• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Bosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala :KK70:
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur o_O
Kiz niye sacma olsun cok guzel bi gecelik giy ozel
Olcak senin icin hersey ozel olsun bence

Kuzum baktim da parca parca degil bu güzel bisey tam anlayamadim ama tutmustur insallah bana tutmus gibi geldi doktor bakalim ne dicek
Ayyyy inşallah yaaaa o kadın yapıyordur inşallah biara ben de düşünmüştüm ama cesaret edememiştim ...

Katiliyorum simdi müneyi cagircam ortalik kariscak gerek yok kucuk cocuk degiliz..

Neden gergınsınkı? Neyse yorum yapmam zaten
Hanımlar neyi paylaşamıyorsunuz?
Doktor, hastane, kurum, kuruluş vb reklam ya da karalama mesajları yasak zaten sitede ama alakasız bir bölümde tamamıyla geyik yapıp sohbet için açılmış bir topikte konu niye doktor yarıştırmaya geldi anlamadım.

Her doktordan memnun olan kadar olmayan da vardır, her memnun olan reklam yapıyor diye etiketlenemez, her olumsuz yorum yapan da karalıyor diye yaftalanamaz, hepimiz aynı doktora gitsek her birimizin görüşü farklı olur çünkü beklentilerimiz, memnuniyet algımız farklıdır.

Rica ediyorum konuyu tartışmaya çevirmeyiniz.

Back
X