- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.021
balbocegi35 su gibi olmuşsun maşşalah cok güzel
Bogazmanzarasi bence modeller hoş sen de güzel seçmişsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balbocegi35 su gibi olmuşsun maşşalah cok güzel
Bogazmanzarasi bence modeller hoş sen de güzel seçmişsin
Su saten cok guzelmis ya
Bende suslu tullu dantelli seyleri cok seviyorum ya dayanamam gorunceEn cok ust bolgesi kirmzii alti siyah olan guzeldi :) ama hepsi benim bebeklerim yani cok severim oyle suslu seyleri![]()
Cok guzel olmussunbnde size gelin resimlerimi yolladım
![]()
Kiz vallahi doldurduk bi haftayi gecen hafta bugun kalbimiz yerinden cikicaktiKızlar geçen hafta bugun bu saatlerde nelızle ucaktaydık bır haftamız oldu
Amin canim insallah oyle olur gecelikler senin icinEvet sizin bi ayiniz dolmadan benim iliskim olcak gunler aksın gecsin :)
Cok guzel bi gelin olmussun masallahayyy amin canım benimmm
Kocasi varken aksam bizimle napsin hic cazip gelmiyoruzdur bencebalbocegi35 bak bize aksamlari takiliomu hic evli kadinin hali baska :) simdi oturmus esiyle film izleyip pop corn cekirdek cıtlıyodur keske benim olsa
![]()
Bence de bizi napsın ki bak boğazmanxarası bile dedi dügünden sonra zor girerim girmem sıkıntı diyeKocasi varken aksam bizimle napsin hic cazip gelmiyoruzdur bence![]()
İnsallah canim bi haftayi doldurduk yaptirmak isteyenlerede nasip olsun insallah
Evet oda evlendikten sonra bizi birakicakmisBence de bizi napsın ki bak boğazmanxarası bile dedi dügünden sonra zor girerim girmem sıkıntı diye![]()
Allh iyiligini versin senin cok cok al evlenince lazim olcakEn cok ust bolgesi kirmzii alti siyah olan guzeldi :) ama hepsi benim bebeklerim yani cok severim oyle suslu seyleri![]()