• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Bilmiyorumki ya insallah. Yalniz o deligin ust tarafinda ne var oyle orasi dumduzmu senin. Bende sanki et parcalari var banami oyle geliyo anlamadim

Canim deligin üstü dedigin benim resimdemi? Klitorismi ne diolarya oranin alt kismi orasi.. seninkinde secemedim orayi tam canim cumartesi mi gitcektin kontrole sen? Ondan önce yarin fln sehrinde birine gosteremez misin icin rahatlasin die

Bu arada bir hatırlatma, bu topik doktorlar için açıldıysa bu bölümde olmaz bu hanımlar, tek taraflı doktor muhabbeti gibi olur ve bilmeden istemeden üyeleri yönlendirmiş olursunuz ki yönlendirme yapmak yasak.

Doktorlar hakkında görüşlerinizi ilgili bölümlerde yapınız lütfen.

Bu arada bir hatırlatma, bu topik doktorlar için açıldıysa bu bölümde olmaz bu hanımlar, tek taraflı doktor muhabbeti gibi olur ve bilmeden istemeden üyeleri yönlendirmiş olursunuz ki yönlendirme yapmak yasak.

Yok biz ankarada hymenoplasty oldum konusunu yanlis kullanmayalim die geldik buraya aslinda eglence amacli actik ama istemsizce cekildi doktor konusuna.. tesekkurler uyariniz icin doktor konusunu acmicaz biz :)

Biz orayi mesgul etmeyelim diye burda konu actik rahatca sohpet etmek amacli bi daha olmaz tabiki boyle bisey olmiycaktir bi daha

Back
X