Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ııı şimdi gerçeği söylesem bu havalı kadın beni oyar yok yok bana ne bana ne havalı olduğunu söylemicem bak söylemedim havalı olduğunu :))))))

hiçte söylemedin havalı olduğumu..söylesen birde ne olacak, fransızım benim. mathildam.....:1hug:

ay ne bileyim. havalımıyım değilmiyim. ben bilmem. etrafıma sormak lazım.
kk daki dostlarım yani,, kkdan tanıştığım msn arkadaşlarım havalımıyım. hadi söyleyin bakiim.

ben de tanışmazken azcık öyle olduğunu düşünürdüm :kedi:
ama tanıyınca baktım pambık gibi bişeymişsin :asigim: :1hug:

ben de tanışmazken azcık öyle olduğunu düşünürdüm :kedi:
ama tanıyınca baktım pambık gibi bişeymişsin :asigim: :1hug:

:))) şaka yaptım zaten şeker gibi kadınsın katerinam okypetem:asigim:

değilmi kızlar...hem pambıkım hemde şekerimzemuszemus. ama sizlerde öylesiniz. benim şeker kız candym çenebazım ve mathilda satrapim...

havalı degılımşakkıdı ama havalı oldugumu soylerler :umursamaz:

bana gelince bana hiç havalı olduğumu, yanıma gelmeye çekindiğini
iletişim kurmakta zorlandığını söyleyen olmadı kaydirigubbakcemile3
daha çok ben sürekli başkalarını havalı bulurum, sürekli de yanılırım kaydirigubbakcemile3

yok canım eziğim uyuzum paçozun önde gideniyim aaaaaaaaa valla ciddiyim havalı falan değilim ama bi aralar öyleymişim hatta ehliyet kursunda lakap takmışlar havalı korna diye

bence bende havalı deilim ama dışardan gören herkes bana çok havalı görünüyosun seni tanımadan önce nekadar havalıı kendini beğenmiş derdim diyo tüm arkdaşlarım ama esasında hiç öle deilimmmm tanıdıktansora anlıyolar bunu kötü bi durm bence yaaa

havalıyım herhalimle güzelim kendimi beğeniyorum dombulda olsam zayıfda olsam
yapım görkemli kardeşimmmmzemuszemusopuyorumnanaktan

hımmmmmmmmm şeyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeeeeeeee tevazu gösteremicem şimdi eh biras öyleyimdir yani öyle diyolar hihoyyythihoyyyt

Havalı mı :kedi:
Havalı demeyelim ama dikkat çekici bir bayan olduğumu söylerler yane -tatlicadiarzu-

ben de havalı değilimdir ama dışarıdan hep havalı olduğumu söylerler yani yakınlarıma çok canayakınımdır ama dışarıda biraz suratsızımdır tanımadıklarıma karşı sanırım bundan herkes beni havalı görür sengözlerimebaksanabenim

hiç havalı değilim hava atamıyorumda bazen bazılarına hava atmak gerekiyor ama ben yinede yapamıyorum ırsi olsa gerek annemde olduğu gibi bir kadındır.

havalı degılımdır ama hep havalı gorundugumu ,oldugumu soylerler..

herkes çok burnu havada,havalı diye düşünüyor görünce ama aslında öyle olmadığımı konuştukça anlıyorlar,yani bende havalı görünen havasızlardanım kaydirigubbakcemile2

ya bende havalı deilim öle göründüğümüde düşünmüyorum ama bütün arkadaşlarım bana hep çok havalı görünüosun ama konuşmadan anlaşılmıosun derler hep benimle ilk konuşmaya çekinirmiş arkadaşlarım aşkım bile beni ilk gördüğünde bu kız beni napsın demiş :asigim: şimdi düğünümüze 1 ay kaldı :asigim:

beni görenler ne kadarda havalı derlermiş burnu büyük felan sanarlarmış beni ama tanıdıkça öyle olmadığımı anladılar bende çok gülüyordum hadi ya öyle mi gözüküyorum felan diye halbuki tam aksine burnum asla havalarda değildir ama demekk ki dış görünüşün bakımlı özenli olması ve tanımadığım insanlara başta seviyeli davranmam öyle gözükmeme sebep olmuş napiim ilk görüşmede pat diye samimi olamıyorum:ecrin_bebek:

yok sanmam havalı değilimdir nasıl bir cevap oldu onada emin değilim sanmam falan kaydirigubbakcemile3

beni yeni tanıştığım herkes bakışlarımdan dolayı havalı zannediyo
ama özümde hiçde havalı değilim çok sakin ve relax bi kadınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…