Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
havam batsın bu yüzden sevilmem pek hemcinslerim tarafımdan ama napimmmmmmm tamda kişiliğim gibi müzikal de başrol oynuyorum I FEEL PRETTY :D :21: :82:

Havalı olduğumu sanmıyorum:63: gayet sade ve masum bir görüntüm var .Yalnız nedense çevremdeki insanlar ısrarla havalı olduğumu dile getiriyorlar .:45:

Son düzenleme:
havamdan yanıma varılmaz:63:havamı yesinler:37:

havalı değilim ama etrafımdakiler havalı göründüğümü söylüyor

havalı degılım cok konuskan cok samımı bırısıyım ama ılk gorunustee cok cıddı oldugum ıcın havalı sandıgını soyleyenler olmustu.. sona pişman olmuslardı.:64::64::64::64:

ilk tanışmada pek samimi değilim ondan sanırım havalı derler ilk başta sonra değilmişsinler çoğalır ..
amaan kadın dediğinde havalı olur :60:

havalı degılım cok konuskan cok samımı bırısıyım ama ılk gorunustee cok cıddı oldugum ıcın havalı sandıgını soyleyenler olmustu.. sona pişman olmuslardı.:64::64::64::64:

aynı tepkiyi bende alıyorum..insanlar biraz önyargılı davranıyorlar..sonrası pişmanlık..:9::9:

Havalımıyım bilmiyorum ama soğuk ve uzak durduğumu kestirip attığımı o yüzden kimsenin yanıma yanaşamadığını çok keskin ve zor olduğumu söylerler ama beni gerçekten bilenler ne kadar dost canlısı olduğumu bilir

...genel durusum soguktur ama taniyipta gercekten sevenler beni cok guven verici ve eglenceli bulurlar....:9:

bir kere beni ilk goren arkadaslarim kendine begenmis gorundugumu soylemislerdi. ben kendimi asla boyle hissetmem.yakin arkadas olduktan sonra cok cana yakin oldugumu soylemislerdi))) oyleyimdir

Son düzenleme:
dışardan havalı görünebilirim ama burnu havada kibirli bir insan değilimdir asla tanıyanlar içten canayakın ve alçak gönüllü olduğumu söylerler:9:

Son düzenleme:
karşılaştığım ınsanlar ılk havalı olduğum kanaatıne varmıştır..fakat tanıyınca ya da konuştuğum bır ortamda bulunduklarında sevımlı bunlduklarını söyler..
bana kalırsada sevımlı değilim..sıcak kanlı olabılırım..havalı olmaya gelınce nasıl becerdım kı? der gulerım:1:

hiççç değilim ama dışardan bakanlar havalı olduğumu düşünür daha sonra samimi olunca çok canı yakınsın çok içtensin falan derler

Çok havalı oldugumu söylerler:)) Ben de farkındayım ve bunu başkalarından duymak hoşuma gider..:)
Havalı duruş ise bakım, yürüyüş, duruş hatta çanta taşıyışınızdan bile geçer, canlar:))

Beni tanımayanlar yanıma yanaşamaz.Havalı ve kendini beğenmiş olduğumu düşünürler.Beni tanıdıktan sonra görünüşümle çimin çok farklı olduğunu itiraf ederler.

Harfi harfine aynı valla :9::9:

Son düzenleme:
Back
X