Havalar ısındıkça şişen burun .

Sondor

♪♫ Kanatlarım var burnumda ♫♪
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
442
428
103
Mayıs ayında ameliyat oldum ilk haftaki yüz şişliği indikten sonra hafif burun kökü ve göz altlarına toplanmıış ödem hariç şişlik azalmıştı .Ama o dönem şansıma hava oldukça serindi ..Haziran gelip mevsim normalleri başgösterdiğinden beri gündüz burnum şişiyor . Tuzlu su ve masaj dışında bir şey yapmıyorum ..Gece serinliğinde normale dönüp gündüz yeniden dolma burun oluyor..

Soğuk ülkelere mi göç etsem..? Sinir geldi :KK43:

alla alla ilginç cnm senle yakın tarihlerde ameliyat olduk. benimde küçüldükçe küçülüyor burnum şişlikler hızla iniyor

Gece serin havada benim de öyle ..sıcakları sevmiyorum ve burnum da aynı fikirde herhalde
Klimayı açtım sonunda , şişlik geçti ama Sibirya gibi oldu odam

Sıcaklıklar ilk bir hafta çok etkiler sonrasında havanın sıcak olması burun da sismeye alakalı bir etki göstermez benim dr um bu şekilde söyledi. Başka sebeplerden şişiyor olabilir. Gece serinlikten değil de istirahat halinde olduğum için de iniyordur. Şişme sebepleri gün içinde fazla istirahat edememenden de olabilir.
Çok efor harcayacağın şeylerden uzak dur, egilmemeye dikkat et, tuzsuz yemeye dikkat et en önemlisi de bolll su icmenini tavsiye ederim.

Çok efor harcayacağın şeylerden uzak dur, egilmemeye dikkat et, tuzsuz yemeye dikkat et en önemlisi de bolll su icmenini tavsiye ederim.

tesekkür ederim öncelikle
O çok zor işte..Hareketli bir insanım..durgunluğa alışık değilim ,spor yapamıyorum ..sıkıntıdan ölmek üzereyim :KK35:
Su içiyorum, tuz pek kullanmam ..

Demek ki gündüz kan basıncını artıracak şekilde bir süreç geciriyorsun burundaki dolaşım da henüz ameliyat olali olmadigindan normale dönmediği için burnun şişiyor ve istirahat halindeyken de iniyor. Artık ayarlamayi sen yap bundan sonra. Odemlerden bir an önce kurtulmak gerek yoksa sıkıntı olur. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bazilarinda kalici olabiliyormus Dikkatli olmalısın.

Doktoruma soracağım ..Abartılı bir durum yok aslında yani gözle görülür derecede şiş değil ,dışardan belli olmuyor ama eskisine göre daha gergin .

Back
X