

Bende anlamadım :D neyın kavgası turgay beyın baska ıslemlerı varsa atın goreyım bogazmanzarası ıyı evet ama baska varmı

Allah Allah bak hele.
Bende yillardir burayi takip edyorum hatta farkettiysen AKTİF ÜYEyim amma velakin akindan sinirli sayida gordum olumlu sonuc... turgay beyden sonuc alamayan hic gormedim.. kimmis isim versene bi arastiralim bana nie hic foto atmio bu kizlar ya :) bana atsinlar bende telaslaniyim madem :)))
Bende bi sayfada arastirma yapmistim internette akin bey icin guzel seyler demiyolardi adamin hic bi yerde ismi cismi hic bisey yokmu bende kendisini bukadar saklamasini garipsemistim hepsinin diplomalari sayfalrinda resimleri fln oluyo onun olmamasini garipsemistim

E tebrikler bende senin adina sevinenlerden biri oldum zaten hep destek olduk sonuc? Sahte lafini dediklerinde ben panik yapmamalarini soyledim en basta zaten yanlsi anlama vardir dedim..turgay beye deseler sen ayni seyi demezdin sorun burda baslio..neyse bana isim ver ozelden resim atma bu biseyi kanitlamioki kim o kizlar bizzat kendim konusayim

Valla cok panık oldum o gün
Kimler olumsuz sonuç almış yaa acık açık söyleyin madem herkes bilsin biz de öğrenmiş oluruz

Valla cok var kızlar yazdı bana fotolarını attı
Ama cıdden olumsuz sonuc alınca yazın kızlar cünkü ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım kızlar cıkın ortaya:)

Bende anlamadım :KK70: neyın kavgası turgay beyın baska ıslemlerı varsa atın goreyım bogazmanzarası ıyı evet ama baska varmı
Var da simdi reklam olur ben nie turgay beyi savunayim? Ben arastrdim olumlulari gorudgum icin yaptrfm zaten kimseye bisey kanitlamam gerekmio uaptrmak isteyen kendi arastrir en iyi doktor turgay bey de demedim demem de.

Adam gecmıs burda bızı takıp edıyo herseyı reklam bu yazıları gıdıp sıtesınde paylasıyo?

Degilmi turgay beye yaptiranlar var yaptirmayi dusunenler var insanlar tedirgin oluyo varsa bilmek lazim gerci ben duymadim tutmayani hic allaha sukur ama
2 kişi kendinden kaynaklı tutmadığını 1 kişi de sahte hesap açıp karalama kampanyası yapmıştı turgay bey için. Rahat olun turgay beyde sorun yok onun haricinde. Başka olumsuz gördüyse deryadeniz yazar galiba ben görmedim :)

Valla cok panık oldum o gün

Valla cok var kızlar yazdı bana fotolarını attı
Ama cıdden olumsuz sonuc alınca yazın kızlar cünkü ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım kızlar cıkın ortaya:)
Bu laflar bana birinden cok tanidik gelio niyeyse :)) neyse tartismicam tamam sen haklisin en iyisi senin doktorun benmki en kotu doktor herkes olumsuz herkes :)

Kızlar hangı doktordan olumsuz sonuc aldıysanız yazın cıdden cünkü hayatı bır konu
Yaz madem cnm kim neyden ne sonuç almış olumsuz biz de açıp bakalım bilelim yani madem herkesin yazmasını istiyorsun ki bence olumlu olumsuz herkes yazar sen de bildiklerini yaz biz de bilelim cok ama kim yani

Bılmıyorum ama cok fazla reklam yaptıgı ıcınmı bılmem sinir oldum
Tamam sen sinir oldun da napalim bize tavsiye ver o zman :D ben tuttu cok begendim napim simdi kizlar snaa yazio die bozduruyummu diktirdigim seyi :D bunu yazmaktaki amacini anlamadimki. Akin beyin sahteoldugunu yazanlar da vardi ben nie o konuyu acmiyorum sence burda ypatranlarin morlai bozulmasin die..

Back
X