Kizlar dolandirildim resmen bu konuyu doktorlarla alakali doldurmak istemiyorum sizi merakta biraktim farkindayim ama psikolojik olarak cok kotu oldum dun geceden itibaren agliyorum napicam ben simdi diye maddi olarak cok zor duruma girdim hallolucaksa herseye hazirim diyorum ama nasil hazir olucam bende bilmiyorum turgay beye nasil soyleyecegim turgay beye size guvenmedim akin beye gittim oda dolandirici cikti doktor bile degilmis diyemem ki asil onemli konu ise turgay beyin o bolgeyi yirtip tekrardan nasil dikecegi ya daha kötü olursa diyede cok korkuyorum Allahim sen yardim et ne idi günahim anlamiyorum kizlar o gün ucagimi beklerken vogazmanzarasina mesaj yazdim emin degilim diye gercekten ne doktor kotulemeye nede doktor basarisini gostermeye calisiyorum canli kaniti resimlerde goruldugu gibi bogazmanzarasi var ozelden konustugum bazi kizlarda biliyo nasil kararsiz oldugumu bi tek turgay bey varmis kizlat bu isi yapan kalici icin benim dustugum hataya ikileme siz dusmeyin diye yeni yapacak olanlara soyluyorum kizlar turgay beye gidin dikkat edin gerisini Allaha birakin ben napicam bilmiyorum kurtulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bari benim hatama dusmeyin siz kurtulun kizlar